Vojislav Šešelj
Alo!/Marko Đoković
Ko je laufer: Vojislav Šešelj

Alo!/Marko Đoković

Vojislav Šešelj, Foto: Marko Đoković

On nam otkriva koga se najviše boji u izbornoj trci za predsednika i koga bi u njoj „do nogu potukao”, kao i o Vuku Jeremiću i Saši Jankoviću. 

U svojoj kancelariji u centrali SRS-a u Zemunu Vojislav Šešelj nam otkriva da li će se i pod kojim uslovima nekada prihvatiti kumstva, ali i da li će njegova Jadranka imati fondaciju kao Dragica Nikolić ukoliko on pobedi u trci za predsednika.

Šta biste više voleli, da se kandiduje Aleksandar Vučić ili Tomislav Nikolić?

- Više bih voleo da se kandiduje Nikolić. Onda bi to bila moja sigurna pobeda, a ako se kandiduje Vučić, biće gadno i neizvesno do poslednjeg momenta.

 Znači da navijate za Tomu?

- Ne navijam ja za njega, nego bih želeo da on bude kandidat naprednjaka.

 A šta mislite, kakva će biti odluka SNS-a?

- Ne verujem da će Vučić stati iza Nikolića. On je svestan velikih rizika koji ta odluka donosi i nije spreman da ih preuzme. On smatra da bi Nikolićev poraz bio i njegov lični poraz, što objektivno i jeste, i to je jedini razlog što neće da kandiduje Nikolića. Inače bi mu Nikolić najviše odgovarao, ne meša se u svoj posao, niti šta zna, niti šta ume.

Jeremić i Janković su izašli iz magle

A kakve šanse imaju Janković i Jeremić?

- Trenutno je Jeremić mnogo jači jer ima ogroman novac. A Janković tek treba da dođe do novca, ne verujem da ima neke zalihe. Obojica su bez veze iskrsli negde iz magle.

 

Dobro ga poznajete, da li bi Nikolić bio u stanju da na izbore krene sam ako ga SNS ne kandiduje?

- Ne verujem da bi imao hrabrosti da ide samostalno, jedino ako bude pravio neku kombinaciju sa Vukom Jeremićem, da podupre Jeremića, a da za to dobije ili novac ili nešto drugo.

Ako pobedi Nikolić? Šta će biti? Da li ćete povući sve ovo loše što o njemu govorite...?

- Neću ništa povući i ne verujem da će pobediti. On nema nikave šanse.

Vučić i Šešelj konsultacije

G. Srdanov

Vučić i Šešelj, Foto: G. Srdanov

 

Hipotetički: vi predsednik, Vučić premijer. Je l‘ možete to da zamislite?

- Mogu da zamislim. Mislim da bi to moglo da bude korisno i za Vučića. Ne valja kada je nekom sva vlast koncentrisana u rukama. Stari su Grci govorili: „Kada ti je sve potaman u životu, ubaci kamenčić u cipelu da te žulja, da te nešto ipak uznemirava i muči.“ Ja bih bio veoma korektan kao predsednik države i striktno bih se držao Ustava, ali bih o ključnim pitanjima iznosio svoje mišljenje, vraćao bih zakone na ponovnu raspravu i glasanje ako bih smatrao da nisu dobri. A kada je reč o samoj Vladi i Vučiću, mislim da bi im odgovaralo to što mogu biti sigurni da se nikada neću prikloniti zapadnim silama i krenuti da ih rušim. To samo u mom slučaju mogu biti sigurni, ni kod Nikolića ne mogu.

Stalno se čuju zamerke da Vučića ne kritikujete dovoljno... Kažu da ste njegov čovek?

- Pogledajte moje skupštinske govore, sve moje javne nastupe, jedini ja temeljito i argumentovano kritikujem Vučića i njegovu Vladu. Iznosim činjenice, moja kritika je ubistvena, ona poražava. Ja se držim ekonomskih, političkih, kulturnih, obrazovni i drugih tema. Za razliku od nekih koji misle da ako ga opsuju i vređaju, da su nešto postigli. To ne vredi. Nikolić je najslabija karika u lancu naprednjaka i zato sam usmerio sve svoje napade na njega. Boško Obradović, na primer, ne zna kako to treba raditi, krenuo je na Vučića onako kako sam ja na Miloševića 1993. godine. Ja sam tada hteo da nateram Miloševića da me uhapsi i dva puta me je hapsio i držao u zatvoru, i to mi je bilo korisno u to vreme. A ovaj zna da ga Vučić neće nikada uhapsiti i bez veze laje, umesto da nauči nešto iz ekonomske oblasti, pa da onda kritikuje Vladu.

Žao mi je što nemam slike sa „zemuncima“

Velja Ilić je izjavio da su mu ukradene slike na kojima ste vi i Dušan Spasojević?

- Nažalost, nema tih fotografija jer su naši susreti svi, osim jednoga, bili u mom stanu, i niko se nije setio da fotografiše, a ja bih voleo da mi je ostala neka fotografija za uspomenu. Ne bih komentarisao Velju više, pošto je on došao u skukob sa režimom, pošto mu je stranka rasturena, ja ga više neću dirati.

 

Kako biste vi rešili situaciju sa Kosovom? Da li biste poslali vojsku, kao što je Nikolić predlagao?

- On je lud i maksimalno pokvaren. U najgorem momentu je pokrenuo kompoziciju voza, išaranu spolja, dekorisanu iznutra, da isprovocira incident. Da se desio incident, bio bi na našu štetu. Mi moramo imati još nekoliko meseci strpljenja, treba čekati da Tramp preuzme punu kontrolu nad NATO paktom. NATO je sada jedna zver koja nema gazdu, samostalno deluje i lovi, pa šta ulovi. Treba sačekati i prvi susret Putina i Trampa i iz toga ćemo sve videti. Treće, nijedan ozbiljan potez ne smemo povući, a da prethodno ne dobijemo rusku saglasnost i garanciju podrške, šta god da se desi kao posledica. Tači nije čovek od političkog formata, on je ratni zločinac koji je bio na čelu organizacije koja je organizovala vođenje Srba u Albaniju i vađenje organa.

Tomislav Nikolić i Vojislav Šešelj

Alo!

Tomislav Nikolić i Vojislav Šešelj, Foto: Alo!

 

 

Ne bih živeo u luksuzu kao Dragica i Toma

 Šta biste radili drugačije od Nikolića?

