Rijaliti Zadruga logo
Promo
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Taman kada smo pomislili da može da prođe jedan dan u "Zadruzi" bez kažnjavanja, oni su nas vrlo brzo uverili u suprotno.

Veliki šef je ponovo odlučio da kazni zadrugare i to zbog nepoštovanja Proke, tako što je pojedinim ukućanima skinuto po 100 dinara.

- Zadrugari, već nekoliko puta je rečeno da je vaš odnos prema Proki u najmanju ruku sramotan i nedopustiv. Kao što morate da poštujete pravila života u "Zadruzi", isto tako morate poštovati ono što naredi Proka... Njegova reč mora se poštovati bez pogovora. Danas je ponovila situacija koju smo tokom ovog serijala često videli.

Iako je rečeno da svi morate da krenete u obilazak sa Prokom, pojedini zadrugari su pomislili da nema potrebe za tim i da je mnogo važnije ono što sami misle da treba da urade. S obzirom da morate da poštujete Proku i da je to jedno od osnovnih pravila života u "Zadruzi", doneli smo odluku da svi zadrugari koji danas nisu krenuli sa Prokom u obilazak budu kažnjeni sa 100 dinara - pročitao je pismo ovonedeljni gazda Janjuš.

Ipak, tu nije bio kraj. S obzirom da Filip nije uspeo da izvrši zadatak, zadrugarima je saopšteno da će na sledećoj žurci alkoholna pića biti skuplja, što je izazvalo opšti haos.

- Njemu se zahvalite - rekla je Anđela koja je delila zadatak sa jajima sa Filipom.

Pročitajte još:

 

Komentari (2)

nedjo

13.11.2017 23:45

nulte ličnosti

kokan

14.11.2017 14:34

Trebalo ih je kazniti vecom kaznom. Najveci deo dana se izlezavaju, ne radeci nista i ne ucestvujuci u samoinicijativnom pravljenju soua.