Aleksandar Vučić
Tanjug/Dimitrije Goll 30.10.
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll 30.10.

Aleksandar Vučić , Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Nemam nikakve podatke o onome što je juče otkriveno - rekao je Aleksandar Vučić i dodao da "nije bilo nikakvog pokušaja atentata, jer njega niko nije ni pipnuo".

- Nisam ubica i neću da učestvujem u ubistvima. Bolje da vas ubiju, nego da ubijete. O ovome ne znam ništa. O Crnoj Gori sam izašao u javnost kada sam nešto znao. Da rezimiram: Sinoć su uzeti otisci i sve što je potrebno. Verujem da će naći parcijalni DNK i da ćemo ustanoviti o kome se radi. Ako ne pronađemo ništa, svi ćemo znati o čemu se radi. Nemoguće je da ne bude parcijalnog DNK. Do večeras ćemo znati više - izjavio je Vučić i dodao da se jutros video sa direkotrom BIA.

Bez ekstra obezbeđenja

Svetske agencije izvestile su danas o konferenciji za novinare koju je održao premijer Srbije Aleksandar Vučić, a Rojters je primetio da on pri tom nije imao dodatno obezbeđenje i da se novinarima obratio u zgradi Vlade kao što i obično čini. Ova agencija primećuje i da je policija u Beogradu prisutna u većem broju nego inače, patrolirajući ulicama oko zgrada Vlade.

 

- Bio je kod mene jutros i nije znao ništa da mi kaže, tako da ne znam ništa - rekao je premijer.

Vučić je rekao da ne može da povezuje ovaj događaj sa događajima koji su se nedavno zbili u Crnoj Gori.

- Verujem mom obezbeđenju, kada kaže da je to "idealno mesto". Više me brine što se na tom mestu igraju deca. Mogao je neko nevin da strada. Oružje je ostavljeno kraj puta. To je izazivanje opšte opasnosti - naveo je Vučić i dodao da ne veruje da je neko hteo da njega ubije, već da je oružje pre tu ostavljeno slučajno.

Vučić je rekao da je u 16:05 dobijena dojava o oružju, da ga je zvao Nebojša Stefanović i rekao da je dobio dojavu.

- Ubrzo sam zvao Nebojšu i rekao mu gde će tačno naći oružje. Kada se to ispostavilo kao tačno, Nebojša nije mogao da veruje da je oružje nađeno baš na tom mestu na kom sam rekao - kaže Vučić i pozvao se na svoju intuiciju. On je ponovio da veruje naše službe i da se nada da će sve to biti razjašnjeno.

Odgovrarjući na pitanja novinara, Vučić je rekao da je ponosan na to što u Srbiji više nema političkih obračuna.

- Ako neko želi da me smakne zoljom, male su mi šanse. To zna svako ko je bio u vojsci. Ja mislim da je neko to oružje tu slučajno ostavio - rekao je Vučić.

On se opet osvrnuo na visokog funkcionera Kriminalističke policije koji je radio za strane službe i objasnio da je on radio radi boljeg postavljenja, a ne radi para.

- Neće meni više ambasadori postavljati ljude. Toga više nema - rekao je Vučić. On nije hteo da govori o detaljima razgovora sa američkim ambasadorom.

Vučić nije hteo ni da razjasni izjavu ministra MUP Nebojše Stefanovića da ovo nije prvi slučaj da je premijeru život ugrožen:

- Nisam hteo narod da opterećujem glupostima. To ništa nije dokazano - rekao je Vučić.

Prethodno je premijer govorio koji je dogovor postignut sa MMF koji se tiče povećanja plata i penzija.

- U prosveti povećanje između 6-7 odsto. U zdravstvu 5 odsto, u policiji i vojsci 5 odsto - rekao je Vučić na današnjoj konferenciji za novinare posvećenoj dogovoru sa MMF.

- U kulturi će biti povećanje oko 5 odsto, a u zatvorima (pod ministarstvom pravde) oko 5 odsto - rekao je Vučić.

On je potom godovio o povećanju penzija.

- Svim penzionerima ćemo ispaltiti 5-6.000 dinara pomoći uskoro, linearno, a od janura mogu očekivati povećanje oko jedan odsto, konkretnije 1,5 do 1,7 odsto od januara 2017.

Crni humor marinaca

Na novinarsko pitanje da li zna za žurku u ambasadi SAD gde su ga marinci psovali i šegačili se, premijer je rekao da je čuo i da to ne može drugačije da komentariše osim da se radi o "tupavom humoru" koji ga zabavlja.

