Ljubav, flert
Profimedia.rs
Muvajne Zavođenje Ljubav Zaljubljenost Flert

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Žene neretko prve otkriju svom muškarcu šta osećaju prema njemu, međutim, ne dobiju "povratnu reakciju". Na vaše "volim te", često ostaju nemi. Žene tada budu ljute i razočarane, ali retko kada sagledaju pravo stanje stvari.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih muškarci ne žele da vam izjave ljubav.

Treba mu malo vremena

Prvi je taj što nije siguran u budućnost vaše veze. Zato, nemojte odmah da raskidate vezu i da urlate kako on ništa ne oseća prema vama, nego mu dajte malo vremena da uvidi kuda vaša veza vodi.

Njemu su dela važnija od reči

Žene će mnogo lakše da prevale preko usta da nekog vole. Muškarci to čine mnogo teže, ali zato, ukoliko mu je stalo do vas, on će to pokazati delima. Pre nego što ga optužite da ništa ne oseća za vas, zapitajte se šta je sve učinio za vas - i eto odgovora da li vas voli.

Ne želi omču oko vrata

Muškarcima se neretko događa da nakon izjave ljubavi moraju da planiraju svadbu. Naravno, na nagovor žene! Da, možda vam čudno zvuči, ali mnoge žene kada jednom čuju "volim te", veruju da je sledeći korak izlazak pred matičara. Zato, nemojte da vas čudi što mu više vremena treba da vam saopšti šta oseća prema vama.