Muškarac
Profimedia.rs
Bilder Nabildovani razvijeni muškarac Mišićav Mišići

Shutterstock

Mišićima zavodio udate žene, Foto: Shutterstock

"Poznata bankarka mi je zavukla ruku u pantalone, tako je počelo. U početku sam osećao mešavinu užitka i treme...", objašnjava stirper Tomislav K. kako je postao žigolo.

Ipka, kako kaže, posao žigola nije posao iz snova, niti je baš takav kakav se čini.

- Morate uvek biti spremni i nemate pravo na izgovor. To nije lako. Žene koja vas zovu baš i nisu neke manekenke, ako me razumete, ali su široke ruke. Gde bih mogao da zaradi 500 evra za noć? Ili 800? Kako, kao vozač viljuškara? Ma nema šanse - kaže Tomislav K. i dodaje da je nekad toliki novac zarađivao samo plesom.

- Ok, morate da se razgolitite, ali to vam nije neka frka. Morate stalno da idete u teretanu. Bez toga ne ide. Telo mora na svaki način da vam bude fit. Ne smete da budete pod stresom, jer vam onda ne pomaže afrička šljiva - kaže Tomislav koji je zadovoljio mnoge dame u Hrvatskoj.

Iz posla se, kaže, povukao kad je shvatio da je došlo vreme da ima porodicu, pa bi ga skandal s otkrivanjem prave profesije uništio.

- Uštedeo sam dosta, znate. U ovom poslu nema poreza, fiskalizacije... Sve je na crno, osim belog... - kaže Tomislav za 24sata.hr, i dodaje da je obezbedio sebi život.

- Danas imam ušteđevinu pomoću koje ću moći idućih pet, šest godina da živim pristojno, ne bogato, ali građanski korektno. Nauživao sam se i užitka. Nisu sve manekenke, ali puno je tu zgodnih žena, iznenadili biste se. Mnoge za žigolom posežu jer im je dosadno, jer su im muževi stalno na poslu. To su obično bankari, političari, ljudi koje viđate na televiziji. Imate, recimo, ženu koju sam prepoznao čim sam ušao u njen stan. Njen suprug je jedan od najpoznatijih menadžera u Hrvatskoj, ali je homoseksualac. Venčali su se kako bi održali neki privid građanske korektnosti, ali je on ljubovao sa svojim momcima, a ona sa mnom i mojim kolegama - tvrdi Tomislav i kaže da je kod pomenute dame često išao u pratnji kolege.

- Nekad smo kod nje išli dvojica, gore, na Ribnjak. Bilo je lepo, uvek ću se rado sećati tog iskustva. Ima i žena koje vole "kinki zabave". Orman mi je nekadi bio kao podrum policijske stanice - prepun lisica, pendreka, lanaca, kuglica, pa i spravica za mlaćenje po guzi. Žene su vam šašave - govori Tomislav. 

- One sebe drugačije predstavljaju u javnosti, ali stvarnost je sasvim drugačija. Joj, da ih samo vidite kad se opuste! A najlakše se razulare ako su u čoporu. To vam je kao semafor. Ako svi stoje dok je crveno i čekaju žuto i zeleno, onda svi stoje. Ali ako samo jedan krene kroz crveno, svi idu za njim. Da vidite kad sam s kolegom stripao na Šestinama, a platilo nas je društvance bogatih i dokonih teta čiji su muževi milioneri... Joj, kad je prva skočila na mene dok sam se skidao na maloj okrugloj bini, nastao je stampedo. Jedna, pa druga, pa treća... Kao na semaforu. Bio sam brzo u njihovim ustima, grudima, među nogama... Vrištale su od sreće i pritom nisam siguran jesu li bile srećne zbog mojeg mišičavog tela ili zato što su napokon mogle biti slobodne, divlje - opisuje Tomislav.

Komentari (1)

nedjo

11.08.2017 17:34

tačno sve tako baš