- Imali smo duge i teške razgovore sa MMF-om jer se nama čini da ima mesta za bolji život, a oni su uvek oprezniji - rekao je Vučić.

On se zahvalio građanima Srbije što su imali razumevanja i strpljenja.

- Dogovorili smo da suficit bude do kraja godine oko 30 milijardi - rekao je Vučić i dodao da nam je prihodna strana bolja, a rashodna manja.

- Znam da ljude uglavnom za ovo baš briga, ali je sve više onih koji znaju koliko je to značajno i da smo izašli iz haosa iz koga smo izašli - rekao je Vučić.

Milion evra za RTB godišnje

RTB Bor nas košta milion evra godišnje, rekao je premijer i rekao da to moramo da rešimo

On je kritikovao i sebe.

- Na sebe sam ljut što sam verovao ljudima koji su mi slali lažne izveštaje. Mi smo nasledili đubre: pustu Železaru, ogoromne dugove Petrohemije, Azotare. Azotara ulazi u neke opravke, koštaju milionski, a ne verujem da je bila potrebna.

- Rešili smo Železaru, spasli su nas kineski prijatelji i beskrajno im hvala. Problem je RTB Bor. Zaposleni tamo moraju da budu svesni da ih građani izdržavaju - rekao je Vučić i dodao da je nezadovoljan i ljut zbog Azotare, Srbijagasa i NSK.

- Uskoro idem opet da se vidim sa Kinezima, nadam se da će uzeti RTB Bor, da će nam spasiti istok Srbije. Ako treba i klečaću, samo da uzmu - rekao je Vučić. On je zamolio rukovodstvo RTB da ništa ne komentariše, jer se užasno iznervira.

On je pojasnio da putuje u Rigu 4. novembra, gde će se videti s premijerom Kine Li Kećijangom razgovarati, "i klečati na kolenima ako treba", da jedna kineska kompanije uzme Bor.

Sve ću da ih smenim!

- Gotovo svi direktori Javnih preduzeća koji su odgovorni za što su gubitaši biće smenjeni do Nove godine. Mnogo sam besan i biće smenjeni - rekao je Vučić.
Upitan na koga misli, Vučić je rekao da je bio dovoljno jasan.
"Rekao sam, gotovo svi", naveo je Vučić.

 - Ovi gubitaši, to su neki od razloga što smo morali da budemo oprezni pri povećanju plata i penzija - rekao je premijer i dodao da i pored problema sa EPS-om na računu te kompanije je 500 miliona.

- Ide na bolje i u Železnicama, iako je sporo - rekao je premijer i dodao da imamo pozitivne tendencije u smanjenju tekućih rashoda.

On je dodao da je 70,8 odsto učešće duga u BDP-u, što je mnogo bolje nego što je bilo, a očekuje da to ode i ispod 60 odsto. On je dodao da nije loša ni industrijska proizvodnja u septembru.

 

Komentari (131)

SMEDEREVAC--ŠPORET

30.10.2016 11:20

Rešili smo železaru...KO JE REŠIO ....Recite ko i uz čiju pomoć ... MI ZNAMO KO JE NAJVIŠE DOPRINEO TOME ALI VI NEĆETE DA IZGOVORITE NJEGOVO IME...SUJETA JE VELIKA I OPASNA...

ghj

30.10.2016 11:27

Možda će povećanje biti samo za Beograd kao i uvek

Mile

30.10.2016 11:27

Penzioneri jerl vidite sta je uradio?Ove ce da ucutka sa sicom a penzionerima kojima je oteto steceno ,jednokrarna pomoc.

dragan

30.10.2016 11:28

A sto niste i penzionerima 5 posto,nego jednokratno povecanje i nista posle.

Lane

30.10.2016 11:31

Ovo je dobra vest i za zaposlene i za penzionere.

Dina

30.10.2016 11:35

E stvarno ima mnogo snage! Meni da neko radi o glavi ja bih verovatno bila izbezumljena, a on razmislja o platama i penzijama! Samo me strah da isto kao Djindjic ne shvati ovo olako. Moze da se odahne tek kada nadju onog ko je to postavio tu.

