Katarina Grujić
Privatna arhiva
Katarina Grujić

Privatna arhiva

Kadrovi iz novog spota Katarine Grujić, Foto: Privatna arhiva

Folk pevačica Katarina Grujić iznenadila je fanove novom pesmom za koju je, kako "Alo!" saznaje, iskeširala pozamašnu sumu novca. Atraktivna crnka ništa nije želela da prepusti slučaju, pa je za novi spot angažovala veliki broj saradnika, a njen produkcijski tim smislio je da ekranizacija numere "Nisam kao druge" bude slična svetskim spotovima.

Katarina Grujić

Privatna arhiva

Katarina nije htela da štedi... , Foto: Privatna arhiva

- Katarina nije želela da spot bude previše upeglan, kao što to rade njene koleginice. Želela je da sve izgleda potpuno opušteno, nešto nalik spotovima koje Rijanina radi u poslednje vreme. Ona je uložila mnogo truda i energije u ceo projekat, ali i ozbiljnu sumu novca. Ceo tim koji je radio na novom spotu, skupoceni komadi garderobe, koje je menjala nekoliko puta, kao i specijalni efekti koštali su je sve ukupno oko 20.000 evra - tvrdi izvor za "Alo!".

Posao i ljubav cvetaju Pored toga što vredno radi svakog vikenda, Katarina Grujić i te kako uživa u vezi sa Kostom Obradovićem, crnogorskim biznismenom. Njih dvoje svoju ljubav više ne kriju, pa izlive nežnosti možemo da gledamo i na društvenim mrežama. Kosta je obasipa poklonima, a ona uživa u pažnji koju dobija od njega.

 - Katarina je bukvalno mesec dana birala atraktivne komade garderobe zajedno sa stilistima koje je angažovala. Želela je da svi njeni atributi dođu do izražaja, pa se tako odlučila za provokativne trikoe, skupocene suknje od perlica, kao i jakne ukrašene kristalima. Tek kada je bila sigurna da sve što je izabrala izgleda kako treba i njoj stoji savršeno, odlučila je da se pozabavi ostalim detaljima spota. Kada je počelo snimanje, Katarini nije bilo teško da i po nekoliko puta snima istu scenu, samo da ispadne najbolje što može - dodaje naš izvor.

Katarina Grujić

Privatna arhiva

...te je za spot iskeširala 20.000 evra, Foto: Privatna arhiva

Kako bismo proverili informacije o ozbiljnom ulaganju u novi spot, kontaktirali smo sa Katarinom, koja nam je rekla:

- Presrećna sam i prezadovoljna kako je sve na kraju ispalo. Dala sam svoj maksimum kako na snimanju spota, tako i u studiju dok sam snimala pesmu "Nisam kao druge". O ciframa zaista ne bih pričala, jer smatram da je zaista ružno u današnje vreme licitirati koliko nešto košta. Važno mi je da se publici dopada pesma, a ovo je tek početak - rekla je Katarina za "Alo!".

Katarina Grujić

Privatna arhiva

Jedan od kadrova novog spota za pesmu "Nisam kao druge", Foto: Privatna arhiva

Mlada muzička zvezda Katarina Grujić poznata je kao neko ko i te kako ulaže u svoju karijeru, pa je tako pre godinu dana za ekranizaciju numere "Paranoičan" uložila oko 15.000 evra. Spot je rađen u Crnoj Gori, a tada smo imali priliku da vidimo kako Grujićeva izgleda u provokativnom kupaćem kostimu.