Otmica Kidnapovanje Ubistvo
Profimedia
Otmica Kidnapovanje Ubistvo

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ubistvo se dogodilo 2. aprila prošle godine u kući u kojoj su stanovali. Žaklina se od silnih udaraca i šutiranja, ugušila u sopstvenoj
krvi.

Sudija Lepomir Milosavljević je, prilikom izricanja kazne, ocenio da bi svaka manja kazna loše uticala na eventualne buduće izvršioce ovakvih dela.

Komentari (4)

Marija

04.06.2016 13:46

Bravo za sudiju!Da je vise ovakvih sudija,manje krvi bi bilo!

Kole

04.06.2016 14:13

@Marija - A zasto mu nije dao 40??? Zato sto je ubica porodican covek, ima decu, a imao je i zenu, pa je to olaksavajuca okolnost? Mada , kakvo nam je sudstvo, ovo je i pozitivan primer...cesto je ubica dobijao oko 10 godina za slicne zlocine.

Katarina

04.06.2016 15:01

@Marija - Za sta bravo? Sto je zverski sutirao suprugu dok je nije ubio? Za to je morao da dobije maksimalnu kaznu. Umesto toga sudija je nasao olaksavajucu okolnost! Sramota jos jedna za sudstvo. Krvnicki ubiti majku svoje dece, jos na cerkine oci? Pa taj nije zasluzio da zivi. Jos kaze zbog ljubomore. Nije stvar u ljubomori nego u tome da je covek "navikao" da se izivljava nad jadnom zenom, pa eto malo preterao. Fuj! Nadam se da ce na robiji osetiti bar deo toga.

viktorijanaviki

04.06.2016 16:02

Malo,malo je kaznjen. Trunuo bi on meni u samici do kraja zivota kao sto nesrecnica trune i kao sto ce djeca biti osakacena za citav zivot bez majke .Dobice to djubre i pomilovanje,folirace kajanje i biti dobar...Los primjer za manijake krvoloke i iskompleksirane monstrume,agresivce da sebi daju za pravo da slabijem od sebe oduzimaju zivot mucki se izivljavajuci bijesniti nad njima.I onda ono poznato"jào sto sam uradio"..ma ne bi ga ti meni frajeru dana bijeloga gledao vise nikad,nikad