Ponovo omiljen: Vladimir Stojković
Aleksandar Dimitrijević
Ponovo omiljen: Vladimir Stojković

Aleksandar Dimitrijević

Ponovo omiljen: Vladimir Stojković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Navijači na „Marakani” nisu zviždali Vladimiru Stojkoviću!

Pobeda Muslinovih „orlova” nad Austrijom (3:2) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine i činjenica da je naša reprezentacija lider grupe sigurno da su doprinele mnogo boljem mišljenju javnosti kada je reč o našim fudbalerima, pa tako više ni Stojković nije „Mustafa”, kako su ga pogrdno prozvali navijači Crvene zvezde, već čovek koji brani nemoguće. Sada je „veliki Vladimir“.

- Mnogo mi znači što nije bilo zvižduka sa tribina. Mnogo. Tako i mora da bude kada igramo za reprezentaciju. Moramo da zaboravimo sve što je bilo.

Neočekivana podrška: Navijači  iz Izraela

Marko Metlaš

Neočekivana podrška: Navijači iz Izraela, Foto: Marko Metlaš

- Foto-reporteri su zabeležili i momke iz Izraela koji su bili na meču i posvetili vam transparent na kojem je ćiriličnim slovima pisalo: „Stojkoviću, volimo te”, kao i: „Hvala, Stojko”, uz grb vašeg prethodnog kluba Makabija iz Haife.

- Video sam njihovu sliku u novinama dan kasnije. Verujte mi, da sam ih primetio na stadionu, otišao bih do njih i poklonio bih im dres Srbije. Ne poznajem ih, ali hvala im na podršci.

- Kakav je osećaj kada se nađete oči u oči sa rivalom i odbranite zicer, kao protiv Austrije?

- Nema tu ničeg posebnog. Samo mi kroz glavu prolazi da branim za Srbiju - zaključio je Stojković razgovor za „Alo!“.

Pobedu sam slavio sa ženom u krevetu

Posle velike i značajne pobede nad Austrijom naši fudbaleri, makar tako tvrdi Stojković, nisu izašli da proslave uspeh. - Pobedu sam proslavio sa ženom u krevetu, tako da nismo išli nigde - uz smeh je objasnio čuvar mreže Notingema.

Save

Save

Komentari (1)

markan

12.10.2016 08:26

Možda ti znači što nije bilo zvižduka ali neke stvari se ne zaboravljaju i ostaju za ceo život... a ti živi svoj život i ako imaš imalo duše valjda ćeš se jednog dana pokajati ili zapitati "što sam to uradio" Znaj samo da je nas mnogo bolelo...