Venčanje, mlada, venčanica
Profimedia.rs
Venčanje, mlada, venčanica

Profimedia.rs

Mlada opasno razljutila dragog, Foto: Profimedia.rs

Nikola Tuohi ostala je sama nakon što je zakasnila na venčanje za koje su ona i njen dragi izdvojili 16.000 evra! 

Nikola se, umesto na crkvenoj ceremoniji pojavila tek u restoranu gde je priređeno slavlje, što je razbesnelo mladoženju. Daren Ferne nije mogao da veruje da je njegova buduća supruga dozvolila sebi da zakasni na njihov najlepši dan, te je izvređao pred svima i napustio slavlje.

Kako više nije hteo da joj se javi, Nikola se obratila britanskim novinarima.

- Dan pre venčanja imali smo probu i sve je bilo savršeno. Da je bilo sve uredu sad bismo bili muž i žena. Za sve sam ja kriva! Trebalo je toliko toga da obavim da sam se raspala, osećam se kao da sam sve izgubila - započinje Nikola svoju tužnu ispovest.

Ona kaže da je Daren zaprosio 2014. godine, samo pet nedelja nakon što su počeli da se zabavljaju.

- Tada sam ga odbila jer je bilo prerano. Ali, pristala sam tri meseca kasnije - priseća se Nikola. 

Ona i njeno troje dece iz prvog braka odmah su krenuli da planiraju novu svadbu za 80 zvanica, ali joj izgleda nije bilo suđeno da se ponovo uda.

- Kad sam se probudila na dan venčanja, odmah me je uhvatila panika. Bilo je toliko toga da se uradi. Šminkanje je potrajalo duže nego što sam planirala i izgledala sam toliko loše da se nisam prepoznala. Požurila sam kući da sve skinem sa lica kako bih se sama našminkala. Kad sam stigla kući, tamo su bili moji roditelji i moje dvoje mlađe dece. Kako moji roditelji nisu odobravali moj brak, oni su odlučili da ne idu na venčanje, pa sam pokupila decu i zaputila se prema hotelu kako bi nas sve sredila. Ali, njima nešto nije funkcionisalo sa plaćanjem i opet sam kasnila. Tada sam već bila u suzama - priča Nikola svoju neverovatnu priču i dodaje da je, kada je konačno ušla u hotelsku sobu, shvatila da je haljina njene ćerke ostala kod kuće.

- Neutešno sam plakala jer mi je ostalo samo pola sata da se spremim. Nazvala sam Darena koji je u crkvi bio s mojim najstarijim sinom. Gosti su već dolazili i kada mi je rekao da požurim, to me dodatno uplašilo - objašnjava nesrećna mlada.

- Odlučila sam, nakon svega, da venčanicu obučem kod crkve. Izašla sam ispred hotela i shvatila da automobil koji je trebalo da nas vozi do crkve nema pojaseve. Jednostavno nisam mogla decu da vozim u takvom automobilu. Znala sam da moram da krenem svojim autom. Crkva je bila udaljena 35 kilometara, a ja sam imala samo pola sata da stignem. Preplavljena panikom, legla sam na pod, potpuno iscrpljena. Potonula sam, a Daren je bio van sebe od besa. Gosti su čekali, a sveštenik je postao nervozan, jer su i posle nas bila zakazana venčanja - kaže Nikola i otkriva gde je njen dragi "pukao".

- Kad je DJ zatražio svoj novac, Daren je totalno pukao i tu je bio kraj - kaže Nikola koju je verenik napustio besan.

Ipak, strasti su se malo smirile i on je odlučio da se vrati kući. Neko vreme su još živeli zajedno, ali Daren jednostavno nije mogao da pređe preko svega i zauvek je napustio Nikolu. Ona se nada da će njena ispovest putem medija uspeti da smekša njegovo srce i da će joj oprostiti.

Komentari (1)

Molim vise od 500 karaktera za komentar

29.01.2018 10:21

Siguran sam da bi, da je obratno, sve zene njoj rekle da ostavi neodgovornu budalu jer on nju ne voli, a da je voli ne bi sebi dozvolio da kasni na taj najvazniji dan. I da je dobro sto se resila idiota. Nemajte dilemu, i sada ce on da bude kriv :) Jer je razmazeni gotovan, umesto da joj pomogne, on joj nabija nervozu, bezosecajni kreten na koga se ne mozes osloniti...