Ubica Nebojša Pavlović
Promo
Nebojša spakovao stvari za zatvor pre zločina
Priznao gnusni zločin: Nebojša Pavlović, Foto: Promo

- Godinama sam planirao da ubijem ženu, ali, eto, nisam sve do ove slave... Za Đurđic smo se dogovorili da prvog dana ja zovem svoje goste, a drugog dana ona svoje. Nije me poslušala... Kada sam prvog dana slave video da je zvala samo svoje goste, pukao mi je film - rekao je u policiji Nebojša Pavlović.

Milica je pre dve godine napustila Nebojšu jer nije više mogla da trpi njegovo nasilje. On je ostao da živi u staroj kući na porodičnom imanju, a njihov sin je majci napravio novu kuću u istom dvorištu. U toj kući Nebojša je ubio Milicu.

- Dok mu je vađena krv za analizu potao je: "Je l' mrtva?", a onda sam sebi odgovorio: "Sigurno je mrtva, ja sam to stručno uradio. Ja ću sad umreti u zatvoru." Protiv njega je 2013. podneta krivična prijava za nasilje u porodici, ali je, koliko sam čuo, ona kasnije povučena - rekao je izvor iz istrage.

Rođan Pavlovićevih je bio očevidac stravičnog zločina. On kaže da Nebojša ranije nije poštovao slavu, ali se uoči poslednjeg Đurđica dogovorio s Milicom da je zajedno proslave.

- Prišao nam je za stolom i rukovao se s nama, a onda je krenuo ka Milici, koaj je u kuhinji prala sudove. Mislili smo da će i njoj čestitati slavu. Ali on je potegao nož, pre nego što je iko od nas mogao da reaguje, zario joj sečivo u vrat i zavrnuo tako snažno da joj je napravio rez dug 17 centimetara - opisao je ubistvo taj rođak.

Komentari (4)

Srpkinja

18.11.2015 00:56

I sta je sad kazna za ovog Đavola Obesiti javno da ga vrane kjluju, sta?! Boze, dokle vise?

moralista

18.11.2015 06:34

@Srpkinja - Zaboravili ste dodati doticna je imala svalera kao i mnoge prodju sita i reseta covek ih prihvati takve razradjene i posle svega dopisiju se i sastaje sa prvim provede sa nekim 20-30 godina ode mladost i nakraju shvati da ga je iskoristila kako bi bio donor za decu nista vise .

Marko

18.11.2015 08:52

@moralista Da li si ti normalan? Tako nesto je razlog za ubistvo?

DRAGULJCE@moralista

18.11.2015 09:42

VI STE VEROVATNO ISTI MONSTRUM KAO I OVAJ! SAMO JEDAN BOLESNIK MOZE OVAKAV KOMENTAR DA OSTAVI NA OVAKVU PRICU! SRAM VAS BILO!!