A ko

30.10.2016 14:02

@Dina - mu to radi o glavi? Daj bre, ne lupetejte više gluposti. Pa i oni sa IQ ispod 100 skapirali su o čemu se radi. Smešni ste. Pregrmeo je saopštenje o bednim procentima, navodnog povećanja i sada će polako da sve ovo padne u zaborav. Kao i onaj slučaj, kada je neki kružio automobolom u njegovoj blizini. Pa tamo kuda se on kreće, ne može ni ptica proleteti, a da se ne zna. Molim vas, ne stavljajte u isti koš Dr. Zorana Djindjića, sa AV.

Violeta

30.10.2016 11:36

Izgleda da nekome smeta napredak naše zemlje.

Nikola

30.10.2016 11:37

Vucic mnogima smeta zbog svoje pomirljive politike u regionu.

max

30.10.2016 11:37

Nadlezni ce istrazite svaki detalj kako bi pronasli odgovorne za ovaj sraman cin.

KAKO

30.10.2016 13:54

@max - je dotični znao, gde se nalazi oružje, tako sami ja znala, da ta loša režija sluti na bedno, navodno povećanje penzija 1-2%. Čak sam i omašila. Koji sraman čin? Ovaj bedni procenat? Ne, sramni scenario.

Nikola

30.10.2016 11:39

Pomoć penzionerima je dobrodošla, raduje me i kasnije povećanje.

Dare

30.10.2016 11:41

Sigurno je da premijer neće iznositi ništa u javnost dok god ne budu prikupljene sve informacije o pripremi za atentat na premijera.Možemo uskoro očekivati sve informacije.

Mamamma

30.10.2016 11:49

@Dare - Naravno. Nikoga ne mozes okriviti bez dokaza. Verujem da ce izneti sve kada prikupi dovoljno informacija.

Daki

30.10.2016 11:44

Sve dolazi na svoje, pa i povecanje prihoda, posebno penzija. Jendokratna pomoc je dobrodosla u svakom slucaju, posebno najugroznenijim ljudima.

Milan

30.10.2016 11:45

Verujem da ce policija i BIA odraditi dobro svoj posao.

Marko

30.10.2016 11:45

Sto pre delovati i ne dozvoliti da se ovo ponovi.

Milica

30.10.2016 11:46

Čoveku je život u opasnosti, ali on i dalje govori o pregovorima sa MMF-om. Očigledno ga ovo nije poremetilo i navelo da se povuče. Veoma hrabro!

Taca

30.10.2016 11:48

Sigurno je da BIA mora uraditi sve da ovakve stvari rasvetli do kraja,bezbednost premijera mora biti na prvom mestu.

Mija

30.10.2016 11:48

Imaš ti podatke šta je otkriveno, jer si ti sveznajući, a ta amaterska podmetačina služi da se neko smeni u BIA i postavi neki tvoj prijatelj, te da je ministar policije presposoban i nezamenjljiv, iako sve rade na dojavu, sami ne bi otkrili ništa ! Smejurija, fingiranje i skretanje sa problema gladnog i bednog naroda !

meda

30.10.2016 11:53

@Mija - Tako je, Mijo, pravo u centar, svaka ti je zlatna.

sava

30.10.2016 12:20

@Mija - Iznosis sve same lazi Mija.I ovo nije skretanje sa tema,posto ce biti povecanja plata,za tvoju informaciju.

Branko

30.10.2016 11:49

Vucic ce narodi reci istinu kada prikupi sve informacije.

marija

30.10.2016 11:49

Mora se otkriti kome je oružje pripadalo, kako bi premijer bio bezbedan. A vest o povećanju plata i pomoći penzionerima obradovala je mnoge građane.

kiza

30.10.2016 11:49

Direktor BiA nista ne zna. U ovoj zemlji skoro niko ko je na rukovodecim mestima nista ne zna. Posle ovoga smeniti sve na rukovodecim mestima svih bezbednosnih struktura i sve koji ne rade svoj posao. Njihov posao je prevencija, a kada se nesto desi onda je to vec druga prica. Sramota koliko ljudi iz Srbije radi protiv svoje drzave za sacicu evrica.

Nena

30.10.2016 11:54

Povecanja uslovljavaju bolji zivotni standard. Srbija sve cvrsce stoji na nogama.

Marko

30.10.2016 11:58

Ako ne zna BIA ko onda zna?

KAKO

30.10.2016 18:08

@Marko - ko zna? Zna onaj ko je sve ovo izrežirao. AV, Neša iz Beograda i Dijana Hrkalović, virtuoz za izmišljanje afera. Šta se pravite ludi, vi botovi? Čim negde zaškripi, a najviše u rejtingu, eto novog atentata.

