Ana Korać
Instagram
Ana Korać

Instagram

Ana Korać, Foto: Instagram

Ivanjička starleta promoviše kulturno i lepo ponašanje otkako je postala ravnopravna učesnica rijalitija, a odnedavno je mnogi prozivaju da je bacila oko na Marka Janjuševića.


Ipak, iako su mnogi zadrugari tvrdili da Ana nije baš tako fina kakvom se predstavlja, niko nije imao dokaz protiv nje.

18+
Klikni da vidiš sliku
Ana Korać

Privatna arhiva

Ana Korać, Foto: Privatna arhiva

Međutim ekipa „Alo!” došla je u posed snimka koji dokazuje da Koraćeva i te kako voli da bude nestašna. Naime, na video-materijalu u čiji smo posed došli vidi se kako Ana golih grudi paradira po dnevnoj sobi i đuska uz domaće hitove. U jednom trenutku, kada se situacija zagrejala, Koraćeva je skinula i šorts i ostala samo u tangama.

- Snimak je nastao jedne večeri kada je rešila da sa prijateljima napravi ludi provod u stanu. Odlučili su da poruče neku hranu, kupili su piće i napravili pravu zabavu. Kako bi situacija bila zanimljivija, Ana je došla na ideju da im izvede striptiz. Pustili su muziku i šou je mogao da počne. Naravno, svi su se latili mobilnih telefona kako bi snimili spektakl koji će rešila da im priredi - otkriva izvor za „Alo!” i dodaje:


- Ona ih je kasnije molila da to obrišu kako joj jednog dana ne bi uništilo život. Ipak, nekoliko njenih prijatelja odlučilo je da zadrži snimak - kaže naš izvor.

Ana Korać

Privatna arhiva

Ana Korać, Foto: Privatna arhiva

 
Ana je tokom svog boravka u rijalitiju ostavila utisak smerne devojke, a mnogi je uglavnom prozivaju samo zbog toga što ima silikone. Njen najveći prijatelj u rijalitiju svakako je Janjušević, koji je svakodnevno brani.

- Ja se napolju nisam družio sa devojkama koje su operisane, imaju silikone, koje su sumnjivog morala. Kada sam video ovu devojku ovde, pomislio sam svašta o njoj. Neću da grešim dušu. Iskreno sam se oduševio. Devojka je dobra i poštena. Pričam onako kako mislim. Stvarno tako mislim o njoj. Toliko - rekao je Marko, a upravo zbog toga mnogi tvrde da mu se ona dopada.

Komentari (3)

nedjo

13.01.2018 23:32

svaka čast za domaćicu,uspela u životu

nada

14.01.2018 11:11

Postena devojka nema sta - Janjus ima srece !!!!!!!! Od svega imace dve kosarkaske lopte previse naduvane - hahahaha

momazver

14.01.2018 12:08

Čoveče , ti si veliki, pa su tako velike i gluposti koje izvaljuješ...a i potreba za pražnjenjem spermiraca ti je velika...tako da te UVELIKO razumem.Ipak, budi čovek. Nemoj da uništiš dobar glas te poštene,nevine,kulturne i širokogrude devojke.Ko će posle da je ženi? Mada, somova ima u izobilju!