Teodora plakala od muke
Printscrren
Teodora plakala od muke

Printscrren

Teodora plakala od muke, Foto: Printscrren

Zadrugari su danas imali veoma kreativan ali, za pojedince vrlo neprijatan zadatak. Obezbeđenje je donelo na sto pet posuda u kojima su različite smese iz kojih su ukućani morali da izvuku predmete.

- Dragi zadrugari, pre svega napominjemo da ne smete dirati i pomerati platno sa posuda koje su na stolu. Danas ćete se baviti istraživanjem. Morate prevazići sebe. Kao što vidite, na stolu je pet velikih posuda a u svakoj od njih se nalazi po deset predmeta koje morate da izvučete. Ova igra će biti uspešna samo ukoliko budete dobri istraživači i ako pronađete i izvučete sve predmete.

Morate svi učestvovati u ovoj igri i to tako što će svako od vas imati po pet minuta da traži predmete u posudama. Svaki takmičar mora pokušati da traži u svakoj posudi. Nakon čitanja pisma, skinite platno i jedan po jedan krenite u potragu. Dakle dok ne istekne pet minuta za jednog takmičara, drugi ne počinje da istražuje. Nadamo se da ćete se dobro zabaviti. Srećno - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Užasan sadržaj

Printscrren

Užasan sadržaj, Foto: Printscrren

Najviše hrabrosti imao je Marko Miljković koji se prvi upustio u istraživanje sadržaja posuda. Nakon njega, sreću je iskušala Maca Diskrecija koja je bez razmišljanja zavlačila ruke u kutije i izvukla čak deset predmeta. Ostali zadrugari su posmatrali jednog po jednog a mnogi su bili začuđeni, uplašeni ali i zgađeni.

U posudama su bili veoma veoma čudni sadržaji, od blata, iseckanog voća i povrća, pa sve do crvića i delova iznutrica. Ipak, zadrugari su bili neustrašivi i uspeli da izvuku sve predmete koje im je produkcija ubacila u kutije.

Koliko je ovaj zadatak bio neprijatan, svedoče suze na licu Teodore Džehverović. Ona je plakala i tražila predmete. Pevačica je uspela da pobedi strah i izvuče nekoliko predmeta iz posuda.

Zadrugari su ipak pali zadatak, što je pisalo u pismu Velikog šefa koje je stiglo u Belu kuću. Ovo je mnoge rastužilo, jer su se pojedinci veoma potrudili da ovaj zadatak uspe.

Kako je izgledala ova igra, pogledajte u snimcima koji slede.