Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
Jutjub printskrin
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Jutjub printskrin

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Jutjub printskrin

Koliko je reper popularan u susednim državama govori to što je vlasnik jednog supermarketa u Budvi profitirao na njemu!

Suprug Ane Nikolić imao je nekoliko uspešnih nastupa u Crnoj Gori sredinom avgusta, a najtraženiji koncert bio je u Budvi, gde su karte za njegov nastup rasprodate nekoliko dana unapred!

Seka Aleksić, Budva

Alo.rs

Noćni provod u Budvi, Foto: Alo.rs

Tada se vlasnik jednog malog supermarketa koji se nalazi preko puta kluba u kojem je gostovao setio da bi on zapravo mogao da profitira na reperu.

- Gazda te prodavnice je na krov svoje radnje postavio pet-šest stolova sa nekoliko stolica, odakle su Rastini fanovi koji su zakasnili da kupe kartu mogli da prate koncert. Interesantno je da je rezervacije za sto naplaćivao po 50 evra, ali piće nije uračunao u cenu, već je dodatno naplaćivao sokove i alkohol, naravno, troduplo skuplje nego što koštaju u njegovoj prodavnici - priča izvor "Kurira", koji je u to vreme letovao u Budvi, i dodaje:

- Očigledno je Rasta mnogo popularan jer je taj čovek profitirao. Krov je bio krcat, a svi stolovi zauzeti, plus je gotovo sve pivo i gazirane sokove iz radnje rasprodao, pa je ujutru morao u nabavku - kroz smeh završava izvor.

Komentari (4)

Sapcanka

17.09.2017 00:02

Evo 50 evra da ga ne gledam.

Komsija

17.09.2017 07:38

Jeste,jeste "troduplo"

Kolporter

17.09.2017 08:57

Ko je poznat ovde i u okruženju pa to je tragedija!

gruja

17.09.2017 18:28

HAHAHAHAHA ahhhhhaaaahahahha rasta nerast da ima fanove i to jos na susednoj terasi da sede i placaju pedeset eu , hahahahhahaha ahahhahah sta je sledece leba vam