Era

30.10.2016 11:58

Srbija je pocela da raste i da se oporavlja i to smeta raznoraznim tajkunima i naravno mnogim komsijama. Policija je odradila dobar posao ovde a verujem da ce i otkriti pocinioce i vlasnike ovog oruzja.

elena

30.10.2016 11:59

Pa i postoji ta verovatnoca da je neko irgom slucaja ostavio nesvesno tu oruzje i da uopste nije u pitanju spremanje atentata, ali i to ce se saznati, ovako mozemo samo da izvodimo neke teorije i predpostavke..

Vekić

30.10.2016 12:00

Vučić je potanko objasnio oko povećanja plata i penzija , a što se tiče pronađenog oružja blizu njegove porodične kuće iskreno je rekao da i on čeka zvaničan izveštaj stručnih službi.

biberce

30.10.2016 12:01

Upravo gledam uživo obraćanje Vučića. Surovo je iskren, ali je sve u pravu.

duki

30.10.2016 12:02

Valjda ce se znati u toku dana,,,prosto se to duguje javnosti i narodu!

boka

30.10.2016 12:03

Za sve je mislio, a sta bi sa nezaposljenim sto njima neda jednokratnu pimoc, ili zašto deci ne poveca decji dodatak. Sramota

protaa

30.10.2016 12:03

Mislim da je sve ovo maslo i delo SNS,čim krene da mu opada rejting i sns_u eto neko hoće da ih ubije...

Andrej

30.10.2016 12:04

Lepe vesti za sve...

Rade

30.10.2016 12:05

Marljivo smo radili i rezultati su tu.

ja

30.10.2016 13:14

@Rade - Ajde, leba ti, kazi mi ko je to marljivo radio? jel nezaposleni, jel zaposleni po vezama i stranackoj pripadnosti koji nemaju ni osnovna znanja za radno mesto na koje su seli?Jer marljivo radio kuvar po struci na mestu cinovnika u vladi po vezi, a ne kuva cak ni kafu?!?Mi koji smo poseteno radili ceo radni vek sada stradamo zbog toga sto je nase uredno uplacivane doprinose u fondove neko drugi pokrao ili neovlasceno potrosio?Po kojoj logici ili kom zakonu treba da mi ispasta zbog toga?!?

Ko

30.10.2016 13:43

@Rade - to mi? Marljivo sam radila preko 35 godina i doživela da se sa tim mojim stečenim pravom poigrava jedan čovek i MMF.

dare

30.10.2016 12:05

pokusaj provokacije...iskusavanje nasih sluzbi...

Kos

30.10.2016 13:03

@dare - losa rezija sns a i sad kako da se izvuku

sanela2

30.10.2016 12:07

Ovo za povecanje plata i pomoc penzionerima je odlicna vest.

Mika

30.10.2016 12:07

Cia snajka cia, upropastili su pola sveta.

Lidija

30.10.2016 12:08

Daj Boze da je ovo slucajno ostavljeno...ne verujem da je to u pitanju. Jednostavno, neko je pripremao premijerovu likvidaciju.

Nenad

30.10.2016 12:08

Drzava ce biti jaca od kriminalaca i stranih placenika. Svaki ilegalan posed oruzja je zabranjen. Srbija vise nije kaubojska zemlja, tako da je ovako nesto nedopustivo.

Holo

30.10.2016 12:08

Premijer je ispunio još jedno obećanje povećava plate i penzije.

pitanje

30.10.2016 12:55

@Holo - A kad je ispunio sva ona silna obecanja u vezi penzija od predizborne kampanje pa do sada?!? Ajde me podseti malo!

mima

30.10.2016 12:10

Premijer Vučić kao i uvek iskren prema građanima ,što se tiče povećanja plati i penzija je dobra vest svako povećanje znači koliko god da je.

VRAČARAC

30.10.2016 12:10

VUČIĆU, ČISTI VBA,BIA,DB,UKP,MILICIJU I OSTALO OD CRNOGORSKIH I MILOVSKIH KADROVA...I NESTAĆE KRIMINALA..

Pjer

30.10.2016 12:10

Ipak mislim da je u pitanju pokušaj zastrašivanja Vučića ,ali Vučića time ne mogu zastrašiti !!!

