Aleksandar Antić
Marko Metlaš
Aleksandar Antić

Marko Metlaš

Aleksandar Antić, Foto: Marko Metlaš

Nakon što je lider socijalista Ivica Dačić izjavio da će u SPS-u raditi politička metla zbog loših izbornih rezultata u Beogradu, na društvenim mrežama na Antića se obrušio Vanja Vukić, savetnik Ivice Dačića.

Aleksandar Antić, koji je bio kandidat za gradonačelnika Beograda, na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter zahvalio se Beograđanima koji su na ponovljenim izborima glasali za njega.

- Na ponovljenim izborima na četiri biračka mesta na Starom gradu 7,4 odsto za SPS-JS. Više nego pre dve nedelje. Ponosni na Beograd - naš centar sveta. Hvala vam, dragi Beograđani! - napisao je Antić na Tviteru.

Na ovu objavu reagovao je Vanja Vukić, njegov stranački kolega i savetnik Ivice Dačića.

- Potpredsedniče i ministre, da li stvarno misliš da se nešto u poslednje dve nedelje promenilo, pa je narod uvideo da treba da nam da veću podršku ili je ovo samo traženje opravdanja i izgovora da sve ostane isto? - upitao je Vukić Antića.

Međutim, odgovora juče, bar do zatvaranja ovog broja, nije bilo. Ni mi juče nismo uspeli da dobijemo komentar Aleksandra Antića.

Podsećanja radi, „Alo!” je pisao da je nakon izbora u Beogradu u SPS-u zavladao potpuni haos. Prvi na udaru, navodno, kako „Alo!” saznaje, biće upravo kandidat za gradonačelnika Aleksandar Antić, ministar i potpredsednik SPS-a, koga mnogi vide kao krivca za loš izborni rezultat.

Prema saznanjima našeg lista, stranka se bukvalno podelila na one koji su uz lidera Ivicu Dačića i od njega traže da „radi metla” zbog loših rezultata i na one koji zameraju svom stranačkom šefu zbog njegove, kako kažu, male angažovanosti u kampanji.

Dačić: Radiće metla!

Lider SPS-a Ivica Dačić najavio je reforme u stranci, istakavši da će „raditi metla”.

- Očigledno je da su reforme u partiji neophodne i budite sigurni da će raditi metla. Za neke bi mnogo bolje bilo da više ne budu na funkcijama. Dok sam se bavio državnim poslovima, neki su se krili iza mog ličnog rejtinga, ne radeći ništa na terenu. E, više neće moći - poručio je Dačić za jedan dnevni list.

 

Komentari (6)

gaga vuk

21.03.2018 07:09

Mala bara puno krokoja, videli kako je uzic dosao do fetelje, pa misle da mogu i drugi da ucenjuju Dacica, stari lisac zna da vodi stranku, pa resio je problem sa kofercetom i Misom Bananom, mnogo je jak

Матори

21.03.2018 07:43

И време је да се распаднете!

patriota

21.03.2018 11:29

@Матори - Odavno a polako i stremi ka propasti. Da ih zauvek sklonimo kao stranku koja nas je sa vodjom devedesetih zavila u crno doprinela unistenju privrede, radnih mesta, pretvorila nas u lazne mijionere. Ja se stidim SPS:

Istina

21.03.2018 09:30

Svi članovi SPS-a, ali i mnogi ljudi van stranke, odavno znaju da Antić više doživljava Vučića kao svog Šefa, nego Ivicu Dačića... Ta “ljubav” datira iz perioda kada je Antić ostao poslednja prepreka stvaranju koalicije sa DS-om nakon beogradskih Izbora ‘08 držeći se predizbornih dogovora sa Vučićem... Antić zna da u ovom trenutku može računati na Vučićevu “zaštitu” pa se zbog toga bahati u stranci, ali i u svojim “poslovnim” poduhvatima dobro poznatim svim Beogradjanima...

Tika

21.03.2018 10:35

Zahvaljujuci JS su dobili glasove i od onih clanova i okolo njih koji imaju korist od SPS su dobili glasove i to je realnost , zbog toga treba da se zamisle .

MILAN

22.03.2018 09:32

Sa Palmom koji brani Vucica umesto da promovise listu SPS-a dobro smo dobili ovoliko glasova!