Aleksandar Vulin
Promo
Aleksandar Vulin
Aleksandar Vulin, Foto: Promo

Vulin je u saopštenju rekao da je Srbija zahvaljujući Vučiću politički najstabilnija država na Balkanu, da beleži privredni rast, smanjuje deficit, privlači investicije i uspešno se nosi sa migrantskom krizom.

 
"Takva Srbija dobija otvaranje poglavlja od EU i u isto vreme ima najbolje odnose sa Ruskom Federacijom i Narodnom Republikom Kinom. Nikada se u novijoj istoriji Evrope nije desilo da Bundestag kao garant i primer uspešne politike navede ime čoveka u čiju politiku veruje i kojeg smatra presudnim za uspeh Srbije", rekao je Vulin.


On je dodao da je cilj medijske hajke da se takva Srbija i takav Vučić što pre destabilizuju i sruše.


"Otuda i najnoviji napad dolazi samo nekoliko dana pre nego što će u Beograd doći najviši predstavnici zemalja članica OEBS. Samo nekoliko dana pre nego što će se predsednik Vlade Srbije sastati sa najvažnijim državnicima sveta mediji i javnost treba da raspravljaju o besprizornim optužbama umesto da pokažu našu Srbiju u najboljem svetlu", rekao je Vulin.


Ministar je istakao da se opet ponavlja scenario da onaj ko napada i optužuje neće da dokazuje svoje tvrdnje, a onaj ko je napadnut odlazi u policiju i objašnjava besmislice i laži.


"I kao ministar i kao predsednik Pokreta Socijalista i kao građanin Srbije pružam apsolutnu podršku premijeru u njegovoj borbi da Srbija bude bolja i pravednija", poručio je Vulin.

Komentari (1)

Joker

29.11.2015 16:31

Kako li je Vučko znao šta će da se desi (pa nas je upozoravao danima), kao da je znao iz PRVE RUKE. Kao da bio tamo (u podrumu). Svaka mu čast.