- Sve bih drugačije radio, ne bih se razmetao luksuzom, živeo bih i dalje veoma skromo. Moja supruga bi se retko pojavljivala u javnosti. Ona to ne voli, na silu se onda kandidovala na onim izborima, ali se ispostavilo da nije trebalo to da uradi.

 Da li bi možda imala fondaciju?

- Ne bi imala nikavu fondaciju!

 Kada smo kod prvih dama, Dragica Nikolić ili Mira Marković, koja je gora?

- Mira Marković je žena intelektualka, ima znanje, regularan fakultet, doktorat, objavljuje knjige. A Dragica Nikolić je jedna nepismena, primitivna žena koja se našla u poziciji o kojoj nikad nije mogla ni sanjati i zato je izgubila glavu, ne zna kuda udara. Ranije je ona bila skromna, savesna žena, majka i domaćica. Ona je od iste bolesti stradala kao Tomislav Nikolić, od pohlepe. Stanislava bi kod mene mogla samo da prima poštu

 Kad biste pobedili, šta biste prvo uradili, osim što biste položili zakletvu, kako ste jednom rekli?

- Odmah bih počeo da radim svoj posao, sredio bih kabinet. Ne znam da li bih zamenio sve ljude, prvo bih sagledao kakva je kadrovska situacija, možda ima neko ko je sposoban. Ali Stanislava Pak se toliko kompromitovala nastupajući kao Nikolićev portparol da ne bi imala šta da radi, možda bi mogla biti sekretarica za prijem i otpremu pošte.

 

 Da li ćemo ikada saznati ime Laufera i da li je raskolom u SRS-u on možda prešao u SNS?

- Laufer je ostao veran, ali on nije čovek pojedinac, to su različiti ljudi, ali ja sam im dao jedinstven naziv, u trenutku mi je to palo na pamet.

 Sinovi su vam uplovili u politiku. Traže li savete od vas?

- Na neki način ih podstičem da budu što samostalniji, da vide da li je to za njih ili nije, neki žele da se bave politikom, neki ne, one koji žele, ja ne sputavam.

Komentari (251)

leka

12.02.2017 15:35

Vojo,za presednika. Samo prvo uzmi u obzir KORUPCIJU.kao naj vece pogubno zlo u Srb.

dacha

12.02.2017 15:44

Seselj je u pravu ono za Jeremica, da ima ogroman novac, treba samo ispitati odakle mu.

milos

12.02.2017 15:44

Glavno odbor SNS-a jos nije doneo odluku o svom kandidatu. Najbolje da to ipak bude Vucic.

maja

12.02.2017 15:46

Naravno tako i treba..da gleda da Vucic se kandiduje za predsednika..to je najbolja odluka.

Anka

12.02.2017 15:46

Šešelj ne može da preboli što su ga Nikolić i Vučić ostavili.

Jovan

12.02.2017 15:47

Ta odluka je na Vučiću a ostali neka brinu svoju brigu

Sava

12.02.2017 15:47

Vidi se da Vucic mora da kandiduje Nikolica i zapusi usta ovima propalim politicarima.

TheRiddler

12.02.2017 15:47

Mislim da Seki duboko u sebi sanja da bude na vlasti zajedno sa Vucicem, ali taj san nikada nece postati stvarnost. Moze samo da ih mrzi. Da su ostali sa njim u radikalima nikada nista ne bi mogl ida urade i da pomognu Srbiji. Seki, nepotreban si.

igor

12.02.2017 15:48

Ja baš mislim da hoće.

ogi

12.02.2017 15:49

Seselj bas zna, kako da ne...

Buba

12.02.2017 15:49

Ne treba pricati nista u napred! Jos par dana i saznacemo ko ce biti kandidat SNS-a.

jelena

12.02.2017 15:49

Odluka o kandidatu SNS donece se dogovorom unutar stranke.

dana

12.02.2017 15:50

Seselj ima neke svoje vizije, ali ko zna kako ce da bude do kraja...

Nada

12.02.2017 15:51

Šešelj samoveren kao i uvek, ali dobro svako ima pravo da veruje u svoj uspeh. Mislim da se on, negde, divi Vučiću, ali neće otvoreno da prizna.

Petar

12.02.2017 15:51

Ni Seselj nema neke sanse na ovim izborima, kao ni drugi kandidati osim kandidata SNS

Mirko

12.02.2017 15:51

Sve njih kopka to ko ce biti predsednicki kandidat SNS-a. Znaju da ce ih SNS sve razbiti i zato to nikom neda mira.

Pavle

12.02.2017 15:51

Svi smatraju da su kompetenti da pricaju o kandidatu SNSa. Svi se sada time bave!

verica

12.02.2017 16:02

@Pavle - A pri tom svi horski istu pesmu pevaju. Kao da im je zajednicki zadatak da Vucica navedu na tanak led. Seselj kaze "Ja bih bio veoma korektan kao predsednik države i striktno bih se držao Ustava, ali bih o ključnim pitanjima iznosio svoje mišljenje, vraćao bih zakone na ponovnu raspravu i glasanje ako bih smatrao da nisu dobri" To isto vec 5 godina radi Tomislav Nikolic ali opet Seselju ne valja. Zna Seselj dobro da onaj ko ce da glasa za Tomu glasace i za Vucica i obrnuto.

Miro

12.02.2017 15:51

Vučić uvek donosi mudre i dobre odluke,a ostali neka sanjaju.

Dana

12.02.2017 15:51

Seselju su bolna rana ova dvojica jer su ga otkacila na vreme.Ne treba im cirkuzant.

Stefan

12.02.2017 15:52

Za pocetak neka se on ostavi prognoza.

nera

12.02.2017 15:52

Po prvi put slazem sa Seseljom,Vucica ne moze niko da porazi.

Svislion

12.02.2017 15:52

Seselju je bas dosadno u zivotu, naravno da ce SNS pobediti!

Kosta

12.02.2017 15:52

Politika je definitivno prljava rabota. A ako je neko posebno "prljav" onda je to Vojislav Seselj. Pa da je i najispravniji, ne bi trebalo da tako prica o kumu. Nikada nismo culi nista ruzno od Nikolica a upuceno Seselju. Uvek, smiren i izbegava da o kumu prica. A sto se tice ove "prljavstine" ako je neko u Srbiji poznat po tome da ce uzeti novac i svoje proklamovane ideje pogaziti, pa to je Seselj. Koliko puta se to desilo u poslednjih 25 godina? Mnogo! Tako da ocekujem promene.

Toma

12.02.2017 15:52

Najbolji će pobediti, a to je svakako kandidat SNS-a.

