Divna baca bidermajer
Printscreen
Luna uhvatila bidermajer

Printscreen

Luna uhvatila bidermajer, Foto: Printscreen

Venčanje Marka Kocića i Divne Milanović, sada Kocić, podiglo je atmosferu u ''Zaduzi'' i gotovo svi učesnici buli su uzbuđeni što će njih dvoje konačno izgovoriti sudbonosno ''da''.

Nakon što su ispoštovali sve običaje, Marko i Divna imali su mali problem sa stavljanjem prstenja, a kada su to uspeli da učine došlo je na red bacanje bidermajera.

Kada je mlada bacila venčani buket, gotovo sve dame počele su da se otimaju i guraju, a iz gužve sa buketom u ruci izvukla se Luna Đogani.

- Pao je tačno na mene, kunem se - rekla je blogerka svom već oženjenom izabraniku Slobi Radanoviću, koji se veoma obradovao što je baš Luna uhvatila buket.

Kako je izgledala borba oko bidermajera pogledajte u videu.

 

Komentari (4)

Marko

05.11.2017 19:46

To je bezobrazno deriste, koje bi istukla sve oko sebe da sprovede sto je zamislila. Zelimo joj da dozivi Kijinu sudbinu.

Sasa

05.11.2017 20:23

Nek je sa srećom samo da je ne moramo gledati i slušati. Previse kadra na nebitnu likusu. Hoćemo zabavno-humoristicki program os Mikija,Janjusa i Bore.

penzioner

06.11.2017 14:32

@Sasa - vala da nije mikija , janjusa i bore niko ne ume da se sali . saska samo pravi svadju . isto i ona jelena g. nista sem svadje .

Matija

05.11.2017 20:26

Bravo ti ga bate,ali hajde polako na kapiju. Sem histerisanja, wc akcije i razvlačenja po krevetu ništa ne videsmo. Upropasti ovu mukicu.