Rijaliti Zadruga logo
Promo
Željko Mitrović

Vesna Lalić

Željko Mitrović, Foto: Vesna Lalić

Rijaliti "Zadruga", najgledaniji rijliti na ovim prostorima će, već sasvim sigurno imati veliki uspeh i van granica region. Željko Mitrović će, naime, predstaviti ovaj projekat svetskoj javnosti.

Veliki uspeh rijaliti programa "Zadruga" bacio je ovaj projekat direktno u centar međunarodne pažnje kompletne tv industrije.

Juče su, naime, u Šimanovcima bili predstavnici nemačkog "RTL", a "Frimental" - jedna od najvećih producentskih kuća u svetu, svoj dolazak u Beograd najavila je za sledecu nedelju.

Željko Mitrović je pozvan da predaje u Rovinju na najvećem regionalnom tv sajmu na temu "Značaj domaće produkcije u najnovijim okolnostima", a 16. oktobra Mitrović će u celokupnoj svetskoj tv industriji, u Kanu predstaviti projekat "Zadruga".

Komentari (5)

Ima svet da vidi

15.09.2017 14:34

posrnuli moral ! Posle toga cemo biti još manji u očima sveta!

mila

15.09.2017 14:35

Ma kakav uspeh...totalni promasaj...cekala sam da krene ali ovo nema veze...preveliki prostor a ucesnici najgori do sada...bez zadataka i obaveza fingiraju svadje bzv...farma je zakon...

nm

15.09.2017 14:50

jos ce ovaj glupi projekat doziveti uspeh..marketing je cudo!!!

ko kaže "najgledaniji"

15.09.2017 14:53

Ko to kaže, kaže ISTINU koja se bazira na tome a NI JEDAN DRUGI RIALITI SE PRIIKAZUJE. ZATO JE JEDINI I NAJGLEDANIJI logićno jer nema konkurenciju. MENI LIČNO NIJE JASNO ŠTA JE Željko hteo da prikaže ovim programom, Da niko ništa ne radi, da se svi svađaju i tuku, da s seksaju onako javno, da ponižavaju invalide i podržavaju psihičke bolrsnike umesto da ih leče, da muče životinje i jedu leba bez motike i plus svega ponižavaju legende i starije ljude a uzdižu retarde i licemere. A NASILJE!!!

ja to ne gledam

15.09.2017 16:00

@ko kaže "najgledaniji" - niti cu! Samo iz naslova vidim da se radi o primitivizmu!