Tužna Nesrećna Žena Devojka
Profimedia
ljuta Besna Iznervirana žena devojka

Profimedia

Muškarci znaju da ćete im postaviti 1000 pitanja, zato im je lakše da nestanu, Foto: Profimedia

Jedan od najgorih načina da sa nekim prekineš kontakt jeste da nestaneš. Međutim, ma koliko se mrštile, muškarci ovo veoma često rade. I dok žene mozgaju zašto je pobegao, ovo su najverovatniji razlozi zbog kojeg se to dogodilo.

Nije te shvatio ozbiljno

Neke žene veruju da su u ozbiljnoj vezi ukoliko su se dva puta videle sa momkom, a muškarcima to nije ni na kraj pameti. Ako je nestao, moguće je da te jednostavno nije shvatio kao nekog kome bi trebalo najaviti odlazak.

Ne želi da te povredi

Zvuči smešno i gotovo neverovatno, ali, muškarci ponekad samo iščeznu da ne bi morali da objašnjavaju šta im se to ne sviđa u vezi. Znamo da nije lako razmišljati o tome šta mu se kod vas ne sviđa, ali razmišljajte na drugi način "možda vam je učinio uslugu"! Da li zaista želite da budete u vezi sa muškarcem koji nije u stanju da razgovara.

Neće da vas laže

Muškarci koji ne vole da lažu, mažu i objašnjavaju svoje emocije odluče da nestanu. Svesni su da ćete ih, ukoliko najave odlazak, pitati neugodna pitanja na koje ne znaju ili ne žele da odgovore te im je najlakše da se "pokupe", umesto da vas lažu i povređuju.

Kukavica

Svi vam pričaju kako ste super, ozbiljni, lepi i da vam je vreme da stanete na ludi kamen. To je verovatno shvatio i on, ali nije spreman za brak te je uhvatio tutanj. Budite svesne da se muškarci često prestraše kad upoznaju ženu koja bi mogla da promeni njihovu rutinu. Ukoliko u tom trenutku nisu spremni da se odreknu samačkog života, najidealnije je da samo nestanu.