Sanja

30.10.2016 12:12

Supruga i mene je obradovalo obracanje Premijera Vucica o povecanju plata i penzija. Radim u prosveti, suprug je penzioner pa ce nam pred krsnu slavu dobro doci ovo sto smo culi o povecanju kucnog budzeta.pravo da vam kazem nismo ni sumnjali u pregovaracke sposobnosti Premijera sa MMF.

NAPIŠI

30.10.2016 13:40

@Sanja - puna imena i prezimena tebe i tvog supruga, pa da ti poverujem, da nisi bot.

Petar

30.10.2016 14:08

@Sanja - Stani pred Ikonu svoga sveca i slave, prekrsti se i reci da li iskreno verujes u to sto si napisala?!!! Srecna slava!!!(botino)

Jovan

30.10.2016 12:12

Lepe vesti za povecanje zarada a verujem da ce se i ovo u Jajincima rasvetliti do kraja.

djole

30.10.2016 12:15

Vucic je neko ko zeli mir na ovim prostorima...mozda bas nekom kao takav i ne odgovara...cuvajte ga, on nam je jedini spas...

Mario

30.10.2016 12:15

Ako direktor BIA-e nista ne zna trebalo bi da podnese ostavku.

Sever

30.10.2016 19:42

@Mario - Dao sam ti minus, jer treba, ne da bude smenjen, nego uhapsen!

Irina

30.10.2016 12:16

Vi ste nasledili probleme,propale firme,opljackanu Srbiju..Mi smo ostajali bez posla,dosli do ivice egzistencije..Medjutim,u javnosti je sve bilo pokriveno-med I mleko.Sada Vas napadaju,blate I okrivljuju upravo oni koji su nam unistili Srbiju.Zato su I upuceni u sve probleme jer su ih oni I stvorili.Radujem se povecanju plata I penzija.

Darko

30.10.2016 12:17

Nije mnogo ali dobro će doći i tih 6%...

Mika

30.10.2016 12:22

Mozda neko nije zeleo da placa porez.

Goran

30.10.2016 12:22

Očigledno je da ljudima koji su naučili da love u mutnom ne odgovara da Srbija postane uređena država.

SLUŠAJ Ti

30.10.2016 13:37

@Goran - Šta ja kao penzioner, mogu da lovim u mutnom? O čemu ti to? Uzima mi mesečno preko 6.000,00 dinara, od mog stečenog prava, a ni tih 5.000,00 nije ni jedan mesec. O procentu "povećanja" ni da ne pričam. Želim ja mnogo, da Srbija bude uredjena, više nego vi zaljubljeni u svog vodju, ali Srbiju u kojoj jedan čovek ne može da uzima i daje kako mu se ćefne, ili kako mu nalogodavci naredjuju. Od tebe i tebi sličnima očekujem da se odreknete ovih povećanja u korist države i vašeg voljenog vodje.

Tirion

30.10.2016 12:24

Nadam se da ce BIA i MUP doci do nekih odgovora o oruzju koje je pronadjeno u blizini Vuciceve porodicne kuce. Poreklo oruzja i njegov vlasnik treba da budu prioritet. Ne zaboravlja se tek tako toliko bombi,municije i bazuka.

Malisa

30.10.2016 12:26

kada se pribave sve informacije o ovom slucaju javnost ce biti obavestena.

Sever

30.10.2016 19:39

@Malisa - Gle! Isti komentar kao Nenad! Da nisi to ti Neso? Mozda portparol MUPa?

Jovana

30.10.2016 12:33

Pa nije ovo lose povecanje,vidim kukaju da im se vrati oduzeto a ne pitaju odakle im je dala prosla vlast t povecanje,iz kredita koji mi svi otplacujemo! Samo se zalite a imate stalno zaposlenje

Nenad

30.10.2016 12:35

Odlicne vesti za penzionere i prosvetare i lekare.

nina

30.10.2016 12:36

Drago nam je što će ipak uprkos svemu što se desilo doći do povećanja plata. I iskreno se nadam da će se problem oko pokušaja atentata što pre rešiti.

Srbin

30.10.2016 12:43

Ne samo sto je premijer, nego i inspektor Kruzo. Niko nije znao gde je ostavljeno oruzje a on je pogodio. U sve se razume i sve zna. Ja se njemu "divim" do imbecilnosti.

