Aleksandar Vučić
P. Dimitrijević
Aleksandar Vučić

P. Dimitrijević

Aleksandar Vučić, Foto: P. Dimitrijević

Nebojša Stefanović je nakon sednice predsedništva SNS-a, koja je završena nešto posle 17 časova, izjavio da je Vučić dobio jednoglasnu podršku da bude kandidat te stranke na predsedničkim izborima, javlja RTS.

- Vučić, jednoglasno - rekao je Stefanović na pitanja prisutnih novinara.

Radomir Nikolić

P. Dimitrijević

Radomir Nikolić, Foto: P. Dimitrijević

Vučić je po izlasku iz sale, upitan da li je on kandidat, kratko rekao da će u saopštenju sve biti precizno navedeno.

- Ja sam uvek fer i odgovaram na svako vaše pitanje, ali bih vas sada zamolio da sačekate saopštenje - rekao je Vučić.

Nedugo potom, SNS je izdala saopštenje koje prenosimo u celosti:

Palma: Dačić i ja ćemo podržati Vučića

Jedinstvena Srbija i Socijalistička partija Srbije podržaće lidera Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića kao zajedničkog kandidata vladajuće koalicije na predstojećim predsedničkim izborima, izjavio je večeras za Tanjug predsednik JS Dragan Marković Palma.

Marković je rekao da je odluka Predsedništva SNS da kandiduje Vučića bila očekivana, jer je aktuelni premijer "najbolji kandidat".

"I Dačić i ja smo rekli da, ako se ne kandiduje Vučić, da će se kandidovati Dačić, a da, ako neće on, onda ću ja. Pošto se kandidovao Vučić za predsednika Srbije, Dačić i ja, i naše partije, podržaće najboljeg kandidata", poručio je Marković.

"Predsedništvo Srpske napredne stranke na danas održanoj sednici donelo je Zaključak kojim:

1. Predsedništvo srpskih naprednjaka predlaže Glavnom odboru Stranke da za predsednika Republike Srbije, kao svog kandidata, istakne Aleksandra Vučića. Ta odluka doneta je jednoglasno.

2. Predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa današnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak. Takođe, predsednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, dužan je da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbedi široku narodnu podršku za pobedu na predstojećim izborima.

Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti doneta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Sava centru."

Vullin: Srbija sa Vučićem ima čemu da se nada

Aleksandar Vulin, lider Pokreta socijalista, koalicionog partnera SNS, pozdravio je predlog Predsedništva te stranke da njen lider Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za šefa države, uz ocenu da je on garant stabilnosti i nacionalnih interesa.

"Vučić je čovek koga je Srbija izabrala da sledi", izjavio je Vulin za Tanjug. On je radom i upornošću dokazao, ističe Vulin, da je promena na bolje moguća i da Srbija ima čemu da se nada.

"Njegov izbor garantovaće političku i ekonomsku stabilnost i nastavak politke očuvanja nacionalnih interesa Srbije", kaže lider PS.

Prema njegovim rečima, Vučić će i ovom odlukom preuzeti najveći teret: "Ali, takvog ga znamo i na takvog smo ponosni", kaže Vulin. PS u potpunosti podrzava kandidaturu Aleksandra Vučića i učestvovaće i u ovoj borbi za uspešnu i pravednu Srbiju, zaključio je Vulin.

Izbori za predsednika Srbije treba da budu raspisani početkom marta, što je 90 dana pre isteka mandata aktuelnom predsedniku Tomislavu Nikoliću kome mandat ističe 31. maja.

Inače, kako "Alo!" saznaje, za Vučićevu kandidaturu glasao je i Radomir Nikolić, sin aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, koji je prethodno pitao Vučića da li je siguran da će pobediti u prvom krugu izbora. Kada je dobio pozitivan odgovor, odlučio je da glasa za njega.

Sednici, koja je počela oko 16 sati i održana iza zatvorenih vrata, pristustvovali su predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri Zorana Mihajlović, Zlatibor Lončar, Goran Knežević, Jadranka Joksimović, potpredsednici SNS-a Marko Đurić i Milenko Jovanov, zatim Bratislav Gašić, Radomir Nikolić i drugi.

Prethodno su premijer Vučić i predsednik Tomislav Nikolić razgovarali i u nedelju i u ponedeljak o predsedničkim izborima.

Kako je ranije danas objavio "Blic", Vučić je Nikoliću na tim sastancima poručio da ga je "uvek podržavao", ali da zbog njegovih rezultata i istraživanja javnog mnjenja postoji "značajan rizik da Srbija izgubi sve".

Zorana Mihajlović

P. Dimitrijević

Zorana Mihajlović, Foto: P. Dimitrijević

- Vučić je rekao predsedniku da je spreman da nastavi saradnju s njim, ali u nekom drugom obliku - kaže sagovornik Blica.

Jadranka Joksimović

P. Dimitrijević

Jadranka Joksimović, Foto: P. Dimitrijević

Prema istom izvoru, Vučić je još istakao da je "suviše velika važnost svega što je urađeno u proteklom periodu da bi sve tako olako zbog jednih predsedničkih izbora bilo izgubljeno".

Dačić: Kandidatura Vučića jedino racionalna i logična

Potpredsednik Vlade Srbije i predsednik SPS Ivica Dačić pozdravio je večeras odluku Predsedništva SNS da Aleksandar Vučić bude zajednički kandidat za predsednika Srbije.

"Ta odluka je najbolja za Srbiju, jedina racionalna i logična", rekao je Dačić za Tanjug. "Njegovom pobedom kao zajedničkog kandidata garantuje se politička stabilnost Srbije u narednom periodu", istakao je Dačić. On je dodao da je tim povodom za sutra zakazao sednicu Predsedništva SPS-a, a za subotu i sednicu Glavnog odbora.

Vučić je, prema istom izvoru, rekao Nikoliću i da "ne može da dozvoli da se najgori prevaranti i lopuže vrate na vlast zahvaljujući sujeti i eventualnim tehničkim greškama nas dvojice".

Tekstonska promena u vrhu susedne države, Tomislav Nikolić politički otpisan, budući šef vlade Dačić? S tim podnaslovom i naslovom "Vučić prelomio, želi biti predsednik Srbije" zagrebački Jutarnji list je preneo informaciju iz Beograda da je Predsedništvo SNS odlučilo da premijer Aleksandar Vučić bude kandidat te stranke za šefa države.

