Žiža Stojanović
Printscreen
Žiža Stojanović

Printscreen

Žiža Stojanović, Foto: Printscreen

Naime, njoj su Zadrugari preneli da ju je slavna glumica nazvala narkomankom, iako ju je ona sve vreme dosad pazila, donosila joj hranu i trudila se na svaki mogući način da joj olakša boravak u rijalitiju.

- Za Viktoriju je rekla da je lečena narkomanka. Bio sam prisutan nekoliko puta kada je konstatovala da Viktorija ne može da hoda i da ustane jer svi znamo šta je radila u prošlosti - istakao je Bane Čolak.

Zadrugari su se podelili u dva tabora, odnosno na one koji su potvrdili njegove reči i na one koji smatraju da to nema veze sa istinom.

- Ona se sad pravi luda, ali ona je mudrija od svih nas i bolje posmatra situaciju. Doduše, to da sam narkomanka je njoj dotureno. Nisu to njene reći nego joj neko puni glavu, a ona to samo ponavlja - iznela je svoj stav Viktorija, otvoreno upirući prst u Mikija Đuričića, tvrdeći da on stoji iza svega toga, ali da je ipak sa Stojanovićevom završila za sva vremena.

- Žiža tako o svima priča sve najbolje kada su tu i sa svima je dobra, a čim im okrene leđa počne da ih ogovara - zaključila je ona.

- Istina je. Preda mnom je i pitala: "Zar je moguće da je Milan Milošević gej?" - nastavio je Bane da iznosi ono što zna o Žiži, na šta je novinar samo zgađeno konstatovao:

- A ja vam donosim čašu vode!

- Svi pričaju sve i svašta, a vi ste sad svi na mene navalili. Što me svi danas napadoste? Zar sam to zaslužila? Zovite sudije! Na sudu ću da dokažem da nisam ništa rekla, a vi ćete da dokazujete svoje reči! - branila se Žiža, vidno potresena.

Komentari (5)

Sramota

11.10.2017 11:26

Žena vata publiku na mrtvu ćerku.

Cig.posla

11.10.2017 11:32

posrnuli moral!

nevena

11.10.2017 13:18

Tako je. Na sud. Na sud.

zevzek

11.10.2017 13:56

Nemojte tako,Fontanu su gledali Tito i Jovanka.

nensi

11.10.2017 19:59

Glumica bre, zena je glumicaa