Žarko Stojanović
screenshot Dailymotion
Žarko Stojanović

screenshot Dailymotion

Žarko Stojanović, Foto: screenshot Dailymotion

Naime Žarko je u razgovoru za jedan dnevni list otkrio ko je najaljkaviji ali i ko je najagresivniji ukućanin kog se svi plaše.

- Divna je duša od žene, nije kvarna i poput nekog deteta je. Ona igra kako Marko svira, a on je neartikulisan i ne zna da se kontroliše. Kada popije, onda nema ni osećaj ni kontrolu nad sobom. Njega se svi plaše jer svašta može da uradi u tom bunilu. Ako vam kažem da ga se sopstvena žena plaši, onda je sve jasno. Njemu tamo nije mesto - bio je jasan Žarko.

Divna i Marko

Printscreen

Divna i Marko, Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

Milka

12.10.2017 09:40

Žarko ti najviše nedostaješ! Imao si ogromnu podršku.

dijana

12.10.2017 10:36

Zarko je u pravu. Marko DNK je opasan za okolinu. Priznao je da je jednog coveka bacio sa drugog sprata samo zato sto mu nije dao cigaretu. I opet bi, kaze on, smejuci se , tako uradio. Covek ostao invalid sa polomljenim rukama i nogama. Marko je opasan u treznom a jos opasniji u alkoholisanom stanju.

Kolporter

12.10.2017 12:23

Kanibal lektor,detektor što bi pokojni Žika rekao.

Sandra

12.10.2017 20:32

Zarko, vracaj se u "Zadrugu", smorismo se!!!

Slava

12.10.2017 20:42

Bas mi je zao sto je Zarko izasao. Bio je najbolji i produkcija je trebalo da ceni to sto ga je toliko ljudi podrzavalo i navijalo za njega i da ga zastiti, a ne da ga pusti niz vodu zarad glupe i dosadne Saske i prostog, neotesanog Mice. Vidi se nemaju pojma sta rade.