Zogan
shutterstock

 

Zogan

shutterstock

Zogan, Foto: shutterstock

Japanke puno polažu na lepotu i negu, a sami vidimo da se taj trud i isplati. Njihovo lice i koža su perfektni i bez bora. Ovde možete videti japansku metodu samomasaže lica, koja po komentarima, ima neverovatne rezultate.

Mnoge žene su „bacile“ skupe kreme protiv bora i za poboljšanje tonusa lica.

Ukoliko ovu samomasažu praktikujete redovno, a svako jutro bi bilo idealno, vrlo brzo ćete videti rezultate - maltene odmah.

Već posle prve masaže će lice biti relaksirano, a svi koji imaju problem sa nadutim podočnjacima, primetiće značajno smanjenje istih.

Za ovaj tretman je potrebno koristiti i neko ulje ili masniju kremu, pa tako možete lice masirati i organskim uljima – maslinovim, kokosovim, ili ši buterom, šta god vidite da prija vašoj koži lica.

Najvidljiviji rezultati su posle mesec dana, pa tako nemojte odustati ukoliko do rezultata ne dođe baš odmah, upornost se, stvarno, isplati.

Dovoljno je pročitati i komentare ispod videa, pa će vam sve biti jasno – veliki broj zadovoljnih „korisnika“ ovog tretmana.

Ovde pogledajte kako se radi Zogan-samomasaža lica i ne čekajte sledeći ponedeljak, počnite odmah sa njom i uživajte u svom „novom“ licu bez estetske korekcije.