SlavisaP

12.02.2017 15:52

Ta odluka je na celnicima SNSa koga ce da kandiduju. A Seselj jos jadikuje sto su ga ostavili.

ivana

12.02.2017 15:53

Koja glupost, premijer uvek verno stoji uz predsednika naseg.

Srbin

12.02.2017 15:53

Ti se Vucicu slihtas jer ti je potreban, iako znas da je Toma, za razliku od njega, patriota !!!

PUJDA

12.02.2017 15:53

Šešelj ne može da veruje da bez njega neko može da ima toliku podršku naroda pa stalno proziva pojedine stranke!

Radoš

12.02.2017 15:53

Sada je i Šešelj "kompetentan" da daje izjave....on siroma može samo da se nada.

dobri

12.02.2017 15:53

Seselju trenutni predsednik ne bi bio takmac jer je razlika u intelektu ogromna. Toma ne bi sada pobedio ni u Bajcetini.

SiniMaja

12.02.2017 15:54

Mislim da Šešelj nik+je kompetentan da takve stvari komentariše, bolje bi mu bilo da se bavi svojom strankom!

Mia

12.02.2017 15:54

Seselj za predsednika

Žika seljak

12.02.2017 15:55

Šešelj-živi političar s mrtvom politikom

Ljiljana

12.02.2017 15:55

Zasto svi brinu o Vucicu i Nikolicu, a ne brinu za sebe i svoju stranku.

Nikola

12.02.2017 15:55

Taj ishod je veoma moguc.

Aca

12.02.2017 15:56

Šešelj je stari provokator i manipulat, on dobro zna da ne bi pobedio ni Vučića, ni Nikolića, ali pokušava da unese nemir i razor u SNS.

ana

12.02.2017 15:56

SNS je tim i kao takav i funkcionise,tu nema rivalstva vec samo najbolje resenje za napredak.

stojko

12.02.2017 15:56

Sačekaćemo... ne zna ovaj baš sve

beba

12.02.2017 15:56

Seselj je svestan da su jedino ozbiljni kandidati iz SNS a ostali hvataju maglu.

jo

12.02.2017 15:56

Vucic pobedjuje u prvom krugu sa 60 procenata.

ivan

12.02.2017 15:56

Al ce Nikolic iza Vucica!

Knele

12.02.2017 15:56

Niko pored kandidata SNS nema sanse!!

brane k

12.02.2017 15:57

Svi Šešelja cenimo zbog njegove životne patriotske principijelnosti ali njegove političke izjave ne uzimamo za ozbiljno.

Kaleee

12.02.2017 15:57

Sacekajmo jos malo pa cemo znati koga podrzavamo.

dragče

12.02.2017 15:57

Pa zašto da kritikuje Vučića kad nema razloga, nema nikakvih sumljivih radnji..

Olja

12.02.2017 15:58

Seselj je oduvek bio dezurni cirkuzant srpske politike, i ne treba ga shvatati ozbiljno kada govori o bilo cemu.

Vukan

12.02.2017 15:58

Toma je podigao SNS. Toma je u teškim i nepoštenim uslovima pobedio Tadića. Ako ne bude kandidat, časno će i dostojanstveno otići u penziju. I biće mu lepše nego da je bilo obrnuto.

Stefan

12.02.2017 15:58

Steta sto tebe nece pitati koga da predloze za predsednika.

tiki

12.02.2017 15:59

Zašto bi bili opozicija kada Vučić sve radi u interesu građana.

loki

12.02.2017 15:59

A Šešelj, pa zna da li će Vučić podržati Nikolića ili ne.

Sladjana

12.02.2017 15:59

SNS će doneti zvaničnu i definitivnu odluku koga će da kandiduje na predsedničkim izborima.

fedor

12.02.2017 16:00

Realno tako stoje stvari, ipak je Vučić nepobediv.

Danilo

12.02.2017 16:00

Seselju gledaj svoje dvoriste i brini brigu o svojoj kombi stranci!

petar

12.02.2017 16:00

Bide kako Vucic odluci, ne moze to niko da zna.

Rale82

12.02.2017 16:00

Seselje ko Seselj, daje izjave u koje ni on sam ne veruje, njemu je jedino bitno da zabavi narod, svestan je i on da nema ama bas nikakve sanse protiv bilo kog kandidata SNS-a.

dimitrije

12.02.2017 16:00

Nikolic ce podrzati premijera!!!!!

sara

12.02.2017 16:00

Seselj je nestrpljiv da cuje kandidata SNS. Morace jos malo da saceka.

Fiko Halimić

12.02.2017 16:00

Pa da neće možda gospodine Šešelj stati iz vas.

Jovica

12.02.2017 16:01

Seselj treba da se pozabavi svojom strankom koja je sve slabija.

BeliOrao

12.02.2017 16:01

Nemoj da se iznenadis Seselju, sve je moguce.

Ivan

12.02.2017 16:01

Ovo su Šešeljeve želje, a ne realnost.

Nenad

12.02.2017 16:02

SNS je ozbiljna stranka i SNS-a ne zanima mislenje gospodina Seselja, SNS ce doneti najbolju odluku kako za stranku tako i za nasu Srbiju.

andjelika5

12.02.2017 16:02

Seselj je davna proslost.

Milka Svajcarska

12.02.2017 16:03

Seselju je jasno da nema sta da trazi na izborima ako se kandiduje Vucic ,a Nikolic isto nije los kandiadat samo bi izbori bili neizvesniji

AS

12.02.2017 16:03

Šešelj je prošlost Srbije što je u politici postigao postigao je.

simona

12.02.2017 16:03

Sve su to prazne price i nagadjanja.Vucic ce doneti konacnu odluku,odluku koja ce biti u interesu Srbije i njenih gradjana.

Dalibor

12.02.2017 16:04

Da li je to Seselj postao i vidovit.

Suzana

12.02.2017 16:04

Vucic i Nikolic imaju odlicnu saradnju i sigurno ce doneti pravu odluku!

Marina

12.02.2017 16:04

SNS ce doneti pravu odluku i pravi izbor na Sretenje. Treba da im verujemo

mladenm

12.02.2017 16:04

Oboje ce stati iza politike sns-a.

mladenm

12.02.2017 16:04

Oboje ce stati iza politike sns-a.

kole

12.02.2017 16:05

Šešelj zna da se Vučić iskreno bori za svoj narod.

Sanja

12.02.2017 16:05

Nikolic bi tebe potukao do nogu, mnogo si se osilio.