Vest je inače objavljena u svim elektronskim medijima u regionu, a u većini je zauzela udarno mesto.

Jutarnji list se još pita da li je plan da se istovremeno s predsedničkima raspišu i prevremeni parlamentarni izbori ili će Vučić jednostavno delegirati premijersku funkciju nekom svom odabraniku, kojega bi potvrdila postojeća parlamentarna većina.

Ljajić: Racionalan izbor

Vučeva pobeda je važna i zbog nastavka evropskih intergracija i zbog reformi, ocenio je večeras lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić i istakao da će ta stranka podržati lidera SNS kao zajedničkog kandidata vladajuće koalicije. Ljajić je, u izjavi za Tanjug, rekao da je odluka Predsedništva SNS da kandiduje Vučića, logična i politički racionalna, jer, ističe, on jedini ima šanse da pobedi u prvom izbornom krugu.

"U takvoj smo situaciji da kandidat vladajuće kolicije mora da pobedi u prvom izbornom krugu, jer drugi dovodi tog kandidata u vrlo neizvesnu završnicu, pošto bi kandidat opozicije sasvim sigurno animirao celokupno biračko telo opozicionog političkog bloka", rekao je Ljajić.

Svi oni podsećaju na ranije danas datu izjavu predsednika Tomislava Nikolića da će građani večeras ili sutra od Vučića čuti ko će biti kandidat SNS na predsedničkim izborima.

Mediji prenose i da je upitan da li postoji mogućnost da ne sarađuje sa Vučićem ako aktuelni premijer bude kandidat za predsednika, on odgovorio: "Ne postoji".

Vest da je vrh vladajuće Srpske napredne stranke danas odlučio da kandiduje aktuelnog premijera Aleksandra Vučića kao kandidata na predsedničkim izborima koji će biti održani na proleće, velike svetske agencije prenele su večeras pod ocenom hitno.

Kandidat SNS suprotstaviće se kandidatima "rascepkane i razjedinjene opozicije", navodi britanski Rojters i prognozira da bi izbori za šefa srpske države mogli da budu održani u aprilu.

Rojters ocenjuje i da će to biti ključni test popularnosti Vučića i njegovih ekonomskih reformi, koje je podržao MMF, kao i njegovih nastojanja da Srbiju i njenih 7,3 miliona stanovnika približi EU.

Rojters citira reči ministra Stefanovića, za kojeg navodi da je ključni saveznik premijera, da je odluka o kandidaturi Vučića bila jednoglasna.

Britanska agencija takođe ističe da je SNS odlučila da ne podrži kandidaturu odlazećeg predsednika Tomislava Nikolića, za kojeg navodi da je bivši ultranacionalista, koji je petogodišnji mandat započeo 2012.

Agencija Tass je takođe izvestila da je srpski premijer Aleksandar Vučić postao kandidat Srpske napredne stranke na predsedničkim izborima u aprilu, prenoseći reči ministra unutrašnih poslova Nebojše Stefanovića. Ruska agencija takođe citira ministra Stefanovićada je odluka bila jednoglasna.

Obradović: Ovo je početak pada Vučićeve vlasti

Lider Pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je danas da je odluka predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije početak njegovog pada s vlasti.

- Lično se radujem Vučićevoj kandidaturi jer je time ogolio totalitarnu crtu političkog sistema u Srbiji i svim građanima pokazao da mu je jedino stalo da po svaku cenu preuzmu svu vlast bez izuzetka. Sada je trenutak da ga u tome zaustavimo - naveo je on u saopštenju. Obradović smatra i da današnja odluka SNS pokazuje da "Vučić i ta stranka ne znaju šta hoće jer su Vučića pre nekoliko meseci izabrali za predsednika vlade, a sada ga kandiduju za predsednika države".

- Očito je da SNS izuzev Vučića nema niti jednu drugu političku ličnost koju može da kandiduje za predsednika države. To je veliki poraz vladajuće stranke - zaključio je Obradović.

 

Tass je preneo i da je ranije danas srpski predsednik Tomislav Nikolić kazao da se neće kandidovati za drugi mandat.

Do sada je šest političara najavilo kandidaturu za predsednika Srbije. Predsednica Srpskog instituta u Vašingtonu Danijela Sremac je rekla da će biti nezavisni kandidat i da će se zalagati da se iskoristi potencijal srpske dijaspore.

Janković: Radujem se Vučićevoj kandidaturi!

Budući kandidat za predsednika Srbije Saša Janković saopštio je večeras da se raduje predsedničkoj kandidaturi lidera Srpske napredne stranke (SNS) i premijera Aleksandra Vučića. "Aleksandar Vučić je toliko puta rekao da se neće kandidovati za predsednika Republike da je bilo jasno da to želi da uradi. Radujem se tome", naveo je Janković na Tviteru.

 

Kandidaturu su objavili i doskorašnji zaštitnik građana Saša Janković, nekadašnji ministar spoljnih poslova Srbije Vuk Jeremić, predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, predsednik pokreta Dveri Boško Obradović, kao i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

Šutanovac: Početak kraja vladavine SNS-a

Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac ocenio je večeras da kandidatura Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima predstavlja početak kraja aktuelne vlasti.

- Dvojac Vučić-Nikolić nam je oteo državu, uništio institucije, smanjio plate i penzije, ekonomiju doveo do tačke pucanja, povećao sve poreze i akcize, podigao tenzije u društvu i regionu i prekršio sva obećanja. Zato pozivam građane koji su za promene, sve koji veruju da Srbija može biti zemlja nade i perspektive, da podrže Sašu Jankovića na predstojećim izborima u Srbiji - naveo je Šutanovac.

 

Komentari (228)

M.C.

14.02.2017 14:48

Izdao je Seselja,sada Tomu,u finalu ce izdati,a na putu je,i sve Srbe.

vitez

14.02.2017 14:49

" U nekom drugom obliku" neće ga više terati da štrajkuje glađu.

Vucic pa Bog,pa 100praznih mesta!

14.02.2017 15:00

Tomo nedaj toj prodanoj dusi da te tako bezobrazno diskfalifikuje!On je malo umislio da je sam bog!!!

Ccccc

14.02.2017 15:04

Vest, neistinita. Toma je kandidat 101 %.

obrad

14.02.2017 15:16

Siguran sam da ga nije otkacio svi mi veoma dobro znao da je sloga velika u taboru naprednjaka.

Ana

14.02.2017 15:16

Toma Diploma je dosta blamirao Srbiju po svetu, a bogami i ovde svojim izjavama, ratnim pokličima i pravljenjem dece maloletnim starletama....