Magdalena

30.10.2016 12:50

Ovo je samo dokaz da kada premijer nesto obeca, on to i ispuni. Neka sad kaze nesto lose! Sve pohvale za njega!

djany

30.10.2016 17:55

@Magdalena - Na cemu si Maco?

penzioner2

30.10.2016 13:00

Ukrali nam najmanje po 15% a daje kao povisicu 1% .More Sud ce da radi,a kako narod javno pogovara i nekakva gov.....a motka. Vratite nam oteto, pa izmisljajte atentate. Mi smo i ucesnici u vise srpskih ratova pa niista nismo dobili zaradjeno. Udjite malo u narod, penzioneri nemaju ni za mleko a kamoli za lekove.

Kostic

30.10.2016 13:00

Da ne bi doslo do pokusaja atentata treba sve dobro ispitati i povecati bezbednost premijera.

nadja

30.10.2016 13:01

Nadlezne sluzbe kada zavrse istragu i ustanove cinjenice izaci ce pred javnost.

vojko

30.10.2016 13:04

Povećanju ne treba gledati u zube,bitno je da se fnansije pokrenule i kad ode MMF biće to još bolje.

Sever

30.10.2016 19:35

@vojko - POKLONU se ne gleda u zube! A ovo nije poklon nego DUG! I to samo mali deo duga ove vlasti!

Kosta

30.10.2016 13:07

Nema nikoga u Srbiji koji ne zna da se ovde radi o pripremi atentata na Vučića. Ima onih koji bi da ga uklone, kojima smeta napredak Srbije i nepristajanje na diktate.

E KOSTA KOSTA

30.10.2016 14:17

@Kosta - Ne govori u ime svih u Srbiji. Verujem da mnogi u Srbiji razumeju o čemu se ovde radi. Još jedan loš scenario SNS i Neše iz Beograda, koji je odjednom postao veeeliki stručnjak kriminologije. Zar on nije Dr neke druge oblasti? Zato i jeste providan. Ne znam čoveka, koji se ovom scenariu nije nasmejao. Sada ću naljutiti, onog novinarčića iz Železnika, koji samo što nije počeo da mlati one novinare, koji se nasmejaše, njegovoj priči o noći veštica.

meda

30.10.2016 15:25

@Kosta - Najeo se Kosta sendvica, pa ne zna sta prica.

Crna trojka

30.10.2016 19:31

@Kosta - Ako je tako, onda je Putin na broju jedan. On ne podnosi da mu kazu ,,ne" .

Nena

30.10.2016 13:09

Ovo je trenutak kada se moraju preduzeti sve mere kako bi se zastitio premijer.

Savo

30.10.2016 13:09

Ono sto je obecano to ce se i ispuniti i veoma je vazno da sva povecanja idu iz realnih izvora a ne iz kredita.

Anita

30.10.2016 13:12

Javnost ce biti obavestena kada se bude prikupilo vise informacija.

Nikola

30.10.2016 13:12

Obećanje, ispunjenje. To je premijer Vučić.

Andjela

30.10.2016 13:13

Uspesno sprovedene reforme su urodile plodom.

Sladjana

30.10.2016 13:20

Što god da je u pitanju,treba ispitati krajnje odgovorno,i do kraja,i shvatiti ozbiljno,da nam se istorija ne bi ponovila.

Vesa

30.10.2016 13:27

Veliki deo populacije će se obradovati ovoj vesti .

riki

30.10.2016 13:30

To je ta buducnost u koju verujemo

Stanko

30.10.2016 13:33

Treba pojaci premijerovo obezbedjenje.

Volimnovisad

30.10.2016 13:33

Naravno da nije znao sta da ti kaze kad si zaboravio da mu posaljes scenario ove komedije

Daxa

30.10.2016 13:38

Pa to su rekli da ne bi pravilu buku i širili paniku.

meda

30.10.2016 21:53

@Daxa - Zivi smo se usr...

jovan

30.10.2016 13:39

Srbija se uspesno krece u pravcu koji se ocigledno nekima ne svidja i to po poslednjim desavanjima hoce da prekinu po svaku cenu.

Nikodina

30.10.2016 13:46

Zasluzili smo povecanje jer smo svi stedeli i postigli uspeh,sada cemo biti nagradjeni

ANA

31.10.2016 11:39

@Nikodina - zaasluzili smo povecanje jer smo svi stedeli. Pa jesi ti normalan. Nismo mi krivi sto su politicali decenijama krali i opustosili penzioni fond. . Meni se uredno skidalo sa plate. Zasto ti koji su krali nisu uhapseni. Zasto NIKO nije odgovarao. DOSTA mi je komentara drugi su krali pre nas. Pa znamo ko su ti drugi. Ako se borimo protiv krimimala zasto ih premijer nije uhapsio. Sta radi tuzilastvo. Nikada oni nece odgovarati jer su SVI povezani i svi o svima sve znaju. Nemamo pravnu drzavu.

