Davor Đenero
Youtube screenshot
Davor Đenero

Youtube screenshot

Davor Đenero, Foto: Youtube screenshot

Naime, Đenero je izjavu koja je naljutila Vučića dao RTS-u samo dva-tri sata pre nego što je te noći u kritičnom stanju završio u klinici na Rebru, piše zagrebački “Jutarnji list”.

- Želim Davoru Đeneru sve najbolje i brz oporavak - poručio je juče Vučić preko našeg lista zagrebačkom analitičaru.
Đenero je za “Jutarnji list” rekao je da je on ispao kolateralna žrtva.

- Te večeri me je nazvala tamošnja novinarka i zamolila komentar u vezi sa Poglavljem 23 u pregovorima s EU i blokadom koju preduzima Hrvatska. Iz novinarskog ugla, to je važnija tema od neformalnog sastanka Putina i Vučića, ali ja ni na koji način nisam mogao uticati na redosled vesti u beogradskom “Dnevniku” - rekao je Đenero.

Podsećamo, Vučić se našalio da mora obavestiti i Putina da “ima neki stručnjak” koji će uvek biti prva vest.

- Moram da proverim zašto je toliko važan. Moram da javim i Putinu, sada ću mu poslati dopis: “Ako nisi znao, postoji Davor Đenero, taj je mnogo važniji od tebe” - rekao je Vučić.

Komentari (3)

milun

31.05.2016 09:36

Ne moze g.Vucic stalno da drzi pod kontrolom svoj urodjeni radikalski egoizam i posesivnost!

gledalac

31.05.2016 15:48

Bila je neukusna ta prica AV. ON JE BIO U PRIVATNOJ POSETI I KAO TAKVA VEST I NE ZASLUZUJE DA BUDE PRVA! Mnogo se izivljavao uporedjujuci Djenara i Putina.Nazalost kod polupismenih to stvara jak utisak.

XXL

01.06.2016 10:18

Kao i izjava o IDIOTU koji je mogao da ruši Savamalu u po bela dana - valjda tada Onaj nesrećni čovek koga je vezivao ko god je stigao možda ne bi umro? Žalosno.