Pismo Zadrugara
Screenshoot
Pismo Zadrugara

Screenshoot

Pismo Zadrugara, Foto: Screenshoot

Naime, danas je Sveti Ignjatije, a Veliki šef je čestitao svima koji svale, a specijalno i od srca čestitke šaljemo Mikiju, Jovani i Milanu. Mki, Jovana i Milane želimo vam mnogo zdravlja i sreće i da u miru proslavite ovaj dan. Neka Miki prvi ode do kapije - Veliki šef.

Kada je Đuričić otišao do kapije, sve ukućane čekalo je pravo iznenađenje. Radi se o hrani, ali i pismima, koji su ovim zadrugarima povodom slave poslale njihove porodice. Jovana Tomić Matora i Milan Milošević pročitali su svoja pisma pred svima, dok je Miki Đuričić nekoliko sati kasnije sam čitao svoju poštu.

- Draga naša Jovana, želimo ti srećnu slavu i da je proslaviš u zdravlju i veselju sa svojim zadrugarima. Ovo prase je iznenađenje od kumova. Sve vas volimo i prijatno vam bilo - pročitala je Matora svoje pismo.

Nakon toga, zadrugarima se obratio i Miki Đuričić. Koji je kratko pozdravo svoju porodicu i svim ukućanima poželo prijatan ručan. Nakon toga, pismo koje je stiglo za njega, pročitao je Milan Milošević, a kada je pročitao mamino ime, zastao je.

- Dragi naš Milanče želimo da ti čestitamo današnju krsnu slavu Svetog Ignjatija i poželimo da je proslaviš u miru, veselju i sreći sa svojim zadrugarima. Voleli bismo da si danas sa nama, ali bićeš nam kao i uvek u srcu i mislima. Takođe čestitamo slavu i Mikiju i Jovani, a ostalim zadrugarima praznike. Vole te puno tvoji najmiliji, a ti znaš ko smo: mama, kumovi i ljudi koji te vole, tvoja osma sila - pročitao je Milan.

Nakon pročitanih pisama ukućani su počeli da uživaju u slavskom ručku, a kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku:

Komentari (2)

nedjo

03.01.2018 07:43

ovaj cilja na pobedu?

miso

03.01.2018 12:22

Novinar zeli pobedu. Ima informacije o svim zadrugarima. Ima vezu sa novinarima I redakcijom. Ekipa novinara mu pomaze I salje svakodnevno podatke. Verovatno ima I svoju kancelariju sa telefonom I kompjuterom. Nije ravnopravan takmicar.