Luna Đogani
Printscreen Youtube
Zadrugari u poslu

Printscreen

Zadrugari u poslu, Foto: Printscreen

Dobrovoljci koji su izabrani za rad u fabrici "Zadruge" jutros su morali da ustanu iz toplih kreveta u sedam časova, pripreme pakete sa hranom i ubrzo budu spremni za posao.

S obzirom na to da im je prvi dan, oni su u početku imali dovoljno energije za sve, ali kako je došlo vreme da počnu sa radom - njihov entuzijazam je počeo da opada. Tada su shvatili da neće biti nimalo lako ljuštiti krompir čitav dan, pa su počeli da se žale.

Stigao krompir u fabriku

Printscreen

Stigao krompir u fabriku, Foto: Printscreen

- Ja tek prvi krompir gulim, a već mi nije dobro. Kičma me boli užasno, ne mogu da izržim ja ovo - bili su samo neki od komentara zadrugara u fabrici.

Kada su shvatili da je đavo odneo šalu i da će morati da rade isti taj posao narednih 8 časova, zadrugari su pokušali da nađu način da ostanu pozitivni, a pogledajte na koji način su pokušali da "ubiju" vreme:

 

Komentari (4)

Jagodinac

05.12.2017 17:54

Ajde lenja bando,da osetite na svojim leđima i rukama kako se pošteno i krvavo zarađuju pare,da osetite malo realan život,i da vidite kako su vaši roditelji crnčili po ceo dan za koru hleba i da vas bahate lenštine nahrane i izvedu na pravi put,samo retki od vas će to shvatiti a svi ostali će ceo život živeti na tuđoj grbači,i živeti u HOTELU MAMA ČESTITKE VELIKOM ŠEFU,i samo tako napred,za neke će to biti velika škola,pa kad zarade svoju platu,neće im padati napamet da se provode po splavovima

Marinela

05.12.2017 22:22

Alal vera na zadatku! Ova razmažena i bahata derišta, u životu nisu digli ništa teže od kašike, a koliko dece njihovih godina radi po hladnjačama i korejskim fabrikama za 200 eura, samo da bi pomogli svojim kućama i ne sedeli besposleni! Ove zvezde, zvezdice i ostale padalice, osim ljubakanja i ogovaranja, besmislenog sečenja tela i pokazivanja tetovaža, stvarno treba da shvate šta je borba za opstanak, za parče hleba, te je u tom smislu, ova igra i sam rijaliti - edukativan!

ivana

05.12.2017 23:53

Eeee kako su lenji i i prljavi i uzivaju trj meseca kao da su u hotelu ovi i nije nesto tezak posao!!!!Odlicna ideja produkcije,samo tako nadalje!!

jovan

06.12.2017 13:18

Treba omoguciti da povredjenog, umornog ili bolesnog radnika zameni drugi zadrugar.