Ana2

14.02.2017 15:41

@Ana - Svi su isti.Svi lažu kao i uvek.

dula

14.02.2017 15:17

Hajde da sacekamo da vidimo sta ce oni reci.

Miloš

14.02.2017 15:17

Ovo je sve spinovanje.

Malaga

14.02.2017 15:18

Ovu vest uzimam sa velikom rezervom i očekujem odluku vrha SNS.

tina

14.02.2017 15:18

opaa evo kampanje lepog i iskrenog Blica. uzas.

nightwolf7

14.02.2017 15:18

Ko god da bude kandidat za predsednika od strane SNS-a, verujem da će to biti ličnost koja je i više nego sposobna da predstavlja našu državu na pravi način i da će u potpunosti umeti da radi svoj posao.

vitez

14.02.2017 15:31

@nightwolf7 - Jeste kada bi svi imali tvoju površnu pamet.

Lazar

14.02.2017 15:18

Ipak bih da sacekamo zvanicne informacije. Sve ostalo je nagadjanje pogotovo Blica.

Milenko

14.02.2017 15:18

Da sačekamo još malo, pa ćemo znati ko je kandidat SNS-a.

riki

14.02.2017 15:27

@Milenko - Samo malo strpljenja

Zoran

14.02.2017 15:19

Za Srbiju je najbolje da odete u zaborav i jedan i drugi.

Ludi Milojko

14.02.2017 15:36

@Zoran - Pazi stvarno?Kazi mi ko bi to mogao da bude bolji od kandidata SNS-a?Da nece mozda Jeremic ili neki tajkun ponovo kapu da nam kroji?!Taj film vise necete gledati!

glasac

14.02.2017 15:43

@Zoran - Pre nego odu u istoriju da isprazne prepune dzepove srpskog novca i da odgovarsju za nevidjeno zaduzovanje Srbije kod belosvetdkih zelenasa.A tih para nije nista uslo u zemlju. Gde su novci?

dragan

14.02.2017 15:19

Vucic je najsigurniji kandidat za pobedu u prvom krugu

Ana

14.02.2017 15:20

Nikolic moze da pomigne Srbiji i sa drugih mesta...

Marina

14.02.2017 15:20

Premijer ce veceras sve razjasniti, nema potrebe za izjavama unapred. Iako je doneo takvu odluku, sigurno postoji jak razlog za to.

Ivan

14.02.2017 15:21

Los izvor ovo je sigurno, blic koristi svaki moguci nacin da pljuje sns i Srbiju.

Sladjana

14.02.2017 15:21

"Otkačio" je isuviše grub izraz za dogovor dvojice odgovornih državnika...

Nikola

14.02.2017 15:21

Ovo su samo nagadjanja. Verujem da ce Nikolic biti opet predsednik.

Sladjan

14.02.2017 15:22

Jos jedna neistina, trac, laz! Oni koji bi da ih posvadjaju, izmisljaju ovo.

Qvake

14.02.2017 15:22

Toma i Vucic imaju dobru saradnju i treba videti kako ce nastaviti saradnju.

miranda

14.02.2017 15:22

Sve govori da su pronasli najbolje resenja za Srbiju.

Marko

14.02.2017 15:22

Pa normalno da želi, mislim da će ostati u korektnim odnosima kao i do sad.

Andrea

14.02.2017 15:22

Odluka koju su doneli ide u prilog Srbiji, oni zajedno rade, nije tu niko nikog "otkacio". Vucic i Nikolic su se uvek dogovarali i podrzavali medjusobno.

Miki

14.02.2017 15:23

Odlucice vrh sns-a na celu sa Vucicem. Realno od njih se to i ocekuje

Berta

14.02.2017 15:23

Neki mediji ne mogu da isčekaju da se objavi kandidatura SNS-a za predsednika, pa se utrkuju da iznesu bombastične naslove i natpise, zarad tiraža.

Jasmina678

14.02.2017 15:23

Najbolje da sacekamo obracanje premijera, tada ce sve biti jasno.

Sale

14.02.2017 15:25

Sacekacemo konacnu odluku.

Ana

14.02.2017 15:25

Vucic je najsigurniji kandidat za pobedu

Dogovor

14.02.2017 15:25

Najbitnije je da su se Vučić i Nikolić dogovorili.

Iki

14.02.2017 15:48

@Dogovor - Tako je. Medju njima nema i nije bilo netrepeljivosti.

MAKI

14.02.2017 15:25

Vučić donosi odluku u interesu naroda, zna on šta radi.

maja

14.02.2017 15:25

Niko nikog nije otkacio vec je to dogovor za nastavak daljih reformi Srbije.

Sale

14.02.2017 15:25

Bas vi znate sta je premijer rekao Nikolicu. Ostavite ljude na miru da se dogovore.

janko

14.02.2017 15:25

Uskoro cemo svi saznati ko je kandidat, Svakako da ce kandidata aktuelne vlasti odneti pobedu jos u prvom krugu, oni ce doneti dobru odluku sto se tice Srbije i njenih gradjana.

Luna

14.02.2017 15:26

Verovaću onome što rođenim ušima čujem. U svakom slučaju Vučić je ubedljivo najkvalitetniji na političkoj sceni.

Optimista123

14.02.2017 15:26

Ako je ovo istina, premijer ce obrazloziti svoju odluku veceras, i sve ce nam biti jasno.

Spasovdan

14.02.2017 15:26

Potpuna laz,ali jos malo, pa ce se dokazati,da nije tako.Podrzavaju jedan drugog i imaju isti cilj.

JACA

14.02.2017 15:26

Vučić sigurno odnosi pobedu u prvom krugu.

Ena

14.02.2017 15:27

Sigurna sam da ovo nije tacno!

stavros

14.02.2017 15:27

Mislim da je termin "otkačio" prejak. Pre bih rekao da se radi o dogovoru, dijalogu dugogodišnjih saboraca baziran na poverenju gde obijica ne i u kom kontestu ne žele povratak Srbije na staze bespuća DS svesni imperativa održivog mira i stabilnosti.

Jovan

14.02.2017 15:27

Najbolji se prepoznaju onda kada je najteze, kada se donose bitne odluke za Srbiju.

marina

14.02.2017 15:28

Veceras ili najkasnije sutra ce zvanicno objaviti a te tajni izvori su jako sigurni kao i obicno.

