Dalila i Dejan
Printscreen
Dalila i Dejan

Printscreen

Dalila i Dejan, Foto: Printscreen

Naime, oni su napustili Budvu. Proveli su nekoliko dana na ovom letovalištu, ali je sinoć njihovom uživanju na moru došao kraj.

Dalila i Dejan su se uputili za Podgoricu gde će prenoćiti, a onda se uputiti avionom za Beograd.

Zaljubljeni par je svakodnevno delio sa fanovima fotografije sa odmora.

Komentari (11)

Kiseli kupus

20.07.2017 12:55

Suze krijem same teku...

coco

20.07.2017 13:06

Joooj zivote o kome se pise ??!!! da li ste vi normalni ???? pa ovu njusku sarajevsku samo pogledati i jeza da te uhvati kakvo je zvaljavo, plitko, vulgarno itd itd, Knjigu u zivotu ne da nije uzela, vec videla i to se promovise ??!! Pa o ovim spodobama, tipa mace, ove dile, baka sevke itd ni u njihovim vilajetima ne zele da pominju a kamo li da pisu a vi u Srbiji ?????!!!! urazumite se vise i dajte doprinos koliko je do vas da se promovisu uspesni mladi ljudi a ne ovi uznemirujuce pojave

STELA

20.07.2017 13:37

@coco - Mržnja i loša energija će vas uništiti. Vaši komentari su van svake normalne granice.Pišiteo vašim propalim favoritima. Dalila je obrazovana, pametna, energična i harizmatična žena. Vama ostaje samo da balavite i da sejete mržnju, to vam je očigledno svojstveno...Devojka je vanredni student i zna šta želi odživaota.Njena mladost, harizma, osvaja.u njoj ima nešto posebno, što vi nikada nećete imati. Ona je izuzetan lik, a Deki je car. Samo NAPRED krunisana kraljice od strane glasača i fanova..

GLUMICA

20.07.2017 13:23

nAMIRICE mUNGOS STO POSINKOVI NISU MOGLI....bez starca nema udarca ...a i novcanik,kasa je kod njega.tako da Dudla i Aleks znaju za ciju se naklonost bore...

PATOLOGIJA

20.07.2017 18:17

@GLUMICA - To KOD TEBE TAko? Sačuvaj Bože bolesne žene!!!! Aleks ima i svoju kuću, 20. godina, lepotu i muža a Dudlila nema ni oca ni majke ni strica, ni kuće osim stan na dan-ona puca na Mungosa pa mu dotad podmiruje i hrani malog "POSINKOVA" malog (Bože, da li je moguća ovolika nepismenost) dok se dočepa očuha ali tu je Biljana. P.S. POSINKA jado!

WYW

21.07.2017 02:13

@GLUMICA - Aleks i David su u rijaliti braku. NISU U PRAVOM BRAKU,JER NISU NIGDE ZAVEDENI U MATICNIM KNJIGAMA. Sve je to FINGIRANO I JAVNO DEMANTOVANO IZ MATICNOG UREDA.Dokle cete dvoje ljubavnika nazivati bracnim parom,kad nisu.Potpuno isto kao Zorica i Gastoz.Ljudi,ne dozvolite da vas prave budalama.

OOUR

20.07.2017 14:29

A, sta ce te u Beogradu, idite kuci.

Verna čitateljka

20.07.2017 18:12

@OOUR - Kojoj kući? Dalila ne sme u Tuzlu od oca i strica i svih ostalih, ovaj mali zadovoljan, ona ga hrani, odeva, kupuje igračke, podoji na vreme..hmmm, a kod kuće brat s venčanm ženom, Emina prosi (tako se piše) David i Aleks imaju i kuću u Kaludjerici, gde da ide Dalila? Ona ni na splavove u BG ne sme, hoće da je biju.

Stanislav

23.07.2017 16:11

@OOUR - Dalila je kraljica rijalitija. Srpska snajka. Oni su najomiljeniji par u Srbiji. Super je devojka. Pronašla je ljubav svog života,Dekija, kao i on nju. Možete samo da ih mrzite, to pokazuje koliko ste loši ljudi. Srbija je otvorena za sve. Vaše mišljenje je nebitno, balavite i dalje.....pokažite koliko ste "veliki"

nele

20.07.2017 15:17

pod jedan parovi su namesteni i sve je sto se desavalo unutra izrezirano pocev od svadja pa do ljubavi a ko to nemoze da shvati a to je velika vecina oni to i gledaju i za njih se to i emituje jer su na takvom intelektualnom nivou da i nisu za nista bolje...prema tome spremite se za parove u septembru

Vica

20.07.2017 16:58

Dokle cete vise da smarate sa ivim papcima . DOSADNI STE!!!!!!!!