Zadrugari čestitaju
Printscreen
Zadrugari čestitaju

Printscreen

Zadrugari čestitaju, Foto: Printscreen

Današnje pismo Velikog šefa izazvalo je ogromno interesovanje zadrugara. Njima je poslat godišnji horoskop za 2018. godinu.

Vladan Vojnović Vojke, kao vođa, pročitao je ovo opširno pismo. Svakom horoskopskom znaku predočene su mogućnosti koje ima u godini koja je ispred nas.

Zadrugari su se veoma obradovali i primetno je da ih ono što im zvezde poručuju i te kako zanima. Ova je bila prilika i da saznamo u kom su horoskopskom znaku pojedini ukućani Bele kuće.

Ovakva koncentracija i tišina za stolom nije zapamćena, tako da, čini se zadrugari pridaju mnogo značaja zodijaku i astrologiji.

U snimcima koji slede saznajte šta zvezde poručuju vašim omiljenim zadrugarima.

 

 

 

Komentari (1)

Zeko

09.02.2018 16:36

Luna se udaje za Slobu.Draginja je iztjera jer snajka češe se i pravi rucak.Sin mamin samo lezii i copka nos!Luna rodi dete ,napusti Slobu jer sazna da je vara sa njenom mamom.Saska je primi sebi u stan ,Gagi se naljuti preti Saski sekirom. Matora ženi Lunu ,Sanja place.Miljana sazna da je ipak Sloba ukrao njen sok napada ponovo.Mico trazi ostetu za ukradeni jogurt!Mikija konacno Kija zavoli . Horoskop za Lunu za 2018!