Zapaljen automobil, požar
Profimedia.rs
Zapaljen automobil, požar

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Oni su jutros nešto pre 4 sata benzinom polili audi karavan 1.8 i potom podmetnuli požar. Vatrogasci su brzo izašli na lice mesta i ugasili vatru, ali je šteta na automobilu totalna.

Sa sigurnosne kamere jedne od okolnih zgrada vidi se da su dvojica mladića došla iz pravca Ulice Kaće Dejanović, a posle podmetanja požara otrčali ka zgradama u Bate Brkića. Snimke trenutno analizira policija.

Vlasnik automobila koji živi u zgradi prekoputa rekao je za 021 da na tom mestu parkira kola svakodnevno, da je u šoku i da nema apsolutno nikakvih indicija ko bi mogao to da uradi. Automobil je inače star 15 godina i nema veliku vrednost, ali je parkiran uvek na istom mestu na uglu dve ulice, gde nema drugih automobila noću.

Građani koji su se zatekli na licu mesta su rekli da ih je jutros probudila buka, a napominju da je moguće da su u pitanju piromani jer je nedavno još jedan automobil zapaljen u ovom kvartu.

Komentari (5)

mile

23.07.2017 10:58

Oce centrala jednom da pogresi....

Guslar

23.07.2017 13:14

@mile - Znam čoveka i ne lupaj gluposti.

Ovakav način

23.07.2017 11:27

paljenja traje godinama! Niko ništa ne preduzima! Onaj ko ima moc ima i upaljač u dzepu!

Kako to

23.07.2017 11:58

kada je u Vojvodini onaj naprednjak? Šta je sada?

skydriver

23.07.2017 18:14

Nije mi jasan Mile, ko pominje grešku?! Poznajem čoveka i ja to mogu biti piromani neki, bolesnici koji nasumice idu i naišli baš na čovekov auto jer ga parkira tamo gde ga neće izlupati vratima, očešati i sl. Mogli su tako i tvoj auto Mile da zapale, jel bi onda centrala pogrešila?! Strašno je što smo postali narod koji se međusobno više mrzi da nam neprijatelji nisu potrebni. Žalosno je da ja manje strahujem za auto kada ga parkiram sa Bg tablama u Hr nego kod nas!