Goca Božinovska
Dušan Milenković
Nebojša Tubić Žabac

Alo!/Rajko Ristić

Nebojša Tubić Žabac, Foto: Rajko Ristić ALO

Nebojša Tubić Žabac (57), bivši dečko pevačice Goce Božinovske, osumnjičen da je sa trojicom saučesnika nasmrt pretukao građevinskog preduzimača Spasoja Milićevića Spaleta (63), bio je smiren prilikom slučajnog susreta sa svedocima na dan kobnog premlaćivanja, zbog kojeg je trenutno iza rešetaka.

Kako „Alo!” saznaje, svedoci koji su ga videli nedugo posle događaja za koji je osumnjičen izjavili su u istrazi da nije bio uzrujan, već staložen i smiren, ali da ne znaju ništa o batinanju nesrećnog preduzimača. Oni nisu mogli precizno da se izjasne o vremenu kada su sreli Žapca, tvrdeći „da nisu gledali na sat”.

- Žao mi je pretučenog čoveka. Prilikom susreta sa Žapcem nisam znao da je čovek ubijen batinama, niti sam mogao da znam da ću biti predložen kao svedok i da treba da gledam na sat kada sam ga tačno sreo! Znam da je bio smiren i staložen, ali nismo mnogo pričali. Tačno je da se dugo znamo, ali nismo mi toliko bliski da bi on sa mnom ćaskao. Uostalom, da smo toliko dobri prijatelji, i mene bi vodio u Tajland zajedno sa Gocom Božinovskom. Niti mu u krevetu držim sveću, niti znam da li je ikoga tukao! - revoltirano je rekao svedok, ali je deo njegove izjave o aktivnostima u krevetu protumačen kao neprikladan i nije unet u zapisnik!

Kao saznajemo, Žabac će biti podvrgnut psihijatrijskom posmatranju jer tvrdi da nije sposoban nikoga da prebije, a kamoli da usmrti čoveka, kao i zbog i pravdanja da nema pola glave i da jedva obavlja i fiziološke potrebe!

On je na početku istrage nudio porodičnu kuću u Čortanovcima vrednu 200.000 evra kao kauciju za puštanje iz pritvora! Naveo je da je bolestan i da nije sposoban da organizuje tuče, a kamoli da usmrti čoveka. Tvrdio je da su mu dve trećine lobanje od plastike i da u pritvoru nema neophodnu lekarsku negu. Posle hapšenja je tvrdio da nije u stanju „da premota film” niti da se seti da li je uopšte učestvovao u prebijanju investitora, jer je pre pet godina posle teškog ranjavanja u glavu maltene bio mrtav.

Žabac i Goca  Božinovska

D. Milenković

Žabac i Goca Božinovska, Foto: D. Milenković

 

Goca nije smela da priđe Žapcu!

Pevačica Goca Božinovska došla je u tužilaštvo na dan saslušanja svedoka da pruži podršku bivšem dečku i da se pozdravi sa njim, ali joj čuvari nisu dozvolili da mu priđe!

- Goca je bila u hodniku kada su dovodili Žapca da prisustvuje saslušanju svedoka, ali nije smela da se pozdravi s njim! Ona ne veruje da je on pretukao Spaleta. Svima je ponavljala: „Žabac nema snage da bije nekoga niti bi tako nešto uradio” - kaže naš izvor blizak istrazi.

- Ponavljao je priču da je bio napadnut u maju 2012. u novosadskom kafiću „Aleksandar”, da je napadač ispalio u njega ceo rafal, kao i da je pomoć čekao sa rupom u glavi! Pokazivao je šavove na glavi i govorio da nema lobanju, već poklopac od plastike - otkriva naš izvor.

Žabac se sumnjiči da je sa još trojicom muškaraca sačekao Spaleta ispred kancelarije na Bulevaru despota Stefana u Novom Sadu i da su ga udarali palicama u trenutku kada je pokušao da uđe u automobil. Kada je pao na zemlju, nastavili su da ga šutiraju po glavi i celom telu.

Prijatelji nesrećnog čoveka tvrde da je Spale prvi pomogao Žapcu kada je bio ranjen.

- Bio sam jednom kod Spaleta u kancelariji kada je došao Žabac i počeo da mu preti. Spale mu je rekao: „Kako te nije sramota? Prvi sam priskočio u pomoć tebi i tvojoj porodici kada si bio ranjen.“ Međutim, Žabac je hteo da ga izbaci iz firme i dokopa se atraktivnog građevinskog zemljišta. Tvrdio je da ima ugovor o zakupu prostorija u kojima je Spale proteklih 20 godina imao firmu! Međutim, Spale je imao svoj ugovor i nije hteo da popusti. Zbog spora u vezi sa poslovnim prostorom međusobno su se tužakali i podnosili prijave policiji. Spale ga je prijavljivao zbog obijanja magacina, dok je Žabac njega teretio za uzurpiranje poslovnog prostora - tvrdi Spaletov prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

Komentari (3)

nedjo

17.12.2017 00:08

ova samo krimose imala

bugi

17.12.2017 04:36

@nedjo - On je obicna Sisa ,svugde se petljao ljaksa obican iz jednoga maloga sela Celareva.

bugi

17.12.2017 01:12

Zabac seoski djilkos iz sela Celareva.