Natasa

14.02.2017 15:28

Neverujem dok necujem

Vule

14.02.2017 15:28

To se nikad nece desiti, izmisljotina.

Dragana

14.02.2017 15:29

Svasta ce se pisati do veceras, a opozicija do tad ludi.

Ljubicanstvena93

14.02.2017 15:29

Vučić je najbolji kandidat za predsednika.

orao

14.02.2017 15:30

Ovo su jos uvek nezvanicne informacije Vucic i Toma ce sigurno sklopiti dogovor.

max

14.02.2017 15:31

Vucic je lider 21.veka i najsigurniji je kandidat naprednjaka za pobedu vec u prvom krugu.

Kaca

14.02.2017 15:31

Ko god da je, kandidat SNS-a pobedjuje sigurno.

Cana

14.02.2017 15:31

Neka ovi novinari sve znaju i pre zvanicnog saopstenja. Ne sumnjam da ce SNS kao ozbiljna stranka doneti najbolju odluku.

SMET

14.02.2017 15:31

Najbolja solucija za Srbiju je bas ova. Ima nade.

Aca

14.02.2017 15:32

Svakako cu podrzati odluku premijera, jer vrlo dobro zna sta radi!

Mladja

14.02.2017 15:33

Nije nikog otkacio, dogovor radi svoje.

loki

14.02.2017 15:33

E pa ako je blic to objavio, onda to sigurno nije tačno.

petar

14.02.2017 15:33

Pa i ako je tako, cekamo zvanicno da cujemo, ali Vucic je svakako najjaci kandidat.

Teki

14.02.2017 15:34

Vucic je potpuno u pravu.

nika

14.02.2017 15:34

Kogs god da postave za kandidata pobedice. To ce biti licnost koja je sposobna da prati vucica u svemu i da ga podrzava. Sacekacemo konacnu odluku SNS-a

Andric

14.02.2017 15:35

Najbolje za Srbiju.

Branko

14.02.2017 15:35

Opet neki vas izvor. Ipak cemo sacekati objavu prvog coveka stranke koji je pravi izvor.

mile

14.02.2017 15:35

pa on je najsigurniji kandidat

Milorad

14.02.2017 15:36

Ne sumnjam u njihovo prijateljstvo i da je sve na bazi dogovora.

Goran

14.02.2017 15:36

Ne verujem u to. Mislim da ce Nikolic biti kandidat.

slavica

14.02.2017 15:36

Znaci saznali smo i ko ce biti novi predsednik!

Masa

14.02.2017 15:36

Znaci da ce poslednju rec imati predsednistvo stranke, sto donekle jasno i govori ko ce biti kandidat, a saradnja sa Nikolicem ce se nastaviti na mestu Predsednika, ali stranke, ovaj put.

Nik

14.02.2017 15:36

Cista laz je ovo.

Goran

14.02.2017 15:36

Niko nikoga nije ovde otkacio. Glupo je pisati na taj nacin. Mislim da ce njih dvojica nastaviti saradnju i ubuduce. Sacekajmo dok se Vucic ne oglasi. Do tada su sve amo nagadjanja.

Natasa

14.02.2017 15:37

Nikolić je jasno i glasno, medijima, rekao da će se uskoro saznati ime kandidata kao i to da su u SNS-u jedinstveni u podršci istog.

bn

14.02.2017 15:37

Nema nikakvog sukoba, dva naj uticajnija političara u Srbiji postigli su dogovor.

Katarina

14.02.2017 15:37

Ne znam koliko je ovo proverana vest,ali ne sumljam da ce Vucic biti kandidat!!

saw

14.02.2017 20:00

@Katarina - dobro je kad ti SUMLJAS

Tijana

14.02.2017 15:37

Mislim da je izbor ne pouzdan. Sačekajmo da se zvanično sazna, jel ovako se samo puca u prazno.

miljan

14.02.2017 15:37

Jos uvek se ne zna sta su se dogovorili tako da ne treba pricati o necemu o cemu se ni ne znaju detalji. Narod ce biti informisan kada dodje vreme za to!

Dalibor

14.02.2017 15:38

Ne napumpavajte te priču, videćemo šta će biti tu !!!!

Ana

14.02.2017 15:38

Za narod najbolje da odete u istoriju kao svi do sada.Ne ispirajte više prazne stomake narodu,odavno su prazni.Adio!

Mira

14.02.2017 15:38

Sigurna sam da Vucic zna sta radi...

BUKSI

14.02.2017 15:39

Nikolić i Vučić su dogovor napravili pa nema tu ko koga da vređa ili da bude animozitet !

desa

14.02.2017 15:40

Novine uvek trce pred rudu ali mi ipak cekamo Vucicevo saopstenje .

Nena

14.02.2017 15:40

Sacekajmo zvanicno saopstenje.

danko

14.02.2017 15:40

Koga god da izaberu za predsednika od strane SNS-a, verujem i nadam se da će to biti ličnost koja je i više nego sposobna da predstavlja našu državu na pravi način i da će umeti da poboljska ekonomsku situaciju zemlje!

ivan

14.02.2017 15:40

Videcemo ko je kandidat SNS-a ne treba odma misliti da ga je "otkacio".. Ali verujem da je i sam Nikolic svestan da nije jak koliko je Vucic.

Лајави

14.02.2017 15:40

Томо, отерај тог Дебилка у ћошак!!!

Botanicar

14.02.2017 15:40

Svakako treba sacekati zvanicne informacije.I ne nasedati na ovakve medijske trikove.

Vanja

14.02.2017 15:41

Vucic i Nikolic su se dogovarali oko kandidata, niko tu nikog nije otkacio

valter

14.02.2017 15:41

Procitaj komentare!!!# nema botova,naprednjaci se raspadaju...ex radikali kako su i nastali u prevarama izdajama i zaverenistvu tako ce i nestati... Na zalost posledice su strasne...sve ove izgubljene godine...

Ivan

14.02.2017 15:41

Siguran sam da cemo vise znati nakon sednice.

penelopa

14.02.2017 15:42

Nije ga otkacio, nego su se dogovorili.

GROF

14.02.2017 15:42

Tesko da ga je otkacio. Postoji dogovor izmedju njih dvojice.

caka

14.02.2017 15:43

videcemo veceras

stefan

14.02.2017 15:43

Gospodin Vucic ne bi nikoga kako vi to nazivate OTKACIO,nego se covek najverovatnije dogovorio sa gospodinom Nikolicem oko kandidature na predsednickim izborima.

