kontracepcija kondom seks muškarac žena odnos
Profimedia
kontracepcija kondom seks muškarac žena odnos

Profimedia

A u lizalici kondom, Foto: Profimedia

Na samu pomisao na korišćenje kondoma, kod mnogih muškaraca javlja se osećaj jeze, čak i u 21. veku, a izjava sa kojom se žena kad-tad sretne, u trenutku kada se najmanje nada i kada joj padne "roletna na oči", jeste da muškarcima osećaj niji isti i zato neće da ga koriste. 

Brojna istraživanja pokazuju da muškarci ne znaju koja im veličina kondoma zapravo odgovara te da često biraju prevelike ili male i zato ih izbegavaju.

Kako bi rešili ovaj problem treba da krenuti od osnove.

Ni jedan muškarac nije građen jednako, pa tako jedna veličina kondoma ne odgovara svima. Razlika u veličini penisa je velika, jer širina glavića varira kao i "telo", a i sam koren penisa.

Standardna veličina kondoma je puno veća od stvarne veličine penisa i zato se može dogoditi da vašem partneru neodgovara.

Izbor kondoma, danas, je izuzetno veliki i na našem tržištu mogu se pronaći manje i veće dimenzije, tako da ćete sigurno "ubosti" pravu veličinu.

Jedna od neugodnih situacija koja se može desiti ako kupujete napamet je ta da zbog prevelike veličine kondom sklizne sa penisa i završi u vama, a druga je situacija da zbog male veličine on pukne ili izazove iritaciju penisa.

Da se takve stvari ne dešavaju neophodno je da kondom prianja uz sam ud.

Komentari (2)

nedjo

16.01.2018 09:07

sex kondomom je isto sto i hotlajn,umesto pravog sexa

Baba Savka

16.01.2018 17:58

@nedjo - Bez kondoma u mene neces uci