Nije pomoglo  ni to što je oprostio  dug: Saša Lukić
Marko Metlaš
Nije pomoglo  ni to što je oprostio  dug: Saša Lukić

Marko Metlaš

Nije pomoglo ni to što je oprostio dug: Saša Lukić, Foto: Marko Metlaš

Iako nije za pohvalu da igrači moraju da oproste sitne ili krupne dugove, generalni direktor Partizana Miloš Vazura ne slaže se sa tom konstatacijom.

- Zašto nije normalno i za pohvalu? Lep je gest kad neko ko je stvoren u Partizanu želi da pomogne klubu koji se nalazi u teškoj situaciji. Zbog toga sam kao generalni direktor ponosan, jer smo uštedeli 1.300.000 evra. Da se to radilo i ranije, ne bismo došli u situaciju da u maju plaćamo 700.000 evra starih obaveza iz vremena Dragana Đurića. Klub ih pita da oproste dug, oni prihvate, i to je sasvim normalno, postalo je praksa u Partizanu - tvrdi Vazura u razgovoru za „Alo!“.

Lukić je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom koji trenira Siniša Mihajlović, a u ugovoru se nalazi i klauzula po kojoj u slučaju da naredne sezone odigra 25 utakmica za „bikove”, klubu iz Humske 1 pripašće bonus u vrednosti od 300.000 evra. Lukić je u Partizan došao kao trinaestogodišnjak iz rodnog Šapca, a za prvi tim je debitovao 2015, na proslavi titule protiv Novog Pazara. Prošle polusezone nije bio standardan kod trenera Ivana Tomića.

Odbijali smo Torino dva puta: Miloš Vazura

Aleksandar Dimitrijević

Odbijali smo Torino dva puta: Miloš Vazura, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Prezadovoljni smo transferom jer je napravljen najbolji mogući dogovor. Kao što znate, Lukić nije igrao. Njegova želja bila je da ode i ima veću minutaži i to smo uzeli u obzir. Taj isti klub smo već dva puta odbijali jer nismo bili zadovoljni ponudama - objašnjava Vazura.

Takođe, tokom jučerašnjeg posle svega navedenog burnog dana u Partizanu, stigao je i doskorašnji golman Čukaričkog Nemanja Stevanović.

Komentari (1)

sale

30.07.2016 10:04

Bucko apsolutno nije normalno da dovedes igraca dogovoris se sa njim oko uslova a onda ih ne postujes i ne placas igrace cekajuci da se otvori kombina i da ga uvalite dalje a neposredno pre toga ucenite igraca ili oprosti pare ili nema nista od odlaska to se jednostavno ne radi jer je pokvareno licemerno i nenormalno ajd sad tebi se kao ne isplacuje tvoja plate od 5 hilada eura i neko ti na kraju trazi da oprostis nekoliko plata , kako bi tebi bilo ali cisto sumnjam da se tebi duguje euro .