Zadrugari u šoku
Printscreen Youtube
Zadrugari u šoku

Printscreen Youtube

Zadrugari u šoku, Foto: Printscreen Youtube

Naime, on je poslao vanredno pismo u Belu kuću kojim je napravio pravu pometnju među učesnicima rijalitija "Zadruga".

- Dragi zadrugari, molimo vas za trenutak pažnje, jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono što ćete čuti u nastavku pisma je ona informacija koju ćete dobiti. Evo važnog saopštenja. Uzimajući u obzir da smo svi zajedno oborili rekord gledanosti i da je "Zadruga" postavila potpuno nove standarde, doneli smo važnu odluku. Osim 50.000 evra koje čekaju takmičare koji osvoje prvo mesto i osim dva automobila koje čekaju zadrugare koje osvoje drugo i treće mesto, doneli smo odluku da nagradimo još zadrugara. Videćete šta očekuje zadrugare koji osvoje četvrto i peto mesto. A za šesto, sedmo i osmo mesto je agencija "Big Blue" odlučila da uruči putovanje u Španiju, Rodos i Siciliju od čak dve nedelje. Od večeras počinje finalna borba, zato budite snalažljivi. Svi koji se usele u Zadrugu u narednom periodu, biće samo gosti i niko osim vas koji ste sada tamo neće imati pravo da se bori za nagrade, niti da bude regularni takmičar. Dakle, neko od vas biće pobednik prvog serijala Zadruge, najgledanijeg programa, a 31. maja će osim pobednika koji osvaja 50.000 evra, još sedam plasiranih biti nagrađeni. Pozdrav i mnogo sreće - rekao je Veliki šef.

Nakon ovog vanrednog saopštenja, skoro svako od ukućana je prokomentarisao kako bi se osećao kada bi dobio ključeve od autobomila koji su ih dočekali ispred Bele kuće.

Takmičari su bez teksta posmatrali prizor koji je bio pred njima, a ovaj gest Velikog šefa podstakao ih je da borbu izdrže do kraja.

Kakva je bila reakcija zadrugara kada su čuli ovo saopštenje možete pogledati u ovom video snimku.

 

Komentari (8)

nedjo

28.01.2018 00:22

mi smo u šoku što gledamo ovakve profile ljudi

ZdEn@nedjo

28.01.2018 01:09

@nedjo - A i mi smo u šoku kad ti svaki put nešto komentarišeš.A i prošli put si rekao treba ukinuti internet i rijalitije.Pa ako bi ukinuli internet ti ne bi komentarisao ništa,a da se ukine rijalitiji tu isto ne bi mogao da konentarišeš.Uvek istu priču pričaš her je već svi znamo napamet.

vev

28.01.2018 02:49

@nedjo - za prostakluke ima i automobila i 50.000e i svakodnevni evri dogovoreni sa svakim po ugovoru, a za penzije nema vracanja i stvara se kao u rijalitiju diskriminacija, jer je samo deo penzionera ostao bez dela penzija, a radili su najopasnije poslove,svi fakultete, mr., dr., imaju-pa je poruka deci, ne trosite vreme na ucenje vec na hohstapleraj i zezanje, rijalitije, jer ako zavrsite fax i zavrsite radni vek, neko ce doci i kazniti vas zbog toga! Ko vas je terao da radite i studirate?

nedjo

28.01.2018 17:07

@nedjo - zden,ti si mi u zivotu nevazna pojava da znas

daca milov

28.01.2018 05:43

ovaj brod ludaka ide do 31.maja?????????????????????????????????????????????????????????????????hoce li socijalne sluzbe ili bar patrijarh reagovati??? sacuvaj i sakloni

dejov mali

28.01.2018 05:49

hahahah pogledajte ove debilne face na ovoj slici sunce te grijalo da se coek lijepo isjice od straha, Gledaj jovanceta, vjezbanke lune sa novom pisaljkom trutinom slobom, pa ovo mucenice Divne, namerno jedino ona velikim slovom, i sva ova bulumenta. Stra me lijepo jer su nekad ovakve pustali uz pratnju samo preko vikenda i to da pratnja potpise za njih da ce koristiti terapiju redovno

Nadezda

28.01.2018 08:49

Sto su ovo uradili? Pa svi ovi vole to da rade radi igre samo jednu osobu optuzuju da je srebroljubac. Skoro svi su nasli ljubav svog zivota( Ljunara, Teodora, Sara, Slobo, Vojke, Djekson, Bora....), i dosta im je. Kakva nagrada, nista im ne treba dati. Oni su gadljivi na materijalno. Sve to dati u dobrotvorne svrhe i to da potpisu pri ulasku.

Nina

28.01.2018 09:01

Greska. Dovoljno su dobili, i previse. Polovini produkcija popravlja zube, placa preglede, kupuje lekove a najvecem dembelu kupuje lekove za psorijazu. Kako su usli ovako bolesni. Oni nemaju pare ni za zubara a kamoli za lecenje a sad jos i kola da im kupe za nerad, spavanje, pljuvanje i javnu blamazu. Teska socijala. neka im i da vaucere ya gorivo za 10 godina.