Žarko u akciji
Printscreen
Žarko u akciji

Printscreen

Žarko u akciji, Foto: Printscreen

Večeras je zakazano "rešetanje" zadrugara od strane novinara, a voditeljka je na samom početku emisije, objasnila i šta se dešava sa Žarkom, koji je danas divljao u Zadruzi:

- Danas je produkcija zbog Žarkovog nasilničkog ponašanja pozvala policiju. On se još uvek tamo nalazi i neće se vraćati u Zadrugu! - rekla je ona.

Nema sumnje da zadrugarima neće biti nimalo lako večeras, kao što to nije bio slučaj ni prethodnog puta, a kakve će sve tajne otkriti ostaće da vidimo

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (7)

Marko

08.10.2017 00:23

Zasto policija ne reaguje, kada se dogadja seks u Zadruzi sa maloletnom osobom?

radojka tesanovic

08.10.2017 01:28

@Marko - maltetiranje one profesorice tako se predstavlja i ono bese slucaj za policiju.a najtezi prekrsaj maloletnica se buca pred kamerama a mama aplaudira.zar nije to slucaj za psihijatra?o cirkus colorado zvani sr alen azaric suvisno pisati.

Goca voli Zarka

08.10.2017 01:09

Koliko kosta obraz u Srbiji.Zarko care,pokazao si na finjaka ko je bagra.

Душка

08.10.2017 06:16

Није ми јасно шта су чекали,зар треба да дође до колективног тровања?Жарко је аграсиван и то на болестан начин!А то за секс са малолетницом,па неби се рекло да је силована,уствари она насрће и прогони момка?!

Slavica

08.10.2017 08:34

Zašto policija ne reaguje i uhapsi nasilnike koji su maltretirali Smilju? Sašku su bi trebalo izbaciti ona je tukla Macu! Policija bi trebalo da radi po pravilu i produkcija tv pink! Ovo je nepravda!

Dragana

08.10.2017 13:09

@Slavica - Zarko je francuski drzavljanin. Da li je produkcija zvala policiju ili policija dosla po stranog drzavljanina koga na silu drze zatvorenog?

DUMA

08.10.2017 21:24

@Slavica - Žarko je jsuper lik. Napravio je grešku što je razbijao po kući. Ali policija je trebala da pčrivede ovu "lujku" sašku Karan, jer je ona kriva za sve. Čak ga je i tukla, medjutim on se kao džentlmen sklanjao od ludače. Njen muž pod hitno treba da je odvede kod nekog dobrog pčneuropsihijatra, ali izgleda da je to kasno za nju. Tupi po medijima da Žarkoima psihičkih problema, a o njegovoj ludači sve najbolje. Sve zbog para. Svi su otkačeni...