O njoj brinu nadležni  organi:  Lepa  Brena
Rajko Ristić
O njoj brinu nadležni  organi:  Lepa  Brena
O njoj brinu nadležni organi: Lepa Brena, Foto: Rajko Ristić

 

Kada mu je stigao poziv, momak je bio iznenađen jer nije znao o čemu se radi, a onda mu je u policiji rečeno da je pozvan zbog statusa “Lepa Brena lepo gori”, koji je postavio na na Fejsbuku.


- On je samo želeo da se našali i zato je stavio taj status. Nije mogao da pretpostavi da će policija reagovati zbog toga i da će imati problem. Nakon nekoliko dana, stigao mu je poziv da se javi u policijsku stanicu na informativni razgovor. Nije znao o čemu se radi i ništa mu nije bilo jasno dok se nije pojavio tamo. Inspektori su mu rekli zbog čega ga zovu i dečko nije mogao da veruje. Ni na kraj pameti mu nije bilo da su ga pozvali zbog statusa koji je okačio - kaže naš izvor koji je dobro upućen u celu priču i dodaje:

Policija vodi računa o društvenim mrežama
Policija vodi računa o društvenim mrežama, Foto: Vladimir Živojinović


- Iako se on nasmejao na to što su mu rekli, inspektori se uopšte nisu šalili i počeli su da mu postavljaju razna pitanja. Pitali su ga zašto je napisao taj status, da li poznaje Lepu Brenu, da li je nekada bio u kontaktu s njom i da li je nekada bio u njenoj blizini. Rekao je da ne poznaje Brenu, da nikada nije bio s njom u kontaktu niti u njenoj blizini. Objasnio je da ne mrzi pevačicu i da je sve to bila šala. Nije imao zlu nameru niti je očekivao da će zbog tog statusa završiti u policiji. Nakon što je dečko dao izjavu, napravljen je zapisnik, a tek će se ustanoviti da li postoji osnov za podnošenje prijave - kaže nam izvor i dodaje da je dečko odmah nakon obavljenog informativnog razgovora obrisao komentar.
Kako bismo proverili šta pevačica misli o ovome, pozvali smo je, ali se do zaključenja ovog broja nije javila.

Lepa Brena
Lepa Brena, Foto: instagram

 

Obradovala publiku novim spotom!

Lepa Brena je u toku jučerašnjeg dana snimala spot za novu pesmu “Žali bože”, koju će publici predstaviti za dve nedelje. Pevačica je na Instagram okačila fotografiju sa snimanja spota i tako obradovala svoje pratioce koji željno iščekuju njenu novu pesmu. - Srećno danas. Pada sneg! Snimamo spot - napisala je iznad slike. Snimanje je trajalo do ranih jutarnjih časova, a pevačica je bila i više nego raspoložena, pa se zato svi nadaju da je snimanje prošlo dobro. Kako je nedavno rekla, ekranizacija pesme će se razlikovati od svih koje je do sada imala u karijeri.

Komentari (4)

Dragan

18.01.2016 22:15

Ben ti sushu .. vratilo se vreme da OZNA SVE DOZNA, za par godina ima da se otima imovina ako zines i zatvori ce biti puni..kuku nama sta se sprema . INACE NE PODRZAVAM GLUPOSTI !

Аца

19.01.2016 08:40

@Dragan - Тако је, ова глупост може да изађе на велико. Друштвена имовина је готово сва попљачкана. Oстало је да се пљачка приватна. Наћи ће начина, имају богату машту, законодавну, судску и извршну власт.

zoran miljkovic

19.01.2016 07:46

ОВАЈ САСЛУШАН ЗБОГ ШАЛЕ О ЛЕПОЈ БРЕНИ, А ЗМАЈ СВАКИ ДАН ВРЕЂА НА РАСНОЈ ОСНОВИ, НАЗИВАЈУЋИ СРБЕ БАЛИЈАМА И ПРЕТИ УБИСТВОМ ГАСТОЗУ И НИШТА. СТВАРНО ФУНКЦИОНИШЕ ПРАВНА ДРЖАВА. ЧИК НЕК УВРЕДИ НЕКОГ ХРВАТА. ЉУДИ ЗНАЈУ ШТА ЈЕ НАЦИОНАЛНИ ПОНОС, НЕ ПРОДАЈУ ВЕРУ ЗА ВЕЧЕРУ.

STANĐA

19.01.2016 09:40

Kako niko ne čuje i nevidi kako čoveku operišu mozak a on istog dana gostuje na TV i stalno preti i vređa a potom se hvali svojim zlodelima i ubistvima......Nosi štaku mora da mu je mozak u gu..ci. Zašto se ne provere lekari koji su ga OPERISALI I KLINIKA U KOJOJ JE POZIRAO