Torokuša
Shutterstock
Torokuša
Torokuša, Foto: Shutterstock

 

Međutim, mala vrcava pevačica provela je noć u hotelu, gde je organizovano veselje s atraktivnim muškarcem, koji nije njen suprug. No, da se vratimo na početak priče.


Naime, pevačica javnosti već poznata po svojoj šašavoj naravi i ne tako besprekornoj reputaciji za jednu zauzetu ženu iz ravničarskih krajeva davno se preselila u srpsku prestonicu, gde je oformila porodicu. Ipak, naša ravničarska vrca, već je na lošem glasu u estradnim krugovima zbog neverstava koja je načinila tokom svog nekoliko godina dugog braka, ali niko nije očekivao da će muža prevariti u hotelu nadomak sale u kojoj je bila gost na venčanju koleginice.


Ravničarska vrca došla je na svadbeno veselje bez svog supruga i naizgled je uživala u slavlju sa kolegama. Tada je spazila zgodnog muškarca koji joj je upućivao zagonetne poglede i šašava vrca se odmah upustila u flert sa javnosti nepoznatom zvanicom. Kako je igra iz pogleda prerasla u ćaskanje, našoj ravničarskoj vrci se osladilo zabranjeno voće, te je do kraja svadbe diskretno očijukala s nepoznatim gospodinom. Vrca zvrca je rešila da se okuraži, te se dohvatila pića. Čašice žestine ređala je jednu za drugom, a kako je rastao nivo alkohola u njenoj krvi, tako je i njena komunikacija s nepoznatim muškarcem bila sve prisnija.


Kada su gosti počeli da odlaze i svadbi se priližio kraj, pevačica je u društvu muškarca s kojim je flertovala napustila svadbu, ali je odmakla svega dvadesetak metara i ušla u hotel. Kako je gospodin već imao smeštaj kao gost svadbe, prostor za druženje im nije predstavljao problem, a koliko su se jedno drugom dopali, govori to što je ravničarska vrca iz hotela izašla tek sutradan.


U prepodnevnim časovima, grešna vrca se kamuflirala i brzim hodom napustila hotel. Naočare, kapuljača i užurbano kretanje odali su vrcu koja je nekoliko sati ranije u istoj kombinaciji, doduše slobodnije, ušetala pripita u hotel, te su prisutni shvatili da je pevačica prenoćila tu.


Neverstva koja je ranije ova ravničarska vrca načinila odigravala su se uvek van zemlje, kada je pevačica imala valjan izgovor - posao. Pitanje koje se postavlja je kako će vrca zvrca opravdati ovo odsustvo iz doma i šta će reći suprugu ako je uopšte mislila na to nakon burne noći koju je provela u zagrljaju neznanca.


Kako ptičice cvrkuću, vrca nije vrckala nakon što je muž dočekao nespremnu, ali ipak nije priznala neverstvo jer da jeste, lupkanje kofera niz stepenice bi se orilo po komšiluku elitnog naselja u kom bračni par živi.


Ako je suditi po staroj izreci: „Ko se s vatrom igra, taj se i opeče“, naša neverna vrca se ovog puta previše približila plamenu, a ukoliko se opeče, njenu kuknjavu će, zasigurno, čuti ceo Balkan.

 

Iako vrca nije izuzetak kada je zabranjeno voće u pitanju, koje je svima najslađe, najbolje bi bilo da ga iz već redukovane ishrane potpuno izbaci ukoliko misli da zadrži sve beneficije koje dobija od supruga, naravno, ukoliko već nije kasno.

Tagovi