Sloba Radanović
Youtube printscreen
Sloba Radanović

Youtube printscreen

Sloba branio Kiju, Foto: Youtube printscreen

Kija Kockar našla se sinoć na udaru Saške Karan, a Sloba je svim silama branio. Naime, zadrugari su sinoć gledali snimke u kojima su jedni druge ogovarali.

Zadrugarima je pušten snimak u kome se vidi da Kija govori o Slobi i komentariše kako će i Luna i sve žene sa kojima bude imati isti problem jer on ima muku sa komunikacijom. Takođe je naglasila kako je najgore od svega što ju je prevario na takav način, a ona mu je razvod nudila već pet puta.

- Ti si previše popustljiv, jednostavno srž će ostati ista sa svakom. Ti si se ovde vodio nagonima posle sedam dana. Hoću, takođe, da kažem da ono što sam ja doživela jeste doživela svaka žena na ovaj ili na onaj način. To je nešto najgore što može da se dogodi svakoj ženi - priznala je Kija.

Tada su je napale Saška Karan i Jelena Golubović da je Slobu varala sa svojim sadašnjim dečkom Andrijom, i da se folira.

- Nije tačno! Jeste li završile? - upitala je nervozno Kija, ali su one nastavile da je napadaju.

Njihov napad je iznervirao Slobu, pa je ustao da brani Kiju.

- Ja ni sa čim ovde nisam želeo da se opravdam. Ja sam povredio jedno ljudsko biće i prvi put u životu sam učinio nešto što sam ja želeo i nemam opravdanje za sebe. Ja mislim da ona mene nije varala pre i neću time da se branim i pravdam - rekao je Sloba.

Kija je potom pokušala da objasni zašto je ustvari ušla u Zadrugu, a Saška ju je i dalje prekidala, te je Sloba ponovo ustao i još snažnije branio Kristinu.

- Ćuti bre, pusti više devojku da završi - vikao je Sloba na Sašku.

Komentari (1)

Milica

01.12.2017 06:05

Sloba se nije zaljubio u Lunu nego su mu samo proradili muski hormoni! a da se zaljubio bio bi srecan i veseo a on ima stalno namrgodjeno lice! Hteo je on ovo sve da sakrije od zene zato nije hteo da prizna. On je Lunu zeleo kao lubavnicu i zato se trudio da to sakrije. Da se on stvarno zajubio u Lunu i zeleo da ostavi Kiju on bi to javno rekao na pocetku ali nije. Kasnije je pod pritiskom to uradio. Kija je zena zmaj u svakom pogedu i to Sloba zna veoma dobro