Marinela

30.10.2016 13:46

Vucic je jedan od retkih koji kad nesto obeca, to i ispuni. Zbog toga sto se zalaze za Srbiju i bori protiv korupcije i kriminala, on predstavlja pretnju negativcima.

djany

30.10.2016 17:52

@Marinela - Jel i tebe ispunjava(ju) ili neko od njegovih pajtosa?

Gagi

30.10.2016 13:47

Javnost ce biti obavestena o svim detaljima slucaja na vreme!

desa

30.10.2016 13:50

Tako i treba a ne kao ranije procentualno pa oni sa manjim primanjima najmanje i dobiju .

dana.sopovski@yahoo.com

30.10.2016 13:51

Da li je to skromna kamata od onog sto ste uzeli, najnemocnijima i najslabijima u zemlji? A kad cete nam vratiti ono sto smo godinama davali?

Brdjanin

30.10.2016 14:24

@dana.sopovski@yahoo.com - Ne pričaj budalastine.Ako kao narod dozvolimo da nam premijera ubiju onda smo zaslužili najgore.Ja nisam za njega ali je on moj premijer pa kakav je takav je.MOJ JE,tvoj je i ne može niko da ga ubija.Srpstvo

Rale

30.10.2016 13:55

Ima dosta onih koji ne odgovara da nam drzava bude uredjena i da svi dobro u njoj zivimo, te stoga ovo treba shvatiti vrlo ozbiljno.

ddd

30.10.2016 13:56

Moje povecanje penzije ce biti najvise 400 dinara. Zasto penzioneri ne vrede kao i ostali? Zar je 400 dinara dovoljno? Kako sam u penziji osecam se bezvredno i zavisno od drugih.

Sava

30.10.2016 14:35

@ddd - Ја мислим да је наш премијер храбар и скрпман човек, који не жели да око овога диже прашину,мени овп све личи на масло ЦИА-е

Zoran

30.10.2016 14:04

Jos uvek je rano za neke konkretne zakljucvke,verovatno cemo ubrzo imati prave vesti.

Aljosa

30.10.2016 14:09

Radosna vest i verujem da su se svi uvecanju plata i penzija mnogo obradovali.

ana

30.10.2016 14:22

Verujem da ipak iza ovoga neko stoji covek ili kriminalna grupa zato mora sve da se resi povodom ovog dogadjaja.

mr burns from simpsons

30.10.2016 14:22

koliko sendvic/sokic komentatora a vikend! ja vam danas nebi ni dao sendvic/sokic vec preostale presusene kolace od slave i po prokislu sarmicu uz blagoslov svetke petke pa ga zavucite.. mnogo ste se brate namnozili ko virus kijavice

Dana

30.10.2016 14:51

@mr burns from simpsons - Ovakve stvari su veoma ozbiljne i uopste nisu za salu!

Nestor

30.10.2016 14:30

STA IMA BIA DA TI AKZE KAD SI SE OKRUZIO SA KRIMINALCIMA SA KUPLJENIM DIPLOMAMA I KOFERIMA ,OD KOJIH SVE NAJGORE MOZES DA DOZIVIS

mina

30.10.2016 14:35

Gradani Srbije nisu ni sumnjalida nece doci do povecanja plata i penzija jer premijer uvek odgovono dobro odmeri sta moze asta nemoze i tek tada kada je siguran da ce to moci da ispuni tada i saopsti.

Ana

30.10.2016 18:06

@mina - E moji botici , bar da naucite da se negacije pisu odvojeno, a tek onda pisite hvalospeve

penziomer

30.10.2016 20:17

@mina - A gde je to povecanje penzija?

janko

30.10.2016 14:35

Najsiromasnijem sloju ce najvise znaciti pomoc, dok ne bude nesto jos bolje, a sto je namnjeno njima. Bitno je da smo izasli iz krize.

penziomer

30.10.2016 20:16

@janko - Uzima mi 5000 mesecno, a daje 5000 jednokratnu pomoc! Bolesno zar ne?

