Vladimir Vuletić
Marko Metlaš
Vladimir Vuletić

Marko Metlaš

Vladimir Vuletić, Foto: Marko Metlaš

- Partizan je, nažalost, već pod privremenim merama, koje je sportsko društvo uvelo 26. maja. Statut Jugoslovenskog sportskog društva Partizan je jasan - privremene mere mogu trajati najduže šest meseci, odnosno do 26. novembra. Ako se to ne desi, bojim se da ćemo imati jednu pravno neodrživu situaciju - rekao je Vuletić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Izborna skupština odložena je danas zbog nedostatka kvoruma, pošto se predstavnici opozicije nisu pojavili. Vuletić nije mogao da kaže šta će se tačno desiti ako klub do novembra ne dobije novu upravu.

- Ne želim da spekulišem šta će se desiti. Možda raspuštanje ove skupštine ili će Fudbalski savez Srbije u okviru svojih nadležnosti nešto uraditi? Ne služi na čast odgovornim partizanovcima nedolazak na skupštinu, ovo je put u propast - rekao je Vuletić.

On je kazao da nova sednica može biti zakazana jako brzo.

- Najkasnije 26. novembra, a najranije i sutra, ali to je samo teorijski. Nema rokova šta je najranije. Mi smo mogli i danas da imamo kvorum, ali su dvojica delegata u bolnici, a mi nismo želeli da oni svoju pravnu volju iskažu telefonom. To smo uradili u smeru kompromisa - rekao je Vuletić.

On je istakao da je privremena uprava "veoma predana" svakoj vrsti razgovora.

Komentari (3)

Ja

15.09.2016 09:42

@Blok 45 - Dug od 60mil.€,priznali ste 60 a dug je najverovatnije 120mil.€(ko prizna pola se prasta) Katanac na klub koji je opljackao i jos uvek pljacka Srbiju!!!

Baltazar

15.09.2016 07:46

Nije put u propast ako vi i ostali "zasluzeni clanovi" (Vucelic,Vazura .... ) koji niste sutnuli loptu u zivotu, odete i prepustite Partizan onima koji su dali zivot za Partizan. Kad to budete shvatili Partizan ce krenuti napred.