„Dijalog je  nemoguć”:  Vojislav  Nedić
Marko Metlaš
„Dijalog je  nemoguć”:  Vojislav  Nedić

Marko Metlaš

„Dijalog je nemoguć”: Vojislav Nedić, Foto: Marko Metlaš

Bivši potpredsednik “parnog valjka” podneo je neopozivu ostavku na funkciju, zbog, kako je naveo, mimoilaženja u vođenju kluba.
Nedić je juče dostavio dopis kolegama, u kojem navodi zbog čega je otišao, iz čega se može naslutiti da je situacija u Humskoj daleko od idealne, odnosno da postoje zaraćene struje i sukobi među članovima najužeg rukovodstva. Teško da će se sve završiti na Nedićevom odlasku...

- Razloga je više, ali će u ovom trenutku biti dovoljno da navedem da postoje bitne koncepcijske razlike kako u pogledu Partizanove sadašnjosti, tako i njegove budućnosti. U pitanju su suprotstavljena mišljenja, koja se, nažalost, nikakvim dijalogom ne mogu promeniti ili bar približiti. Zbog toga bi moje prisustvo na sastancima radne grupe bilo nesvrsishodno. Zahvaljujem vam se na poverenju što ste me delegirali za člana Skupštine FS Beograda, a obavestiću organe FSB-a, ukoliko su verifikovali moj mandat, da podnosim ostavku - naveo je Nedić.

„Čudi me  Nedićev potez”:  Milorad Vučelić

Aleksandar Dimitrijević

„Čudi me Nedićev potez”: Milorad Vučelić, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Milorad Vučelić, još jedan od članova radne grupe, bio je zatečen Nedićevom ostavkom.
- Odgovorno kažem da nikada na radnoj grupi nije bilo mimoilaženja, naprotiv, Nedić je hvalio način rada i kako komuniciramo, jednoglasno smo donosili odluke. Možda je van te radne grupe imao primedbe, ali sam vrlo iznenađen. Čudi me da je dao takvo saopštenje, evo, pitajte sve druge članove odbora... Vojislav je odgovoran čovek, ali mu je obrazloženje neosnovano - rekao je Vučelić za “Alo!”, ostavljajući mogućnost da u nadzorni odbor koji upravlja klubom dođe novi čovek umesto Nedića.

Ko sad čini radnu grupu?

Nadzorni odbor u Partizanu, odnosno radna grupa, formiran je u decembru. Vojislav Nedić bio je član radne grupe na čijem čelu je Ivan Ćurković, a tu su još i Milorad Vučelić, Miloš Vazura, Ivica Iliev, Milan Obućina i Vladimir Vuletić.

Komentari (2)

milun

08.03.2016 08:53

Kada sam procitao spisak Upravnog odbora sve mi je bilo jasno zasto Partizanu ide tako kao ide! Sa vecinom njih ne bih ni kafu popio!

nikola

08.03.2016 12:37

Vucela ti prvi u aut.neka je SNS-ovac otisao.dovesti u Partizan stare proverene Partizanovce a ne poslusnike vladajuce garniture koji zarad svojih privatnih interesa urusavaju klub.