Dragana Mirković
Vesna Lalić

 

Dragana Mirković

Vesna Lalić

Dragana Mirković, Foto: Vesna Lalić

Iako običan svet ima utisak da Dragana ima sve u životu, ona prema svemu tome ima drugačiji odnos i svoje bogatstvo drugačije ceni.

- Imam sve u životu, a pritom ne mislim na materijalno. Prvo sam sve sama stvorila. Eto, tako je ispalo. Imala sam sreće. Pomogla sam i svojim roditeljima i familiji kome je nešto trebalo i prijateljima i mnogim nepoznatim ljudima sam pomogla, i to je moja velika sreća. Srećna sam što mogu da dam. Prvo, dobila sam porodicu. Dobila sam muža. Nisam ga tražila, jednostavno se tako dogodilo. Toni Bjelić je apsolutno moja druga polovina. Vrlo je staložen, dobar čovek, pošten, vredan... Dobila sam dvoje divne žive i zdrave dece - kaže Dragana i dodaje da ljudi, nažalost, sreću vezuju za materijalno.

- Ali ne moraš imati milione da bi bio srećan. Ja sam sa Tonijem bila srećna i pre nego što smo stvorili ovo što sada imamo. Toni je živeo u stanu, kao i svaki momak. On je uvek imao najjači auto u gradu, i to je ono što je tada slobodnog momka interesovalo. Onda smo i mi živeli u tom stanu kada sam se udala dok nismo kupili kuću. On stvarno ima talenat za biznis, a ja nisam poslovna žena, više sam umetnička duša. I ja sam imala teške trenutke u životu i padove. Govorim o devedesetima. Mlada devojka, nisam imala ničiju pomoć, a održavala sam toliko porodica. Ja sama! To je trajalo. To nije bilo godinu dana, to su bile godine. Misliš da mi je bilo lako? Ali uspela sam - završava Dragana.

Komentari (15)

Сава Прокоповић из Ритопека

29.08.2016 15:50

Ми не подржавамо ову Драгану ни у једном делу.

ns

29.08.2016 16:22

@Сава Прокоповић из Ритопека - Ma Dragana,volim tvoje pesme, uvek si bila smerna i naša, ali brate, u ovoj oskudici silnoj ne pričaj nam bajke o bogatstvu u kome ne uživaš. Tvoje je i treba, ali malo iritiraš naglašavanjem,dvorac, kola, putovanja, ma mi draga Dragana za koru hleba da li imamo. I malo nas poštedi. Uzivaj sa Tonijem i decom u zdravlju i ljubavi, ali za sebe mila naša.

Janko

29.08.2016 16:37

@Сава Прокоповић из Ритопека - gospodine Prokopovicu, ako nemate pozitivnu misao , bespredmetno je da delite negativne. I to na bilo koju temu. Pozdrav Janko Beograd

nedjo

29.08.2016 16:55

zato si se udala za socijalni slucaj? to i vesela drugarica mira markovic ,uzivala u mirisu cveca i lepoti zelenila prirode,a ovamo trazi milione za kucu...

Vanja

29.08.2016 19:47

Za sreću vam nisu potrebni milioni - kaze doticna, koja lezi na milionima. Pokondirenu tikvu je napisao Jovan Sterija Popovic. Valjalo bi mnogi da je procitaju.

djenka

30.08.2016 01:34

@Vanja - Licemerno! S jedne strane za srecu joj ne trebaju milioni, a s druge strane bombarduje novine svojim milionima, kucama, luksuzom, automobilima...Zasto? Zbog cega misli da je narodu koji jedva prezivljava, jako vazno da gleda u njene zaveze, tepihe, skupi namestaj? Da joj zavidi? Sramota.

dusan1986

29.08.2016 23:57

Pa bas zato sto ima tolike milion i jeste kompetentna da prica o tome, a i svako ko ima i malo mozga u svojoj glavi treba da zna da covjeka pare ne cine ni srecnijim ni zdravijim ni pametnijim niti ista boljim od onog ko ih nema.... Zivot za Draganu, ako treba dajem, a zamislite nije mi platila... obozavam je....

NikolaM

30.08.2016 00:00

Ona zivi svoj san!Uspela je u tome i svaka cast! Ne verujem,da biste vi koji kritikujete njeno bogatstvo,krili to pod tepih da ste imucni kao ona! Zasto ste toliko sujetni i ljubomorni? Mnogo ljudi bi moglo da uci od nje kako se treba ponasati i pre svega ostati normalan,iskren!Ne mislim samo na estradu,vec na sve ljude!

Majce

30.08.2016 00:00

NIKO NECE BITI I NIJE BIO ONO STO JE DRAGANA MIRKOVIC MAJKA DUSA I SVETICA A NASA BALKANSKA CARICA

branko radulovic

30.08.2016 00:05

Gago,zasluzila si milion puta vise da imas. Zao mi je ovog naroda sto komentarisu a da pojma nemaju nista o tebi i tvojoj brilijantnoj karijeri. Do poslednjeg daha uz Gagu.

duduludu

30.08.2016 11:43

Stekla stekla a kad treba da plati kafu pice onda je nigde nema njen dinar je tezak u pm,djabe joj lova ona i brena su najvece stipse na estradi te ni kafu ne placaju!

NN

30.08.2016 12:35

Jedna obicna seljancura, prostakusa , pokondirena tikva

durdja

30.08.2016 12:54

Nedovoljno obrazovana, prica nama price! Gledaj svoja posla! U danasnje vreme zaraditi dvorce, kule, televizije malo je tezi posao, da ne kazem nesto drugo! Uopste mislim da estrada previse nezasluzeno zaradjuje, da je treba ostro i visoko oporezovati! Narocito zato sto vecina njih ,,placa porez u inostranstvu,, a ovde peva i guli ovaj gladni narod! Dakle, visoki porezi, stroga kontrola, porezi na kic, to je posao kao isvi drugi!

Dala

30.08.2016 13:55

Draganu Mirkovic postujem i volim i zaista nikome nista nije ukrala ali je postala u poslednje vreme veoma hvalisava i neskromna. Ne razumem sta znaci odrzala tolike porodice ? I kako nije imala niciju pomoc ? Ima zive i zdrave roditelje koji ne moraju da imaju para za "guranje" ali svojoj deci uvek daju emotivnu podrsku a to je najveca blagodet.

Čiča Gliša

30.08.2016 14:21

"Za sreću vam nisu potrebni milioni", tvrdi posle četvrt veka od udaje u Beču za hrvatskog tajkuna.