Tuča Zadruga
print screen
Tuča Zadruga

print screen

Tuča Zadruga, Foto: print screen

Posle kockanja na Bulevaru Poroka, vraćanja para koje su neki ukućani oduzeli jedni drugima, svađi i suza, dogodila je i rasprava Branke Blek Rouz i Teodore Džehverović.

Dok je većina stanara, bila u spavaćoj sobi, iz kuhinje se čula buka. Svi su odmah skočili da vide o čemu se radi, a tamo su zatekli Branku, kako pere sudove i drži predavanje Teodori, o tome kako ova blogerka treba da razgovara sa njom.

Do prepirke je došlo kada je Teodora ispravila Branku, u jednoj njenoj rečenici, što je Branku navelo da detaljno razgovara o Teodorinoj izjavi.

- Ti si lepa, mlada devojka i to tebi ne priliči, da kažeš meni što mogu mama da ti budem i perem štroku za tobom. Dva sata perem, da bi mi se ti smejala iza leđa i rekla "od davnina", starine i davnine, to ti je jedno isto. Pitaj novinara, čovek zna književnost - objašnjavala je Branka.

Na sve, Teodora je odgovorila rečenicom: "Super!", a situaciju za svoj upad najbolje je iskoritila Smilja Janković koja je glasno izgovorila:

- Vaspitavaj ove ovde! - na šta je Branka odgovorila:

- Pa ne, kad nisu doneli vaspitanje od kuće, teško ću da vaspitam ja. Ali čast pojedincima. Pogledaj Zorana, dete, koliko radi ovde - precizna je bila Branka.

 

Komentari (3)

Poučno

08.09.2017 10:52

napredno i idemo u Eu!

Kobac

08.09.2017 15:36

MIća i Saška su najveći retardi koje sam video na TV.To bi bio brak da su se kojim sličejem uzeli..Ona banglava odvratna on lijep ko Gastozov pokojni deda Stanojlo Sindjelić.Stvarno za neverovati kao su ovo dvoje psihički bolesni...

душка

08.09.2017 17:23

Не разумем ове коментаре! Сашка је у своје време пунила насловнице и то реномираних листова,а може се видети да и сада лепо изгледа.Мића је просечнп леп,зашто тако ружни коментари?Ако вам се несвиђа неки програм,промените канал,нема потребе да пљујете људе које уопште не познајете.А да ли сте баш скроз задовољни својим изгледом и успехом у животу???