Mince

30.10.2016 14:39

Prosvetari sada vise nemaju razloga da strajkuju, neka zasucu rukave i nek rade svoj posao

nemanja

30.10.2016 14:45

Nadam se da ce se u vezi oruzja sve brzo i efikasno resiti! A, sto se tice povecanja plata i penzija konacno nesto pozitivno i u vezi toga uprkos protivljenju MMF-a!

bgd

30.10.2016 14:52

e, stvarno ne mogu da verujem koliko sendvič i sok daju ljudima snagu da napišu ovakve budalaštine! možda bi i Haldol povećao produktivnost.

s

30.10.2016 17:07

pa posto je takva situacija postavi mene za direktora da ti pokazem sta je odgovornost

djany

30.10.2016 17:48

Nece mu ambasadori postavljati ljude..kaze AV...Pitajte ga po cijem naredjenju je primio Aleksandra Senica u stranku i posttavio ga za poverenika SNS u Raci?...A sto se tice direktora JP da kaze za sta Rovcanin prima toliku platu kao i Bajatovic i dokle ce da drzi onog Spaskovskog na mestu direktora RTB Bor koji gravitira u svim vlastima...I da ne glumata vise pred ovim narodom kao on je spasenje novi Isus...

juka

30.10.2016 18:00

Premijeru ako nekad zalutaš na ove komentare shvati bre jednom da se lose zivi u ovoj drzavi...shvati....da smo bure baruta....siti smo svega...male plate...nema buducnosti...narod kivan na sve i svakoga...moras da radis ili radite ko tito...kad uzimate veliku lovu dajte bre i raji(narodu)malo da je mir a ne ovako....sve popljackaste a narod radi za 200 eur!!!!!!DIGNI PLATE PENZIJE BRE A IZAPOSLI OKO SEBE MORALNE I VREDNE LJUDE.ŠLJAM NA ROBIJU...KO JE KRAO NA ROBIJU BRE...SAMO TAKO MOŽE

Teodora

31.10.2016 00:33

@juka - Shvata on to itekako, i zna jer je on opljačkao državu i narod. I on i njegov brat i ostala njegova nepismena bratija iz vrha sns. Skotovi moraju na robiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

juka

30.10.2016 18:00

Premijeru ako nekad zalutaš na ove komentare shvati bre jednom da se lose zivi u ovoj drzavi...shvati....da smo bure baruta....siti smo svega...male plate...nema buducnosti...narod kivan na sve i svakoga...moras da radis ili radite ko tito...kad uzimate veliku lovu dajte bre i raji(narodu)malo da je mir a ne ovako....sve popljackaste a narod radi za 200 eur!!!!!!DIGNI PLATE PENZIJE BRE A IZAPOSLI OKO SEBE MORALNE I VREDNE LJUDE.ŠLJAM NA ROBIJU...KO JE KRAO NA ROBIJU BRE...SAMO TAKO MOŽE

mr burns from simpsons

30.10.2016 19:09

ja sve mislim da je onaj ubica pevacice iz borce spremio i atentat/ko ne razume, ovo je satira na to kada ce da rese jajince, sem ako ga nisu sami izrezirali..

ILUZIJA

30.10.2016 19:29

Nestade blindiran auto

Nebojsa

30.10.2016 20:44

Hahahahahah. Toliko se za 24h lupetalo informacijama da ste i sami gospodine Premijeru i Vasi saradnici pomesali odgovore.Sada posle totalne ,,BUVE,, resili da zaboravite. Hahahahahah. Boze, dali jos narod veruje u sve ovo.

Dinče

30.10.2016 21:47

Pa......o.k. je to. Ovaj nije znao ništa da ti kaže, ali Gašić će znati. Uskoro. Što mrzim kad mi neko vređa inteligenciju.

VUČIĆU PEDERU

30.10.2016 22:12

ubice te neko ne layi vise narod

nedjo

30.10.2016 22:32

ovo je zemlja ludaka i cirkusa

Teodora

31.10.2016 00:30

Koja budala!

Vojnik

31.10.2016 05:53

Zolja i cetiri bombe nebise ogrebali vas auto imate pratnju pre i posle vasega auta sa metkom u cevi....Malo smesno ,jedino da igrate borbe kao u vrticu.. Ali ti sto vas savetuju ,pa to su idioti da kazu da ste na sigurnom hmm,a Vulin kaze u jutarnjem programu, nema pojma gde ste ,a vi u 11h u vlati na konferenciji .Malo ste se pogubili i jos vise najgore ,pohlepaa...