Migranti policija
RAS/Vladimir Živojinović
Migranti policija

RAS/Vladimir Živojinović

Migranti policija, Foto: RAS/Vladimir Živojinović

Nedugo posle toga, inspektori su uhapsili i priveli R. I., koji se pravdao da je devojčici samo ponudio drugarstvo, što joj je i rekao, a kako ona ne zna engleski, nije znala šta joj govori.

- U policiju su privedena i još trojica migranata koji su sve gledali s druge strane ulice. Oni su potvrdili priču svog prijatelja da nije hteo da je siluje, već samo da se sa njom druži - objašnjava naš sagovornik.

Bila sam uplašena

Kako "Alo!" saznaje, u policiji u Somboru u prisustvu roditelja saslušana je i maloletna devojčica.

- Zagrlio me je migrant i nešto mi je rekao na uho. Pričao je jezikom koji ne razumem. Uplašila sam se i zato sam vrištala. Nije me dodirivao - ispričala je devojčica.

Međutim, građani Sombora su uplašeni nakon ovog događaja. Njihov strah se odnosi najviše na devojčice, da ne budu predmet napada migranata.

- Niko ne zna šta je zaista hteo taj migrant. Svakako je zagrlio devojčicu. Da mu ona nije pobegla i da nije vrištala, mogao je da je napadne i možda i siluje. Smatramo da situacija nije tako bezazlena - tvrde meštani Sombora.

Kako „Alo!” saznaje, tužilac je saslušao sve koji su povezani s ovim predmetom. Tek nakon prikupljanja svih dokaza, on će doneti odluku da li ima elemenata za podnošenje krivične prijave.

- I kod tužioca uhapšeni migrant je ponovio gotovo isti priču kao i u policiji. Rekao je da je „samo želeo da ima što više prijatelja jer se oseća usamljeno!“- dodaje naš izvor.

Komentari (4)

VODITE

11.07.2017 06:18

te vaše migrante na Dedinje! Mislim da ima mesta i neka ih čuva obezbedjenje!

Jes

11.07.2017 06:25

zagrlio kao drugaricu! Idi u muslimansku zemlju pa zagrli kao drugaricu! Ajde probaj da to uradiš! Ode glava!

Drita

11.07.2017 07:08

Koje ispiranje mozga?"Zagrlio kao drugaricu"? Pa hajde gospodo iz vlasti da vas, vaše kcerke, majke, tako pridje grupa i počne da grli i govori vam na uho nepoznatim jezikom! Jel to u redu? Da li je to uznemiravanje? Jeste! Kako dalje sa vašim šticenicima?

Aca

11.07.2017 08:18

Da li u njegovoj zemlji ja mogu da priđem njegovoj sestri na ulici i da je zagrlim - čisto radi druženja?! Zemlja nam je okupirana bez ispaljenog metka.