Zana

14.02.2017 15:45

Sve ce da ide po dogovoru.

juki

14.02.2017 15:46

Njihova saradnja će se nastaviti

vojvođanin

14.02.2017 15:46

Ne bih ja baš verovao u sve što objavi Blic jer predizborna kampanja je počela, a zna se koga oni zastupaju...

Darko

14.02.2017 15:46

Sve su ovo samo novinarske izmišljotine da bi se prodao tiraž.

Djordje

14.02.2017 15:47

To su sve price rekla-kazala. Cucemo zvanicnu odluku i stav SNS.

Lord

14.02.2017 15:48

A vi ste bili na sastanku!? Hajde da sacekamo zvanicno saopstenje.

Jeca

14.02.2017 15:48

Najvaznije da su se oni dogovorili. blic samo koristi svaki nacin i laz da pljunje njihov rad.

opozicija

14.02.2017 15:49

Vucic je jedini valjani kandidat iz redova SNS za neku drzavnu funkciju...Ostali su samo manipulatori i nesposobnjakovici...Jako su opasni bivsi clanovi G17+, jer njih protezira Amerika...Budu li neka neslaganja u SNS, oni ce prvi pobeci...Jadna je ova nasa Srbija sa ovakvim politicarima...Toma bi lepo trebao da ode u penziju...

Bole

14.02.2017 15:49

U poslednjoj rečenici sve je rečeno. Svaka čast.

ledeni100

14.02.2017 15:50

Niko nikog nije otkačio, pao je dogovor za Srbiju.

ivanjan

14.02.2017 15:50

bio je to dogovor u cilju daljeg napredka i prosperiteta Srbije a Vucic ako bude kandidat vladajuce stranke, na izborima sigurno odnosi pobedu jer mu narod veruje i ima njegovu podrsku.

Mare

14.02.2017 15:51

Koga god SNS odabrao, gradjani ce ga podrzati!

Ana

14.02.2017 15:51

Sta sve mediji nece izmisliti. Niko nece biti otkacen,njih dvoje zajedno odlucuju sta je najbolje za Srbiju. I verujem da ce doneti pravu odluku.

kiki

14.02.2017 15:51

Sta je rekao premijer cucemo od njega kada se bude obratio javnosti.

Mare

14.02.2017 15:52

Previse izjava na ovu temu, videcemo sta je tacno

Milan

14.02.2017 15:52

Nista jos uvek nije iskljuceno, videcemo zvanicnu odluku.

Goran

14.02.2017 15:53

Ne verujem u ovakvu izjavu.

niki

14.02.2017 15:54

opet pompezni naslovi.Sačekajte izjavu za medije.

dam

14.02.2017 15:54

Za sat vremena cemo sve da znamo, samo jos malo.

Aca

14.02.2017 15:54

Oni sve rade po dogovoru.

Andjelija

14.02.2017 15:54

Mislim da njih dvojica imaju predugacak staz da bi ovako razgovarali

Milan

14.02.2017 15:55

Videćemo, ovu su za sada samo nagađanja

Ivan

14.02.2017 15:56

Nikolic je izjavio da je postignut dogovor izmedju njega i Vucica !

Srbin

14.02.2017 15:57

Jednom izdajnik, uvek izdajnik !!! Kako je izdao Seselja, tako ce i Tomu Nikolica !!!

Hana

14.02.2017 15:57

Kako god da bude, pobedice SNS i Srbija!

jagoda

14.02.2017 15:57

Od javnosti i pritiska ne mogu ni da se dogovore.

OD

14.02.2017 18:43

@jagoda - svadje i grabezi u stranci ne mogu da se dogovore#

Marija

14.02.2017 15:57

Saznaćemo sve kada se premijer obrati.

Juca

14.02.2017 15:58

Zato da se lopuže ne bi vratile na vlast, Vučić se mora kandidovati.

ZAR

14.02.2017 18:42

@Juca - ima vecih lazova i lopuza od sns??? Cak su se usudili dacukradu penzije USTAVOM ZAGARANTOVANE!!!!!

VIKI MILIDRAG

14.02.2017 15:59

Niko nikoga nije otkaćio, videćemo večeras, više verujem da je dogovor da Nikolić uzme drugi mandat a da mu ga obezbedi svojom nesporednom podrškom Vučić.

boba

14.02.2017 15:59

Nadamo se da će to biti Vučić, prava odluka se mora doneti.

PrakticnaZena

14.02.2017 16:01

Vučić je rekao predsedniku da je spreman da nastavi saradnju s njim-

Aki

14.02.2017 16:03

Oni najbolje znaju šta su se dogovorili i šta god da su odlučili postoji razlog.

indigo

14.02.2017 16:03

mislim da je ovo spekulacija samo...i da cemo tek sutra saznati

Lina

14.02.2017 16:05

Hajde da sacekamo izjavu premijera. Nagadjanjima necemo nista postici!

brane k

14.02.2017 16:06

U pitanju je dogovor u interesu budućnosti Srbije.

Milica

14.02.2017 16:06

Vucic i Nikolic ce doneti odliku koja ce biti u korist drzave i naroda.

jo

14.02.2017 16:06

Ne verujem vise ovim medijima nista. Lazov do lazova.

nata

14.02.2017 16:06

Ne verujem da bi novinari znali za njihov razgovor...

Lazar

14.02.2017 16:07

Vazno je da izmedju njih postoji dogovor za dobro Srbiji.

petar

14.02.2017 16:08

Dogovor kucu gradi nesumljam da su odlucili ono sto je najbolje za Srbiju u ovom momentu moramo po svaku cenu da se odbranimo od silnih lesinara koji pretenduju na to mesto,zato Srbijo svi za Aleksandra Vucica.

CIM

14.02.2017 18:39

@petar - ti ne " SUMLJAS" jasno je koliko se razumes u nesto. A o lesinarenju svalodnevnica najbolje govori!

milan

14.02.2017 16:08

Danas ćemo saznati ime kandidata SNS-a.

Vihi

14.02.2017 16:09

Kakve gluposti i špekulacije.

KALVARIJA

14.02.2017 16:18

@Vihi - U Zuti su navikli da izmisljaju i truju javnost svojim insinuacijama i lažima.

MAtik

14.02.2017 16:11

Velika polemika a uskoro saznajemo istinu.

dragan

14.02.2017 16:11

Interes Srbije na prvom mestu

vid

14.02.2017 16:13

Pa kada je on i bio iskreni zaštitnik građana ?