Daki

12.02.2017 16:05

Ko god da bude kandidat SNS će ga podržati.

cokica94

12.02.2017 16:06

Ti se nista ne pitas. Stace iza onog kandidata , za kojeg misli da je najpogodniji za predsednika.

Dunja

12.02.2017 16:07

Ne mogu da verujem da Seselj misli da uma sanse protiv bilo koga ispred snsa.

Igor

12.02.2017 16:07

To je samo vase misljenje

viktoar

12.02.2017 16:08

Duh proslih vremena nam vise nije potreban.

Dejana

12.02.2017 16:08

Sacekacemo do Sretenja pa cemo cuti iza koga ce stati Vucic, verujem da ce to biti dobar kandidat.

Lidija

12.02.2017 16:08

Sns ce da odluc kojeg ce kadidata da predloze, tu se ti nista ne pitas.

Branko

12.02.2017 16:08

Pokusava da skupi glasove na staru slavu. Odavno si ti zavrsio karijeru. Niko vise ni ne slusa sta govoris.

Merima

12.02.2017 16:08

Са својом политиком Шешељ нема шансе да победи ни Николића ни Вучића, нити било кога ко буде кандидат СНС.

Sena

12.02.2017 16:08

Nisam neki veliki strucnjak za visoku politiku, ali znam da od kad je SNS na vlasti moja opstina je pocela da se razvija, obnavlja..

Јокса

12.02.2017 18:07

@Sena - Јел ? А ти си нека буџетска секретарица у тој општини са фином платом, па само по томе закључујеш да ти се општина развија...? Ботино, сендвичарко...

Mila

12.02.2017 16:09

Seselj ne bi voleo da se Vucic kandiduje.

Steva

12.02.2017 16:09

Ko god da bude kandidat SNS-a, niko iz opozicije nema šansu! Naravno, Vučić je ubedljivo najbolje rešenje... Malo mi je komičan ovaj animozitet na relaciji Šešelj - Nikolić :) Realno, Šešelj je manje opasan i daleko bezazleniji i pošteniji od dosovskih kandidata, ali mu je politika prevaziđena, jednolična, kruta, daaaaleko slabija od one koju vodi SNS. Ja bih Šešelju savetovao da podrži Vučića, a treba da bude ponosan što ga je učenik prevazišao... Nije Šešelj više za neku visoku politiku

voja

12.02.2017 16:10

Sns svakako pobedjuje u prvom krugu.

Pinki

12.02.2017 16:10

Vucic treba da bude predsednik.

Anica

12.02.2017 16:10

Seselj sve zna! Taj bi posvadjao dva oka u glavi

Драго

12.02.2017 18:04

@Anica - Али се не свађа са свезнајућим, који му дели мрвице са буџетског стола. Омиљена опозициона подгојена пудлица.

Aleksandar

12.02.2017 16:10

Odavno si trebao da odeš u penziju jer je Srbiji dosta neizvesnosti koje bi ti doneo pobedom.

Lidija

12.02.2017 16:11

Šešelj, propali političar, samo lupa gluposti.

MAJA

12.02.2017 16:11

Opozicija bas nestrpljiva da cuje kandidata SNS.

Kaja

12.02.2017 16:12

Nemoj se ti Seselju mesati u ono sto nije tvoje.

Ana

12.02.2017 16:12

Koji god kandidat bio SNS pobedjuje! Nikolic i Vucic tim koji donosi mnogo nasoj zemlji!

Kos

12.02.2017 17:21

@Ana - tim secikesa i dousnika seselj na celu

Mila

12.02.2017 16:12

Seselj sveznalica. Ne zna se ni ko ce predstavljati naprednjake a vec se polemise o odnosima.

Marko

12.02.2017 17:02

@Mila - To je kod nas Srba tradicija. Sve se zna pre nego sto se objavi :)

Vera

12.02.2017 16:12

Jos niko nezna koce biti kandidat i koce koga podrzati ali sigurno SNS pobedjuje.

Мићко

12.02.2017 18:02

@Vera - Ако победи снсов кандидат гласовима једва полуписмених гласача, као што си ти, онда ми тонемо испод дна. У талог талога, муљ муља... Јад и чемер од Србије.

rema

12.02.2017 16:12

Koliko samo naroda ovde ne razmislja svojom glavom... Poruke podrske SNS,su samo proistekle iz raznih dobijenih poslova,preko veze funkcija u raznim gradskim,ili opstinskim da kazem,foteljama.. Ali daleko ste Vi,od fotelja..SENDVICARI

Saky

12.02.2017 16:26

@rema - Pa i tebe je neko od prethodnih vlasti zaposlio. Ili gresim?

danko

12.02.2017 16:13

Ko ce stati iza tebe.. to treba da je tvoja briga!

mica

12.02.2017 16:13

Bas ti znas kakav je njihov odnos, samo zelite da ih posvadjate.

Igor

12.02.2017 16:13

E steta sto tebe ne pitaju sta ce da odluce i sta da rade

Aleksa

12.02.2017 16:13

Šešelj je zreo za političku penziju a ne još i da se kandiduje za predsenika.

milica

12.02.2017 16:13

vi ste uvek bili gubitnik i ako se kandiduje tomisalav vi ćete izgubiti a premijer će doneti sigurno najbolju odluku

Rista

12.02.2017 16:14

Daleko je Seselj od Tome i Vucica.

max

12.02.2017 16:14

Izgleda da seki sa nestrpljenjem iscekuje da cuje ime buduceg predsednika Srbije.

Predrag

12.02.2017 16:14

Vucic ce doneti najbolju odluku, odluku koja je u interesu Srbije i svih gradjana.

Jaroslav

12.02.2017 16:15

Njegovo vreme je prošlo. Onog trenutka kad je otišao u Hag on je otišao i u političku istoriju Srbije. Bolje bi mu bilo da se posveti pisanju knjiga (jer to danas sličnog statusa svi rade, zar ne?) ili tako nešto, da sačuva već narušeno zdravlje.

Vaxa

12.02.2017 16:15

Seki, kontrolisana opozicija, odradjuje svoj posao. Vladajuca stranka ima poverenje naroda jer niko ne zeli obojenu revoluciju koja je unistila do sada svaku drzavu, kao sto to mozemo videti na primeru Ukrajine, Libije, Sirije itd. Kandidati opozicije realno imaju sanse da osvoje oko 2%.

Milica

12.02.2017 16:15

Kako ti to znaš vojvodo, da nisi i ti neki "Milan Tarot".

