Pomozimo
Budi human
Pomozimo

Budi human

Foto: Budi human

Cena zahvata neće biti manja od 150.000 evra, što daleko nadmašuje sumu do sada sakupljenu u humanitarnim akcijama, pa su roditelji dečaka pokrenuli humanitarni SMS broj. Pošto ih je ranije RFZO odbio za upućivanje u inostranstvo, roditelji su se obratili i Budžetskom fondu za lečenje oboljenja, stanja ili povreda koje se ne mogu uspešno lečiti u Srbiji, čiji se odgovor očekuje.

- Postoje obećanja iz Ministarstva zdravlja da će pokriti troškove Stefanovog lečenja, ali odluka ne može da se donese dok dobijemo profakturu sa Klinike iz Štutgarta. Vremena, međutim, više nemamo. Za desetak dana moramo da krenemo u Nemačku na operaciju. Zato smo pokrenuli humanitarnu akciju preko Fondacije „Budi human”. Ako Ministarstvo ispuni obećanje i pokrije troškove, sigurni smo da niko od onih koji su poslali SMS neće imati ništa protiv da prikupljeni novac upotrebimo za opremanje hematoonkološkog odeljenja u Nišu - ističe otac dečaka Zoran Miladinović.

Stefanovo bezbrižno detinjstvo prekinulo je saznanje da boluje od vrlo retke vrste malignog tumora mekih tkiva, od kojeg obole četiri deteta od milion rođenih.

Komentari (3)

Drita

21.05.2017 08:01

OVO JE TUGA DA NAM SE OVAKO MALA DECA PATE!

Sneza

21.05.2017 09:21

Dokle će se ovako novac skupljati? Ima li neko na vlasti vreme za ovakve slučajeve. Radi se na ulasku u evropu a deca se pate. Daj ljudi saberite se. Skidajte te benifičije. Po skupštini se živi,troši i zaradjuje ko na francuskom dvoru. Sve im se dozvolilo. Sve im besplatno. A oni sve bogatiji i moćniji. A sve im za d. To je čist lopovluk. Kad ce to menjati?

Alison

21.05.2017 19:09

Posaljimo svi bar po jednu poruku,pomozimo ovom malom andjelu koji tek treba da zivi.Budi veliki borac i pobedi u toj borbi.Za 200din mi necemo osiromasiti,a njima ce znaciti.Drzavo,stidi se da na ovo naplacujes pdv,bar ga uplatite posle za ovu istu svrhu.Kako se ne zamislite da bilo ko od vas moze da se nadje u toj situaciji,da se bori za zivot.