Lazar

14.02.2017 16:13

Nikolic je bio dobar predsednik, ali Srbija nema izbora,najbilje je za Srbiju da Vucic bude kandidat.

Tenkista

14.02.2017 16:37

@Lazar - I da izgubi u drugom krugu. Ala će da bude bežanija iz SNS-a kao nekad iz DS-a.

davor

14.02.2017 16:13

Pa nije ga otkacio vec uz dogovor nastavljaju drug vid saradnje!!

milan

14.02.2017 16:13

Ko god da bude kandidat SNS dobice nasu podrsku.Napred SNS.

Milan

14.02.2017 16:13

Ko god da bude kandidat SNS-a, za tog kandidata ce vecina gradjana glasati.

LILI

14.02.2017 16:27

@Milan - ma da kako da ne ovoliko ubistva ,nemastine, bezparice a obecavali brda i doline. gradjani nemaji nista od onog sto su oni uradili

Jelena

14.02.2017 16:13

To je samo zelja pojedinaca.

viki

14.02.2017 16:14

Danas će se sve saznati

Fundament

14.02.2017 16:16

Verujem da su lepo seli i dogovorili se da to ipak bude Vucic jer, realno, on to vise zasluzuje, da se ne lazemo.

kodza

14.02.2017 16:17

Mislim da je tako najbolje,zasto bi rizikovao da mozda ima ispod 50% glasova...

Ivica

14.02.2017 18:05

@kodza - Vucic ima 12% glasova po stvarnim anketama, raspitajte se malo!

Sladjana

14.02.2017 16:18

Nema tu sta koga da otkaci, stranka odlucuje o svemu.

Vučko

14.02.2017 18:32

@Sladjana - Stranka, to sam JA!

Puritanac

14.02.2017 16:18

Najjaca vladajuca stranka koja je oko sebe okupila gomilu satelita nema osim Vucica nijednog kandidata da pobedi saku jada zvanu Srpska opozicija.Cela stranka se krije iza jednog coveka a kune se u svoju snagu i rejting.Tesko nama obicnim gradjanima kad nam sudbinu kroje ljudi koji su zaseli u fotelje i zauzeli funkcije a kada treba da pokazu snagu na izborima sakriju se iza svog neprikosnovenog vodje i lidera.

MOSTONGA

14.02.2017 16:19

Niko nece posvadjati nikoga u vrhu napredne stranke a ovo jeloš pokusaj.

max

14.02.2017 16:20

Neće se oni posvađati, nikada.

ema

14.02.2017 16:20

Napred Vučiću ! Srbija je uz tebe !!!

protivnik lazova i prevaranata

14.02.2017 17:40

@ema - Kao sto i ti imas podrsku za komentar .

aleksandra60

14.02.2017 16:21

Vucic i Nikolic su civilizovani ljudi i dobri politicari pa ce veoma brzo da nadju zajednicki dogovor koji ce biti u interesu Srbije.

Aleksandra

14.02.2017 16:21

Vucic i Nikolic zajednickim snagama rade za interese Srbije i gradjana!

Anka

14.02.2017 18:05

@Aleksandra - Kako si ti "pametna"SNS botice!

Vladimir22

14.02.2017 16:21

Pa taj Blic sve vreme pokusava da posvadja Vucica i Nikolica, i naravno nikada im nije uspelo.

maja

14.02.2017 16:21

Sve ce se znati sutra,to nije daleko.

Geran

14.02.2017 16:22

Premijer Za sadasnjeg predsenika Ima velike planove.

DA

14.02.2017 18:31

@Geran - jos malo napuni dzepove on , Mali, njihove batice i kumovi!

Nikola

14.02.2017 16:23

Nikolic je razuman, nije ga otkacio, vec mu je predlozio nesto drugo.

milica

14.02.2017 16:24

premijer i predsednik će sigurno doneti najbolju moguću opciju

Dragan,Niš

14.02.2017 19:44

@milica - ZA NJIH ĆE SVAKAKO BITI NAJBOLJA!!!!

Kvazimodo Sorabius

14.02.2017 16:25

Srbijo, otrezni se, zar ti nije dosta Karadjordjevica, Brozovica, Milosevica, Tadica, Vucica? Skini najzad jaram s vrata, a svi uvezeni Srbi da se vrate odakle su dosli - sada u njihovim republikama cveta demokratija, pa nek se tamo dokazu!

smm

14.02.2017 19:01

@Kvazimodo Sorabius - Slažem se, volim sve Srbe ovoga sveta ma gde bili, ali Srbin iz Srbije najviše voli ovu zemlju zbog krvi i grobova predaka... Mnogi su pokušali da nam sole pamet počevši od one spodobe V. Draškovića, Tadića, Šešelja, Vučića i njihovih pajtos-satelita, jedino me zanima što nisu pravili Srbiju u Sjedinjenim Bosanskim Državama ili Hrvatskoj naprimer... Ovde su došli nam prodaju političko umeće (i krvoproliće - ako se malo vratimo unazad)....

Joe

14.02.2017 21:33

@Kvazimodo Sorabius - Ćut tamo, mir! Hahahahahahahaha Mirna sonja.

nika

14.02.2017 16:25

Uskoro ce mo sve saznati

Ognjena munja

14.02.2017 16:25

Ko god da bude imace punu podrsku svih clanova sns-a

tea

14.02.2017 16:26

To su ozbiljni ljudi i politicari. Verujem da su dogovorom dosli do resenja

Pjer

14.02.2017 16:28

Pa i Nikolić je shvatio da je Vučić,u ovom trenutku ,bolji kandidat ,sa nikakvim rizikom !!!

Dragan,Niš

14.02.2017 19:42

@Pjer - Ne bih ja baš mirno spavao d SAM NA NJEGOVOM MESTU!!

Marija

14.02.2017 20:39

@Pjer - Jedino nas je Vucic slagao.Stalno je govorio da se nece kandidovati nego ce ostatiPREMIJER da bi izvukao zemlju iz bede, A on nam oteo penzije protivustavno, i kandidovace se za protokolarno-penzionersko radno mesto u drzavi. Izneverio me je .Neverujem mu nista vise.

PrakticnaZena

14.02.2017 16:28

Uz njega i Vučića stoji isti procenat članstva i da će onaj ko bude kandidat dobiti glasove cele stranke.

maki

14.02.2017 16:33

Siguran sam da Vučić nije otkačio Nikolića,nego da su postigli zajednički dogovor koji je najbolji za sve nas

Nale

14.02.2017 17:00

@maki - Blago Vama!