Sanja

12.02.2017 16:16

Opozicija je nestrpljiva da cuje ime kandidata. Seselj nema prava da se mesa u odluke SNS-a.

MAt

12.02.2017 16:16

Ko da je bitno da li ce ili nece.

sale

12.02.2017 16:16

Gospodine Seselj nemojte tako sigurni da budete da Vucic nece stati iza Nikolica. I da budete toliko sigurni da pobedjujete ako SNS odluci da se Kandiduje Nikolic. A ako se Vucic kandiduje za predsednika oduvace vas i sve ostale u Srbiji.

Dragan

12.02.2017 16:17

Tu odluku treba prepustiti Vucicu

Deki

12.02.2017 16:17

Vucic ce se sigurno kandidovati, sto bi rizikovao da ide u drugi krug.

Djurdja

12.02.2017 16:18

Snaga je u Seselju! Izlazi SAM na izbore. Ova dvojica su pukli jedan bez drugoga!

branka

12.02.2017 16:18

Samo da ne slusamo Seselja!!!

Ana

12.02.2017 16:18

Jos se ne zna ko ce biti kandidat, a vec se vodi rasprava...

Maja

12.02.2017 16:18

Ne uzimam za ozbiljno ono što kaže ovaj čovek. Još uvek nije došlo Sretenje.

Eva

12.02.2017 16:18

Da Seselj sve zna...jok tebe ce da podrzi

MartaM

12.02.2017 16:18

Seselj nije neko u cije prognoze treba verovati, jer su sve usmerene i tendeciozne, a on je iskusan politicar koji uvek vodu navodi na svoju vodenicu.

bubamarica

12.02.2017 16:18

Seselju pa ti si jos tu?

anja

12.02.2017 16:19

Ovaj Seselj bas ima veliki problem u svojoj glavi. Bolje da prestane da se mesa, tamo gde mu nije mesto.

Sanja Stanković

12.02.2017 16:20

A ti sve znas sta ce biti je li?

ana

12.02.2017 16:20

SNS sigurno pobedjuje. Ne brini ti Seki.

Srdjan

12.02.2017 16:22

Ko da nekog interesuje sta Seselj kaze, zna on covek sam sta ce i kako ce, nema potrebe za savetnicima sa svih strana.

Miki

12.02.2017 16:22

Najjaci ste vi sa porukama "sendicarima",ko da ljudi ne smeju imati svoji misljenje i svako ko podrzava SNS je sendvicar. Vi ste verovatno za DS koja nas je dovela do propasti

mert

12.02.2017 16:23

Puka nagadjanja. Sacekajmo jos par dana.

Mirka

12.02.2017 16:24

Seselj se plasi jer nema sanse pored Vucica.

Mirka

12.02.2017 16:24

Seselj se plasi jer nema sanse pored Vucica.

Danijel

12.02.2017 16:24

Šešelj je propali političar i neko ko ovoj zemlji ništa dobro nije doneo.

milos

12.02.2017 16:24

Ko god bude kandidat ispred SNSa pobedice garantovano! Premijer Vucic ako se kandiduje bice pobednik u prvom krugu...

miki

12.02.2017 16:24

Uskoro ce se znati ko ce biti kandidat SNS-a, svakako SNS pobedjuje.

ema

12.02.2017 16:24

I Šešelj kaže da Vučič pobeđuje.

paramonte

12.02.2017 16:24

Seselje je definitivno promasio zanimanje,mestu mu je u nekom putujucem cirkusu.

Ivan

12.02.2017 16:24

Seselj je postao prava baba-vanga, sve moze da predvidi. Bar je zanimljiv iako prica u prazno ali tako niko nece glasati za njega.

Igor

12.02.2017 16:25

Seki mozes da sanjas da ces biti predsednik.

Sale

12.02.2017 16:26

Šešelj izgleda bolje zna odnose Tome i Vučića nego njih dvojica.

tvigi

12.02.2017 16:26

Vucic ne staje iza Vucic ide samo napred i vodi Srbiju u bolji zivot .

Davor

12.02.2017 16:26

Vučić će potući sve ostale kandidate ako se bude kandidovao.

ostoja

12.02.2017 16:27

Pusta nagadjanja! Kad SNS objavi kandidata onda slobodno komentarišite.

Maja

12.02.2017 16:27

Opet se javila sveznalica.

Filip

12.02.2017 16:28

Da li iko u Srbiji može da zamisli takav scenario?! Šešelj kao predsednik- nemoguće!

Branko

12.02.2017 16:28

Nazalost opozicionara nece doci do raskola u SNS-u. Oni ce se medjusobno dogovoriti ko ce biti kandidat. Dzabe pokusavate da vestacki pravite svadju.

Branko

12.02.2017 16:28

Nazalost opozicionara nece doci do raskola u SNS-u. Oni ce se medjusobno dogovoriti ko ce biti kandidat. Dzabe pokusavate da vestacki pravite svadju.

uRos

12.02.2017 16:28

Bilo ko da bude kandidat sns pobedio bi Seselja!

Danka

12.02.2017 16:28

Neka Seselj ne prenagljuje sve ce se znati za Sretenje.

Mark

12.02.2017 16:29

Seselj nema pravo nikoga da komentarise

Anja

12.02.2017 16:29

Cuveni spekulant

maxmad1

12.02.2017 16:29

Bolje da razmišlja ko će iza njega da stane.

Lina

12.02.2017 16:30

A Seselj bas voli da se mesa tamo gde ne treba!

zorica

12.02.2017 16:31

Moje misljenje je da SNS pobedjuje i treba da pobedi!

Joja

12.02.2017 16:31

Seselj sigurno nece pobediti na izborima ma ko da bude kandidat SNS-a!

indigo

12.02.2017 16:32

on bi voleo da se Toma kandiduje???

jana

12.02.2017 16:33

Jedno je sigurno, kandidat SNS-a pobeđuje.

tara

12.02.2017 16:34

Seselj je svestan da ce doziveti poraz na izborima ako Vucic bude predstavnik SNS. Mislim da Seselj svakako nema sanse na ovim izborima.

Kom

12.02.2017 16:35

Ne znam zasto je njegovo misljenje bitno...

Petar

12.02.2017 16:36

Slatkorectiv Seselj kao i obicno. Da sacekamo i vidimo koga ce SNS kandidovati i podrzati na izborima, pa nakon toga da pricamo. Ali sugurno je samo jedno, a to je pobeda SNS-a.

Dalibor

12.02.2017 16:36

Može da stane samo iza leđa da ga tamo gleda!!!!

