Rijaliti Zadruga logo
Promo
Anđela Veštica

Printscreen/Pink

Anđela Veštica, Foto: Printscreen/Pink

Anđela Veštica poznata je kao osoba koja nema dlake na jeziku, te uvek kaže ono što misli, bez obzira da li će time povrediti nekog sebi bliskog ili ne. U Zadruzi je danas nastao problem kada su nju svi optužili da je vikala celog jutra te niko nije mogao da spava.

Nakon sastanka, Anđela je ušla u sukob sa Milanom Miloševićem, koji su brzo razrešili jer joj je on objasnio šta je mislio onim što je rekao, a onda su njih dvoje stajali sa Saškom Karan i razgovarali, kada je Anđela njima priznala šta je radila:

- Ja sam se sinoć je*ala u krevetu, znači nisam ništa drugo uradila, posle onog se nisam uopšte čula - rekla je Anđela.

Za sada nije poznato sa kim je Anđela vodila ljubav. 

Komentari (4)

Jeca

09.10.2017 17:20

Muka mi je od ove spodobe i svih onih koji je velicaju. Strasno je to sto ljudi nikako da shvate da ovakvim ljudima treba da se suprotstave i onda ih nece zlostavljati. Koliko pustate toliko ce vas i maltretirati. Andjela je mlada zena ali olos i ulicarka. Svakako nije dobar covek, jer dobar covek se neizivljava na drugim ljudima.

mila

09.10.2017 19:01

@Jeca - Nazalost ovakve fukare se propagiraju umesto da ostanu tamo gde im je mesto,na marginama...

nedjo

09.10.2017 18:01

nekada je u ljudima postojala sramota i neki vid grize savesti,ovo danas je spremno na sve zarad 5 minuta kadra! sve potiče iz kuće i osnovnog vaspitanja!

kata

09.10.2017 22:35

Andjela Vjestica moze sve da uradi jer je nije sramota. Ali ovde glumi seks obucena ona - obucen i partner. Samo se pokriju cebetom i pocnu pokrete telom. Nismo slepi.