AMEBE

14.02.2017 16:35

Kakav hor ameba!!!

Bane

14.02.2017 16:41

Veoma zdravo razmišljanje, zb og toga je on naš jedini najbolji trenutno. Bitna je Srbija i njeni građani a ne samo lični interes kao kod drugih koji su u opoziciji

BLAGO

14.02.2017 18:29

@Bane - tebi kad nista ne razumes. Neznanje ne boli. Sta kazes narod, Srbija su mu vazniji od licne koristi!!? Al si ti slep kod ociju. Tuga.

Toma

14.02.2017 16:53

Ako ga Vucic otkaci izgubice izbore.

Prometej

14.02.2017 16:57

Toma je imao protokolarnu ulogu, a sve ono što nije dobro (penzije, plate, rasprodaja firmi, ...) Vučićevo je delo. Nikoliću, šta čekaš? Brut će te sigurno prevariti. Vreme ti ističe. Raspusti Skupštinu i Vladu. Spasi i sebe i narod od otudjene vlasti na čelu sa despotom Vučićem i oteraj ga u trajnu političku penziju. Vreme mu je da pravi i prodaje tulumbe i baklave. Nemoj da veruješ Vučićevom lažnom "istraživanju javnog mnjenja". Imaćeš podršku od radnika, penzionera. seljaka, vojske, policije.

iz Kanade

14.02.2017 16:59

Uu srzi stvari je sledece:Vucic predsednik,Dacic premijer.Time Vucic nema odgovornosti za ono sta je kao premijer radio ili nije uradio,Dacic kao prem ijer ne moze da snosi odgovornost za rad prethodnog premijera i tako dobro obojici.To mislim zato sta po rejtingu nece moci sami da formiraju vladu(prosli put su mogli a nisu) pa ce morati sa SPS.Ova situacija me podseca na Micunovica koji je osnovao DS, dao Djindjicu sansu a ovaj ga smenio sa cela stranke.

zoranvu

14.02.2017 17:06

Ma koga još zanimaju ta dva lika, koji nikada ništa nisu u životu radili. GOTOVI SU.

NIKOLA1995

14.02.2017 17:19

Dobro je ,ovo je pocetak kraja za SNS.

cile

14.02.2017 17:21

Samo zajedničkim dogovorom moguće je očuvati političku stabilnost u državi.

smm

14.02.2017 17:32

Gospodo zaposleni i penzioneri, glasajte za onoga kandidata koji će nam vratiti ukradene plate i penzije. Nije bitno čiji je kandidat jer su svi oni isti, samo menjaju košulje !!!

penzioner

14.02.2017 18:10

@smm - DJB se zalaze i da SVI IMAJU ZDRAVSTVENO OSIGURANJE KAO NEKADA. a ne da zbog imovine vece od 50 ari da nema zdr.osiguranje,makar bio i starac nemocan za rad!

briga nas

14.02.2017 20:58

@smm - za vase penzije i javni rasipnicki sektor, mi nemamo odakle da platimo vise ove globe a kamoli da imamo za sebe. Raspustite javni sektor a penzije nemaju nikakve veze sa vladom i budzetom Republike Srbije, to je nezavisan fond i penzije ce biti onolike koliko tu ima para tacka. dokle vise da obmanjuju i ucenjuju da glasaju za onog ko ih manipulise. Administracija i javna preduzeca moraju biti suspendovana, sve je privatno i dva kompjutera je dovoljno.

ljubica

14.02.2017 17:35

E, sad moze da kaze "Obavio sam zadatak i rasturio srpsku naprednu stranku"

tt

14.02.2017 17:43

Kakav recnik!!! ,,Najgori prevaranti i lopuze..." Pa koga ste procesuirali? Nikog, zato sto je vecina preletela u SNS

DK

14.02.2017 17:44

Vucic je svestan koliko su radikali jaki zato se i kandidovao, ali msm da mu ni to nece pomoci jer Seselj pobedjuje

Prometej

14.02.2017 17:46

Tomo, šta si očekivao od Bruta. Svi su znali osim tebe. Zar si verovao belosvetskom lažovu? Ovo ti je poslednja šansa. Raspusti Skupštinu i Vladu. Spasi i sebe i narod od otudjene vlasti na čelu sa despotom Vučićem i oteraj ga u trajnu političku penziju. Vreme mu je da pravi i prodaje tulumbe i baklave. Nemoj da veruješ Vučićevom lažnom "istraživanju javnog mnjenja". Imaćeš podršku od radnika, penzionera. seljaka, vojske, policije, ...

Zoran Šibalić

14.02.2017 20:43

@Prometej - @ Prometej : Mladiću , sve što si napisao za Velikog Vođu je tačno 100 % . Međutim , ovo što hvališ vojvodu Bajčetinca je teška smejurija . Hvališ spodobu koju Bajčetina ne voli , a kamo li radnici i seljaci , policajci , vojnici . Pa taj čovek se ceo život folira preko našeg novčanika , bruka nas na svakom koraku , a mi to sve plaćamo . Iza njega je 100-tinu afera , da se mi stidimo njegove sramote .Najgori predsednik u istoriji Srbije , zamisli gori je čak i od Miloševića , koji nas je uništio

Prometej

14.02.2017 23:04

@Prometej - Toma je imao protokolarnu ulogu, a sve ono što nije dobro (penzije, plate, rasprodaja firmi, ...) Vučićevo je delo. Tomin najveći nedostatak je poreklo. Srbin iz Srbije. Tako su namagarčili i Velju Ilića. Držali su ga kao štit ispred sebe (čovek je iz Šumadije), a zatim ga iskompromitovali i marginalizovali. Ako ništa drugo, manje je zlo. :-)

vev

15.02.2017 04:45

@Prometej - Od seljaka nece posebno ako do pcetka izbora ne donese dekret i vrati zemlju seljacima 1946.m a ne uzevsi uzurpiranu zemlju od lopova koji su sada gazde a dobili moju zemlju kao bezzemljasi???? Ej, sad imaju 300ha, od cega? od 4.jutra sa kojim su poceli, lopurde bre , ako mu neko kaze da do hitno uradi, komisije su davno spremne , formirae, moze i da krenu u podelu, 100 posto dobija sezdeset posto glasova,svaka kuca u selu ima bar 4.clana, pa vidi, dibuce Vojvodinu samo sa 60-70-.posto!