Pjer

12.02.2017 16:36

Nikolić treba da bude dovoljno trezven da shvati da SNS ne sme da rizikuje drugi krug i zato se mora kandidovati Vučić !!

Daca

12.02.2017 16:37

Šešeljevi pogledi u politici su uvek bili drugačiji, ekstremniji a ponekad i vizionarski.

BV

12.02.2017 16:39

За најчаснијег међу нама! За најбољег међу кандидатима! Најбољег за председника! Воја до победе!

sasa

12.02.2017 16:39

Toma je pocepao SRS,Pocepace i SNS,Vucicu ne igraj se vatrom

Dragan

12.02.2017 16:39

Šešelj sad blati i vređa Nikolića a bio mu je dobar dok je bio u radikalima, tada je znao sve a sad ne zna ništa.

daca22

12.02.2017 16:40

Ovo su prazne price Seselja.

zoki

12.02.2017 16:40

Opozicija vrlo nestrpljiva,ubi ih ova neizvesnost oko kandidata SNS-a

cana

12.02.2017 16:40

sto je babi milo, to joj se i snilo...

Mile

12.02.2017 16:41

Seselj ko Seselj, dosta toga mudro al ne i pametno, realno...

olja

12.02.2017 16:43

Zaista glupi komentari,znace se sve za koji dan.

Sandra

12.02.2017 16:44

A on bas zna ko ce iza koga da stane.

Maca

12.02.2017 16:44

Nagadjanja su deo Šešeljeve politike, mnogo puta i nemaju veze sa istinom...

Kole

12.02.2017 16:45

Vucic i Nikolic ce zajedno doneti odluku koja je najbolja za stranku i Srbiju. Ako kandidat bude Vucic - onda je to zato sto su zajedno konstatovali da je on najbolji moguci kandudat. Sto i jeste.

sole

12.02.2017 16:45

Seki udri na Vucica ako smes.sve je to tvoja i Vuckova farsa. sve si smislio jos u HAG-u. Narod Vam ne veruje,shvatite vec jednom.

doki

12.02.2017 16:46

sta bi mi bez ovolike Seseljeve pameti...

sonja

12.02.2017 16:46

Ko god da se kandiduje SNS ce ga podrzati u potpunosti.

VihiK

12.02.2017 16:46

Premijer Vucic zna kako je najbolje da postupi.

mama

12.02.2017 16:46

Još se ništa ne zna ko će biti predstavnik naprednjaka!

Ana

12.02.2017 16:46

Šešelj je nastrojen svadjalački. Čitav život je opozicija. Kontraš.

Becarusa

12.02.2017 16:47

Ne bi imao sigurnu pobedu ni da se Nikolic kandiduje, a kamoli da mu protivnik bude Vucic

elprezidente

12.02.2017 16:47

Seselja nece podrzati vecina koja zeli da nastavi sa putem napretka i ulaska u EU.

Andrea

12.02.2017 16:47

Odluku ce doneti I izneti kad je I najavljeno. Verujem da ce izbaciti najboljeg moguceg kandidata.

Trajan

12.02.2017 16:47

A vidim da Šešeljevi botovi se pojavili u komentarima. Epa još niko nezna šta će Vučić odlučiti.

vuk

12.02.2017 16:47

Ni seselj izgleda nema pametnija posla.

bisa

12.02.2017 16:47

Zao mi jeSeselju ali na izborima podedjuje SNS.

Rus

12.02.2017 16:49

Jos se ne zna ko ce iz SNS izaci kao kandidat ali jedno je sigurno da ce taj neko pobediti

Veljko

12.02.2017 16:50

Šešelj nema ništa bolji rejting od ostalih opozicionih kandidata. Ne želi da Srbija da se vraća na staro, a sa Šešeljom bi to bilo.

Neda

12.02.2017 16:50

Seselj neka gleda sebe i svoju propalu stranku.

Sale

12.02.2017 16:51

Voja nam je sada jos i vidovit. Zbog ovakvih izjava on nikada i nece biti ozbiljan politicar.

nikola

12.02.2017 16:51

Seselj kao vidovnjak.

mukica

12.02.2017 16:52

Ovaj Šešelj se ponaša ko sveznalica.

niki

12.02.2017 16:52

Jos se ne zna kandidat vladajuce stranke ali samo sigurna da ko god bude bio pobedjuje.

Branka

12.02.2017 16:57

Jos se ne zna ko ce biti predsednicki kandidat SNS-a i treba sacekati, pa reci -hop.

Sandra

12.02.2017 16:57

Seselj opako odmerava snade :D

Nada

12.02.2017 16:58

Seselj svoje razmirice sa Nikolicem stavlja u prvi plan da bi bio u sredstvima javnog informisanja.

Pera

12.02.2017 16:58

Seselj je lukav politicar.

ljubica

12.02.2017 16:58

Lukav je Seselj. Zna da ne moze da pobedi ni Niklolica ni Vucica. Ali zato prizeljkuje Vucica kao protivnika, jer bi se u tom slucaju deo naprednjackih glasova glasova slio u njegovu korpu.

Dragan

12.02.2017 16:58

Mislim da ko god bude kandidat iz SNS taj pobedjuje, nema potrebe previse da se razmislja.

Ariel

12.02.2017 16:59

Čini mi se da previse očekuje od ovih izbora

Marica

12.02.2017 16:59

Voleo bi Seselj priliku da pobedi na izborima i postane predsednik, ali je i sam svestan da od toga nema nista.

Bubamarica

12.02.2017 16:59

Seselj se mnogo mesa gde mu nije mesto.

Milica

12.02.2017 16:59

SNS ce izabrati najboljeg kandidata koji pobedjuje u prvom krugu.

Milan

12.02.2017 17:00

Premijer Vucic veoma dobro zna sta radi i iza koga ce stati tako da ja licno neverujem u ovo sto Seselj prica.

Dragan

12.02.2017 17:00

Šešelj je prokockao priliku da bude u vlasti (Prodao izbore Miloševiću) jedino gde on sebe nalazi je jaka opozicija, para kaplje, kritikuje sve i svakog, a za važne odluke ne mora da brine.

Enisa

12.02.2017 17:01

Za Jeremića i Jankovića je dobro rekao.Ne znaju gde udaraju kao u magli

nikola

12.02.2017 17:01

Kako ovaj Seselj misli da je sveznalica, a ustvari nema pojma. Samo trazi po kome ce da saspe paljbu da bi sebi podigao rejting. Ali nema vajde od toga.

