„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić
Marko Metlaš
„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić

Marko Metlaš

„Ništa nelegalno nisam uradio“: Vladimir Vuletić, Foto: Marko Metlaš

"Nakon odluke FSS Partizan je sada na plus 4 umesto dosadašnjih 6 bodova u odnosu na Radnički, dok je Crvena zvezda i dalje na plus 14 u odnosu na nas. Za otkrivanje svakog nepočinstva je inicijalno pitanje "qui bono" (kome korist)?", rekao je Vuletić.

On je naglasio da je odluka Disciplinske komisije doneta u ekstremno brzom roku, a da su mediji pre svih saznali o oduzimanju bodova.

"Pravi kuriozitet predstavlja pitanje u kom je vremenskom okviru Disciplinska komisija FSS procenjivala sve argumente koje su joj usmeno danas izlagali predstavnici FK Partizan i FK Crvena zvezda, budući da su predstavnici FK Partizan sednicu napustili nešto pre 18 časova, dok je tada u prostoriju ulazio predstavnik FK Crvena zvezda? Jedan medij je već u 18:48 objavio odluku FSS , pa uz pretpostavku da se predstavnik Zvezde zadržao samo 15 minuta, a Disciplinska komisija je pred sobom imala i druge slučajeve, čini se da je vremenski okvir odlučivanja bio tako štur i ekspresan, pa ukazuje na izrazitu skrupuloznost i temeljitost na osnovu predočenih argumenata", naveo je Vuletić.

On je na kraju dodao i to da će se crno-beli žaliti najvišim sudskim instancama u Srbiji.

"Čestitajući Disciplinskoj komisiji FSS na toj efikasnosti najavljujem da će FK Partizan zakonitost ove odluke osporavati pred Upravnim sudom, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom", zaključio je Vuletić.

Tagovi

Komentari (1)

baradja

09.03.2018 12:15

Debeli,samo oštro i na prvu.Znaš i sam da se PFC samo branio od bolesnih komentara Ćokija i dr Terzića