Kristijan Golubović
Printskrin TV Pink
Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic

Nakon saopštenja da je diskvalifikovan Kristijan je besneo i odmah je rekao da se više nikada ne bi vratio na imanje, ali sada je već malo popustio.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: facebook/kristijankikigolubovic

Na njegovoj zvaničnoj Fejsbuk strani je objavljeno da bi se Golubović ipak vratio u Farmu, ali iz jednog posebnog razloga - da zaštiti Staniju Dobrojević i Jasminu Medenicu od ostalih učesnika!

Komentari (7)

Boba

28.11.2015 22:22

Evo ja nastavih da gledam farmu i bez Kristijana.Ne znam cemu tolike zalopojke za njim.Ok ispocetka je stvarno bio iznenadjenje,,cak je uspio da razbije kod mene neke predrasude vezano za njegov zivot pre farme.Porodica mu je bila na prvom mjestu,radio je,druzio se i stvarno ok,.E onda je poceo sou sa Balerinom,posle ga nastavio u Stanijinom krevetu.E tu mi se zgadio i on i Stanija.Toliko mi je bilo zao njegove zene. A tek sto je sujeten,JA<PA JA.Ne daj boze da neko ne kaze da je on najbolji.

GORDANA

28.11.2015 23:22

@Boba - A od čega ili od koga želiš da zaštitiš svoju pekinezericu stanojku? Ima li ste dogovor pa ga niste do kraja završili a to je lažna ljubav do pobede, jadni ste oboje

ja

29.11.2015 12:13

@Boba - Sa balerinom i boze pomozi. Kakva je da je, ima neke krvi u sebi, ima neke prirodne strasti i medju njima je stvarno postojalo emocija.Da nije bezao od toga i pljuvao je, daleko bi dogurali i pored mnogo negativnih komentara. Bilo bi vise onih koji ih podrzavaju, jer narod voli iskrenost. Dokazano je da to prolazi. Ali ono sa Stanijom je stvarno bilo i vulgarno i odvratno. A sto se tice zastite, to je njena igra da bi pridobila i njega i publiku. Ima ona jezicinu i te kako i ume da pliva.

Malena

28.11.2015 23:03

Uuuu jaka ličnost, prosto ne spavam, ne jedem i ne pijem vodu od kad ga nrma na pinku. Sve je nameštaljka i sve ima svoju cenu, svaka svađa, svaki sex, poljubac, polivanje, sve, samo se budale užive u ovakve laži!!! Sramota vlada našom zemljom!

ana

29.11.2015 10:02

Farma se i dalje gleda i bez tebe. Nemoj da se zanosis da si nesto posebno. Mesec dana si glumio da si vredan, paziv, fin. A kad si se malo opustio postao si nepodnosljiv, nasilan, sirio negativnu energiju. Zlostavljao si zene, pljuvao, vredjao, bacao krevete, stolove, lavore na njih, polivao sokom, lomio im noseve. Bio ljubaomoran na sve mlade momke, pretio likvidacijom. Sreca da nisi nikog ubio. Pljuvao si starlete i silikonuse a onda si poludeo za jednom takvom koja te sve vreme vukla za nos.

Viki

29.11.2015 15:40

Ovde se bas potrudila, Tamarina sestra, da ostavlja komentare ;)

Dragan,Nis

29.11.2015 18:49

Kako mislis nekoga da zastitis,da pretis drugima?Ajde frajeru na poligraf,kad moze premijer sto ne bi i ti?Ali javno u rijaliti?Posto stalno izjavljujes da nikad ne lazes,osim pred murijom izgleda?!