Sara

12.02.2017 17:01

Polemike oko kandidata SNS-a su odavno pocele a niko se jos uvek od njih nije izjasnio. Ono sto je sigurno je da niko sem sns-a nece uzrti pobedu i cela opozicija je svesna toga.

MinaČ

12.02.2017 17:04

Ma Seselj se opet pravi pametan, on sve kao zna.

Dalibor

12.02.2017 17:06

REalno je da Vučić bude taj kandidat, koliko god NIkolić je zaslužan za neke stvari!!!!

Saki

12.02.2017 17:07

Nema potrebe nagadjati. Sve cemo to uskoro saznati.

stefan

12.02.2017 17:09

Vuucic najbolje zna kako ce uraditi,zato sto je njemu u interesu napredak Srbije.

Mali Radojica

12.02.2017 20:50

@stefan - Јер је паметан, хахахаха!

Tina

12.02.2017 17:09

Ovo mi lici na nedeljno mastanje lidera radikala, jer on vec sebe vidi u predsednickoj fotelji....Njegove sanse su minimalne...

nesa

12.02.2017 17:09

Koga još zanima šta Šešelj priča on je izgubio poverenje naroda i džabe se nada nečemu na izborima on nema šanse protiv SNS a

Milica

12.02.2017 17:12

Svi vec znamo unapred da SNS pobedjuje. Seselj i sam zna da su minimalne sanse za pobedu pored njih.

BILJANA

12.02.2017 17:13

Seselj se tu nestO mnogo mesa i neznam STA JE ON ZAMISLIO ALI ZA DRZAVU I ZA NAROD NISTA NIJE URADIO TAKO DA BOLJE DA GLEDA SVOJA POSLA.

vojvođanin

12.02.2017 17:15

Samo kad se Šešelj u sve razume i u sve se meša. Počeo je da zvuči kao pravi demokrata.

Dana

12.02.2017 17:16

Od pokojnika do predsednika.Ajde Šeki beži tamo .

maja

12.02.2017 17:17

Seselj je covek ostao zarobljen u devedesetim, za razliku od Vucica i Nikolica koji su napredovali u svakom smislu te reci i idu u korak sa vremenom

Mali Radojica

12.02.2017 20:48

@maja - Хахахахаха, напредовали су им само рачуни! Како смо ми као народ напредовали, никад бедније србин није живео, никад више омладине (али и средовечних) није отишло преко "гране". За 5 година, власти СНС-а, Србија је мања за 300.000 људи (пунолетних! - погледај број бирача 2012-2016). А осим што нас територијално смањује, демократско-социјалистичко-напредно зло нас и као народ затире. Народ је измучен малим платама и пензијама, а комунална полиција и приватни извршитељи ће га убити. Збогом памети!

Rada

12.02.2017 17:18

Ne znam je l merodavno verovati bilo kakvoj Seseljevoj izjavi!

Sava

12.02.2017 17:18

Šešelj jako pametno pokušava da napravi svađu unutar Sns-a.

mina

12.02.2017 17:19

Seselj nagadja i navodi vodu na svoju vodenicu. Male su mu sanse i zato ne kritikuje previse Vucica. Zna se ko je najbolji kandidat.

zdravko57

12.02.2017 17:22

Seselja kao kandidata ne treba podceniti. Obrazovaniji je i pametniji od svih opozicionih kandidata. On je svestan svoje male stranacke snage, ali je siguran u sebe. Zna da Vucica ne moze pobediti, pa prizeljkuje Tomu.

Sandra

12.02.2017 17:23

On najbolje zna sta treba da radi.

Boki

12.02.2017 17:23

Žive bi skromno kao sada? Ma Šešelj je uvek bio skroman. I sad je kad kaže da bi bilo tesno u borbi protiv Vučića. Ne može on Vučiću ni prići.

Milica

12.02.2017 17:24

Seselj ne treba da se mesa gde mu nije mesto. Ko ce biti kandidat SNS se jos ni ne zna,a svi polemisu. Jedno je sigurno,ko god bio,bice podrzan od strane naroda.

Dunja

12.02.2017 17:27

Gospodine Seselju mislim da treba da se drzite po strani,kad se odluka donese, o kandidatu,bice to ona prava.

Petar

12.02.2017 17:31

Stace ispred njega.

Igor

12.02.2017 17:42

Šešelj se još uvek nada da će neko glasati za njega, ala će da se iznenadi posle izbora kada shvati koliki je gubitnik.

Драгомир

12.02.2017 18:26

Па каже ... Сви ми србијанци или ти становници мајке Србије чији прадедови су остали у Србији живећи по планинама и борећи се против турака кажемо ... ДА НИЈЕ БИЛО НИКОЛИЋА ДАНАС БИ ВУЧИЋ ПРОДАВАО ДУВАН НА БАЊИЧКОЈ ПИЈАЦИ У БЕОГРАДУ!Аутор СНС има да одради још један мандат хтео или не хтео!Дојадили су нам лобисти из Босне који нас буквално уништавају!НЕЋЕМО ДА БУДЕМО ТАОЦИ ЊИХОВИХ ЛОШИХ РАБОТА! Шешељ није никакав домаћин,супруг и отац!Има 15 година робије због поганог језика!ПЕТНАЕСТ ГОДИНА!

Zoran Šibalić

12.02.2017 19:32

@Драгомир - @ Dragomir : Prijatelju znaš onu narodnu , sa kim si takav si . Niti valja tvoj vojvoda Bajčetinac , a niti ove barabe što ih je Milošević pokupio po Bosni . Da su valjali ostali bi tamo i pravili karijeru na domaćem terenu . Raspitivao sam se za rejtin. tvog Tome dipl. u Bajčetini , seljaci ga nevole nikako Ni njega, ni Dragicu, ni sinove . Oni se, svi skupa ( Toma,AV i brojna ekipa ), teško obogatiše, postadoše milijarderi , a pola Srbije gladuje i jedva preživljava . I sad nam pričaju bajke

Mali Radojica

12.02.2017 20:37

@Драгомир - Поганац је онај који је кума преварио, преотео му чланове и посланичка места, покушао да му растури странку која се дичи националистичким идејама, засноване на вери, традицији и породици, старим колико и српски народ. И он је такве ставове имао док му Мики Ракић није оформио странку и напунио рачун, онда је постао европејац, глобалиста, мондијалиста, прећутно је прешао преко нашег додворавању НАТО-а, све да би Драгица могла да се шетка по белом свету! Поганац!

