Pošta u Zadruzi
Printscreen
Gordana Džehverović

Printscrren

Gordana Džehverović, Foto: Printscrren

- Sama činjenica da će ljubavni parovi "Zadruge" večeras gostovati kod Ognjena Amidžića u emisiji, govori o tome da večeras u "Zadruzi" neće biti organizovana žurka - pročitala je vođa Gordana Džehverović.

Naime, nakon što su sinoć krali u prodavnici, ukućani su se dogovorili da novcem od prihoda za žurku, nadomeste ukradene proizvode. Te su sada ostali bez iste.

Ovo saopštenje nije se dopalo nikome, a pogotovo ne takmičarima koji nemaju ljubavnog para te večeras neće biti van zidova Bele kuće.

 

Komentari (2)

Mili

13.02.2018 22:57

Koliko je ova Kija razumna zena,to je cudo jedno. Tu se vidi kultura i obrazovanje. Sloba nije hteo da ide kod Amidzica. Nije mogao budala da se opredeli,izmedju zene i Lune. Kija je odmah ustala i rekla,da moze da ide, i da ima odresene ruke. Ja imam partnera,rekla je,a ti mozes ako hoces,da vodis Lunu. I budala,pristao. Umesto odmah da je rekao,vodim Lunu, on odmah odustao. Ocito njemu treba jedna Kija,koja ce odlucivati umesto njega.

Lejla

13.02.2018 22:59

Koliko je glup ovaj Sloba,cudo jedno. Na odluku Velikog sefa,da idu zaljubljeni parovi kod Amidzica,odmah je rekao, da on nece ici. Nije znao koga da izabere. Lunu ili Kiju. I odmah je uletela Kija da kaze,da ona ima svog partnera vani, i da on moze voditi ovu. I pristao.Nikada ovaj nece moci sam da odlucuje. Mora naci zenu koja ce da ga vodi. A to sigurno nije Luna. Saljite.