Anastasija Ražnatović
Printscreen
Anastasija Ražnatović

Ana Paunković

Anastasija Ražnatović, Foto: Ana Paunković

Iako su mnogi mislili da će ostati u senci svoje majke, mlada trendseterka već je uspela da se istakne, a njena fotografija dospela je čak do najprestižnijeg modnog magazina u svetu.

U intervjuu za „Alo!“, Anastasija otkriva svoje planove, kako izgleda kada se Ceca naljuti i priznaje da više nije stidljiva kao što je nekada bila.

Kakav je osećaj kada vidiš svoju fotografiju u „Vogu“?

- Stvarno je ostvarenje sna. I dalje ne verujem da mi se to desilo, ali sam oduševljena. To je veliki uspeh u modnom svetu.

Kako je Ceca reagovala?

- Prva stvar koju mi je rekla kada sam joj saopštila da se moja fotografija našla u magazinu „Vog“ jeste da je preponosna na mene.

Tvoja majka temeljno radi na pripremama novog albuma, ali i svoju karijeru planira do svakog detalja. Kakva si ti po tom pitanju?

- Nas dve smo iste. Volim da sve bude pod konac i da kada nešto radim, to bude profesionalno, a da propusti ne postoje.

Oduvek si važila za povučenu devojku koja ne voli preterano da bude u javnosti, da li se to vremenom promenilo?

- Oslobodila sam se, konačno. Pre nekoliko godina nisam mogla ni da zapevam pred nekom većom grupom ljudi, jer me je bilo stid. Sada zapevam i u kafani, kada je neko intimnije društvo, jer me uvek nateraju da uzmem mikrofon i ja to zaista volim. 

Anastasija Ražnatović

Ana Paunković

Anastasija Ražnatović, Foto: Ana Paunković

Baviš se modelingom, planiraš da snimiš album, a pojedini te nazivaju starletom...

- Zabole me takve stvari, jer ja to nisam, niti je to moj poziv. Ružno mi je što se to piše. Nekada sam se mnogo nervirala, a sada me to ne zanima. Kao da pišu o nekoj drugoj osobi, a ne o meni. Ja nemam predrasude o ljudima, jer kada nekoga ne poznaješ, o njemu ne možeš da sudiš. Ipak, o meni misle sve i svašta, a nikada sa mnom ni reč nisu progovorili. To sve neka ide njima na obraz.

Uskoro ćeš snimiti svoju prvu pesmu. U kom pravcu bi volela da ide tvoja karijera?

- Mislim da će to biti neki miks između muzike koju peva moja mama, i nekih pop melodija. Ne znam ni sama kako to da definišem (smeh).

Da li ti smetaju konstantna poređenja sa Cecom i kako ćeš se izboriti sa tim kada počneš da se baviš pevanjem?

- Moja mama je prelepa žena, najveća zvezda i dobar čovek, tako da mi svako poređenje sa njom prija. Ja na to ne mogu da gledam kao na vrstu kompleksa.

Oko čega se vas dve najviše sporečkate?

- Nas dve se zaista slažemo, kao dve drugarice smo. Naravno, zna se ko je majka, a ko ćerka (smeh). Odrasla sam devojka, tako da više nema tog kažnjavanja kao kada smo bili klinci.

Kako izgleda kada Ceca kažnjava?

- Ona je slaba na nas, bila nam je i otac i majka, ali je znala kada treba da povisi ton i da nas nauči lekciju. Uradila je odličan posao.

Komentari (4)

nedjo

12.01.2018 20:03

jasno je da je mlada dama doktor nuklearne fizike. a sta beše ima ovo dete od škole,da ne kažem školu?

Dulence

12.01.2018 20:38

Ti,si mam in a lepota

Andja

12.01.2018 21:29

Sama si kriva,promeni ponasanje,pa da vidimo

'ajde...

12.01.2018 21:38

Ne nego si doktor nauka.