Tamara

12.02.2017 21:40

@Драгомир - ''DOMACIN SUPRUG I OTAC'' - konacno si desifrovan posle dve godine - nisi KAO STO SAM MISLILA silovan u DOMOVINSKOM RATU od nekog VOJISLAVA - resenje je ipak bilo prilicno jednostavnije - u pitanju je BIVSI MUZ TVOJE ZENE koji se igrom slucaja zvao Vojislav . Da da da- i jos cuvas hranis i izdrzavas njegovu decu ... a ti jalov ko ''milomir maric'' - HENDIKEP DO BOGA . Sad mi te cak pomalo i zao ... oprosti i izvini za svu bol tugu cemer i jad koju smo ti naneli Slobodan Vojislav i ja Tamara .

Joe

13.02.2017 04:16

@Драгомир - Vi srbijanci, odn. CIGANI.... Vi ste pitomci azapa i akindžija, ali znaš ti to već, tugomire.

Драгомир

13.02.2017 13:11

@Драгомир - Тамара,браво за коментар против мене!Веруј ми да се смејем док ти ово пишем!Извршио сам нека Радојкина добровољно по наређењу задатке па да ти одговорим.ИЗДРЖАВАМ ДЕЦУ ОД РАДОЈКИНОГ БИВШЕГ МУЖА! ... Када бих све твоје коментаре копирао и затражио оцену убедљиво би освојили ПРВО место као најгори и најнеписменији!Да су НАЈБЕСМИСЛЕНИЈИ!Да си свој коментар прочитала пре слања знајући да пишеш особи која је ,намазана свим бојама,, ти би га поништила.Иди даље?Ниси ти још дотакл дно?

Nikolic

12.02.2017 18:41

je mnogo pogresio sto je ista pocinjao sa ovim bosancima, on ih je stvorio a oni ga sada ruse i ne daju mu podrsku. Nadam se da ce ako opstane to rascistiti i ponistiti briselski sporazum, i vratiti se nasoj planskoj ekonomiji. Kako sto postoje pekari koji nam svakog dana prave hleb tako ce postojati oni koji ce praviti sapun, obucu odecu i sve sto nam treba od iskljucivo nasih sirovina. Sve imamo samo pamet ne koristimo dovoljno. Ove sto vole da budu sluge stranom kapitalu cemo proterati.

Kos

12.02.2017 18:58

tomo rade te izbegli iz sarajeva tuzle i bugojna opameti se kandiduj se bez njih i oduvaj ih

Драгомир

12.02.2017 21:04

@Kos - Кос,побогу човече у коме чабру си ти се школовао?Идеја коментара ти је добра али до зла бога неписмена?Ево овако то да преведем ... Томо,садашњи председниче Србије,дезертери из Босне никако да се помире са чињеницом да Србијом владају србијанци.Они немају држављанство Србије а хтели би да гласају?Мало им је што су нас под вођством њиховог Тита ојадили отимачинама и убиствима?Зар да нам и даље судбину кроје наши највећи непријатељи босански срби?Докле да им будемо таоци?Кос,тако се пише!

Joe

12.02.2017 22:53

@Kos - Pazi ovog srbijanskog kezmeta, dezerteri??? Pa majku ti oplevim na sred groba, ustaška ku*vo.

Kvazimodo Sorabius

12.02.2017 20:00

Kad ce zakon o zabrani bavljenja javnim poslom svima koji su bili vlast od 1990. do 2000?

Mali Radojica

12.02.2017 20:30

Аца неће стати иза Томе, кандидују се и Аца али и Тома, а у другом кругу Тома и Шешељ. Воја ће бити Председник!

kandidati i ostali visoki funkcioneri

12.02.2017 20:50

Drugarice i drugovi clanovi Saveza Komunista, kako vi mozete biti u danasnjoj politici. Kako ste to vi sposobni i za komunizam i za socijalizam i evo sada vec surovi kapitalizam tj monarhija. Vi ste potomci jedne davne elite ciji cu funkcioneri zatvarali i slali na Goli otok za izgovorenu rec a pogledajte sta ste sve vi uradili nekaznjeno. Vreme je da se nesto zaista promeni da vec jednom dodju strucni ljudi, ako ih nema ovde ima medju onima kji su proterani odavde, imaju znanje i sredstva.

potrosen kadar

12.02.2017 21:17

Slavodobitnici koji su ne tako davno na plecima srpskog naroda bili spremni i do Tokija da idu danas su jednako orni da ga zajednickim snagama reketiraju pod pokroviteljstvom sve krhkijeg "novog svetskog poretka". Ne sluzi na cast ni njima ni pojedinim "srpskim" medijima koji ih u tom mracnom i neodrzivom projektu podrzavaju. Cudo je vlast. Vojvoda zabusant iliti veciti drugi izgleda uopste nije ljut na svog mladjeg ucenika, ostao mu je jos samo san da bude Toma namesto nevernog Tome.

Joe

12.02.2017 22:04

Treba ovu srbijansku bagru oćerati u Tursku, odakle su im preci u karavanima došli.

Драгомир

14.02.2017 15:07

@Joe - У порти цркве подавалског села постоје мермерне плоче са 270 имена мештана три оближња села који су изгинули у рату освете што је проклети босански безбожник гаврило убио прво Софију па Фердинанда!Те године три села су била веома мала тако да су готово десеткована!Фамилија Цветић је изгубила ТРИНАЕСТ чланова.Бројне фамилије су изгубили по двоје,троје,петоро ... И ти проклети ,,Јое,, да посетиш било кога из фамилије Цветић и у очи им кажеш ,,како да нас србијанце отераш,,?Бедо од човека!

Petko markovic

12.02.2017 22:30

Samo bih voleo da vidim face ovih botova kada osvane naslov ŠEŠELJ NOVI PREDSEDNIK SRBIJE

Zoran BB

13.02.2017 04:13

@ Petko Marković : Ti bi dečko voleo da tvoj vojvoda Šešelj bude novi predsednik Srbije, tvoje pravo, tvoja želja .Koje kvalifikacije ima tvoj dr. za marks. i predv. obuku ? Do duše mnogo je bolji od učenika Tome dip. , ali je on bio šerif u Zemunu kada je harao Zemunski klan. Šta misliš ko ga je oformio ? Oformio ih je pukovnik UDB-e ! Tvoj Šeki je došao kao prosjak iz Sara. i prodavao knjige po Knezu . Kod Miloševića se obogatio, on i njegovi uče. tako da su postali najbogatiji ljudi u Srbiji.