Aleksandar Vučić
Tanjug/Dragan Kujundžić 21.10.20
Aleksandar Vučić

Tanjug/Dragan Kujundžić 21.10.20

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

"SNS se razlikuje od drugih, donosićemo najbolje, a ne najlakše odluke za Srbiju. Tako smo se ponašali, tako ćemo se ponašati", rekao je Vučić na obeležavanju jubileja u Smederevu.

On je kazao da je SNS pokrenula "sve ono što drugi nisu smeli".

"Ne možete da menjate Srbiju, ako niste spremni da menjate sebe", rekao je Vučić i dodao da je promena samog sebe osnova svakog napretka.

"Kada smo donosili teške i ne uvek popularne odluke imali smo hrabrosti da kažemo narodu zašto mislimo da je to u njegovom interesu", rekao je Vučić.

Lider SNS je ocenio da je to danas ubedljivo najorganizovanija stranka, da sve ostale nisu ni 50 odsto organizovane kao SNS.

"Morate obratiti pažnju na ljude, sa njima da razgovarate i da ne mislite da smo klasa iznad", rekao je Vučić i dodao da SNS jeste i mora da bude vlast koja sve radi za sigurnost, mir, stabilnost i ubrzani razvoj Srbije, u interesu svojih građana.

On je dodao da će Srbija, dok je on premijer Srbije i predsednik SNS, imati "jednu politiku".

"Mi imamo samo jednu stolicu - zove se Srbija. Naš je posao da brinemo o Srbiji. Sit sam podela na Ruse, Amerikance, ovakve onakve", rekao je Vučić.

On je dodao da želi da poštuje interese Srbije i da se bori "za svoj narod".

"Imamo ljubav samo prema svojoj zemlji, nalazimo se na evropskom putu, uradićemo sve da postanemo punpravan član EU, ali dok sam predsednik Vlade nećemo uvoditi sankcije Rusiji", rekao je Vučić.

On je dodao da mediji i danas loše pišu o njemu, ali da "ne želi da im plaća reket" da bi dobro pisali o njemu.

Vučić je na početku obraćanja preneo svim članovima stranke čestitke koje im je uputio njen osnivač, predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Komentari (11)

lični stav.

21.10.2016 20:23

U jednom trenutku reče Premijer: Država je uništena kriminalnom privatizacijom", upravo taj V Vlah. koji je vodio kriminalnu i pljačkaku privatizacijom može se videti na svim forumima, seminarima ... koji traba već odavno da rovija, rekoh, upravo on sedi pored Premijera,ako se ne varam čak ga je uzeo i za svog savetnika po nekim pitanjima... Eto to je Srbija...

мићко

21.10.2016 23:54

@lični stav. - Налог од неког споља. И Влаховић и Динкић... не помињу се али су ту. Још и Лабус само фали са Божом дерикожом.

nedjo

21.10.2016 20:32

8 duugih godina muka i jada i cemera

Teodora

21.10.2016 20:38

Ova vučićeva partija je organizovana kriminalna grupa neobrazovanih, nesposobnih analfabeta, koristoljubaca, bahatih kompleksaša! Kad narod u Srbiji to bude shvatio biće kasno, kao u miloševićevom slučaju.

sever

22.10.2016 01:47

@Teodora - Teodora, CARICE. Zlatne reci.

Marijana

21.10.2016 21:18

Zasto trudnicama kasne isplate za trudnicko bolovanje za mesece avgust,septembar i oktobar za sada,kada budzet misli da prebaci novac u fond kako bi se konacno nadali nekloj isplati.

A,svoje dvoriste...?

21.10.2016 21:35

Vucic nije uspeo da promeni svog sina,cak mu je i javne pretnje slao putem medija,a promenice Srbiju?!Kako neko ko svoju porodicu nije sposoban da uredi i vodi,moze bilo sta urediti?Stetocina!

Tamara

21.10.2016 21:55

Pozdrav gospodine Predsednice Vlade - svi smo mi jedno i SNS I SPS I SRS I JS I NS odnosno Seselj Palma Velja ... SVI SMO MI SRBI - a na suprotnoj strani je ''pojava s komandom iz zagreba'' ... tu je DS I SDS I LDP ... svi na jedinstvenom zadatku vec 26 godina ALI NIJEDAN S PREFIKSOM SRBIJA ILI SRPSKI U NAZIVU ??? Sve je jasno . Tu je i Kosovo i ukrajina i Tramp i hilari i Istina i laz i Bog i satana i Putin i mi ... resite rebus - dokle cemo biti mali . Mi mislimo da je Vucic vrhunski mangup .

Dana

22.10.2016 05:50

Najzalosnije je od svega sto nas premijer iskreno misli da ce on doneti dobro Srbiji. Zaduzuje se, dize kreditekod Arapa, deli sakom i kapom pare stranim firmama da bi zaposljavali radnike. Kad dodje vreme na naplatu ostacemo bez zemljista, bez izvora vode, bez banja, rudnika, pocece da nicu zasebni arapski gradovi kao u BiH. Imace i jeftinu radnu snagu. A hiljade migranata nam je vec poslala EU. I eto nama srece i prosperiteta. Mozda ce nam biti bolje ako budemo manjina u sopstvenoj zemlji.

Драгомир

22.10.2016 07:02

Сине,буди добар ђак па ћу да ти купим најбољи бицикл. - Ћалац,да ти мени прво купиш тај бицикл па ћу ја онда да будем добар ђак! ... Да би се дете играло жмурке научите га да не броји 1,5,8,14 ... 20!Тражим вас! ... Сваки отац деци прича како је он био добро дете све док му у посету не дођу његови родитељи!... Сине,шта ти је требало да Милици прочиташ песму коју си написао за Весну?Дај да ти ставим фластер на ранетину грдну! ... Што деца уместо математике немају физичко? ...

Драгомир

22.10.2016 19:31

Ајштајн!Цвајштајн! - Сине,врати баки наочаре јер се тако не игра ,,Ћораве баке? - Специјалитет моје куће је ,,Загорели ручак,,! - Када сам био дечак питала ме једна девојчица да ли имам симпатију.Ја сам јој рекао да узме огледало и тамо ће видети моју симпатију! - Не сећам се када сам јео колаче! - Јео си јуче! - То ти кажем да се не сећам! ... Ја сам био ђак првак и био сам у одељењу за непушаче! - Тата,благо теби,ти идеш у школу само када је родитељски! - Крава,не то је носорог!