Dosledna

14.02.2017 18:16

Odlicno, da u velikom stilu izgubi. Pocetak njegovog kraja i njegovih poltrona. GY

VR

14.02.2017 18:23

nema sta moralan covek! Celu jesen nas je ubedjivao da se nece kandidovati i da ga to ne zanima! Cak nije hteo ni da odgovara na takva novinarska pitanja. Sramota. Jos jedna laz kao i ona silna obecanja iz kampanje koje nije ispunio, poput gasenja agencija, direktori samo preko konkursa ( evo sad ce posle 5 g i pred izbore), hapsenje tajkuna, kriminalaca( svake nedelje ubistva i eksplozije), Kosmajac..

lazar

14.02.2017 18:43

Greska. Velika greska. Izdao nas Vucic i otisao u mirovinu.

Petar Pan

14.02.2017 18:53

Pišite još koji dan. Sada ćemo da osetimo šta znači cenzura i totalni medijski mrak. Ovaj lažov samo tako i može da pobedi.

nedjo

14.02.2017 18:54

dokle god je ''jednoglasno'' nema u nama mozga

dusan

14.02.2017 19:17

@nedjo - dopustio mu zapad da unisti srpski narod.

Ekica

14.02.2017 19:11

Pobegao da ne ubira plodove svoje ekonomske"politike"!!!

Deda

14.02.2017 19:13

"Necu da budem predsednicki kandidat" Je li lagao ili se uplasio?

Andja

14.02.2017 21:06

@Deda - Pa naravno da se uplasio , onsj Nikolic bi ih zatro .. a ovako imaju sansu ,od ovih botova i da bude izabran ..nazalost ..

Dragan,Niš

14.02.2017 19:46

Tomo imam stiropor desetku,kupio sam za izolaciju al ću se odreknem dva kvadrata!!

Pinokijo

14.02.2017 19:58

Zakleti krivokletnik Pogledajte mu prosla predizborna obecanja,Moze opet idiotima da obeca da ce im reci ko je ubio pevacicu ako glasaju za njega i pobeni u prvom krugu.. A sta kaze ambasador Skot,jel odusevljen nasim kandidatom? Ili ona samo prica o braci Bitici i ne otvara nijednu drugu temu otkada je stigao.

Šumadinac

14.02.2017 20:54

Ма какви Вучић и Николић, Шешеља за председника. Воја до победе. Остали су издајници.

AcaSmederevac

14.02.2017 21:26

Crni Tomo, da nije holesterol?

Curka

14.02.2017 23:16

Jupiiii!!!,

NAJDUBLJE

15.02.2017 00:59

saucesce Dragici!! A taman se jadna navikla! Sta ce sad?

Božur

15.02.2017 04:54

E crni Tomo, postao si kolateralna šteta,Vučića je ucenio Dačić da socijalisti neće glasati za tebe i Vučko te otkačio kao poslednjeg mangupa, ali ne sekiraj se kad izgubi izbore, možete se izmirti kraj vesele mašine.

vev

15.02.2017 05:02

za-briga nas@ pa zato sto ne zaradjujes radeci nego na laksi nacin, zato te briga, a ja sam penziju zasluzila i uplacivan je doprinos koji je isao u penzioni fond, pa nestao zbog takvih kakav si ti. Nema iz budzeta, nego sta ima u PIO ima nula, to uzmi ti, bezdusni stvore! Jesi cuo za jevrejsku kletvu-DA BOG DA IMO, PA SVE IZGUBIO- ja sam je osetila na svojoj kozi od komujara! Najboje bi bilo da kao kucice sve nas pezionere uspavaju, onda cete svi biti recni i raditi na stolicama u Knezu!

ne mogu penzioneri

15.02.2017 11:13

@vev - da se ponasaju kao da je sve kao osamdesetih i devedestih, jer nema odakle da se puni taj PIO, vase zaradjene penzije su otisle u rat protiv celog sveta za koji ste se zalagali a nama ste ostavili porusenu i opljackanu zemlju i sada jos trazis da ti se uplati penzija. Nema gde da se zaradi samo adminstracija i lopovisanje po javnim preduzecima funkcionise sve ostalo je mrtvo ili sivo po pijacama. Ljudi jedva se prihranjuju.

Династија

15.02.2017 08:46

Спавате ли мирно убице својих очева? Ако су једногласно подржали Вучића онда то значи да је и Томин син (биолошки) гласао против тате ? Kaка сапуница.

Sima

15.02.2017 10:15

Raduje me sto se on kandidovao zato sto sam siguran da će ovaj put izgubiti,i tako nadam se nestati sa političke scene.Neko ko je arogantan ,bezobrazan jednom rečju nevaspitan nezasluzuje da vodi Srbiju.

Prometej

15.02.2017 13:08

Kao premijer završio je posao: smanjio penzije, plate, prodao fabrike i od radnika stvorio roblje u sopstvenoj državi, ... Sad planira da postane predsednik (ne daj Bože), promeni Ustav, preda Kosovo i Metohiju, možda Sandžak, ... Videćemo. Dobro nam se ne sprema. Ma, ko je taj Fahri Musliu?

SAKI

15.02.2017 13:10

Hoce li narod da se opameti vise, vidite da je lopov valjda niste slepi, sta treba jos da uradi da nas unisti a vec smo unisteni da bi videli da ovaj covek laze samo, gde su ona silna obecanja pa ni jedno nije ispunio, daj Boze da ovaj izgubi

Lek

15.02.2017 13:24

Jadan je ovaj narod, sto je tragicno nije svestan toga.Jos mu samo nedostaje Dacic za premijera.Na svakom tv kanalu Vucic SNS, SPS i ponovo Vucic i nista drugo.Meni je to dosadilo pa srecom na kablovskoj mogu da gledam i neke druge kanale na kojima mi doticna gospoda nece dosadjivati sa istim praznim pricama.Da bude jos zalosnije moja sestra koja dvanaest godina bezuspesno konkurise za posao i moja baba koja prima penziju od dvanaest hiljada i dalje podrzavaju Vucica i SNS.

rale j tomic

15.02.2017 14:18

Ako ovaj Bude predsednik ko ce voditi vladu Srbije Da li neko ima predlog Ja ga da vam pravo kazem NEMAM Svi su nekako nesposobni izkompromitovani, neobrazovani ne poznaju jezike niti privredna ni politicka kretanja u svetu.Ovo mi sve lici da zele da se izvuku iz vlasti sada kada su zabrljali onoliko.