Vračara
profimedia
Evro Evri Leti lete Raspianje novcem evrima Pada Padaju s neba

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Tek kada su ostale bez novca, shvatile su da su preverene i slučaj su prijavile policiji.

- Prva uplatnica glasila je na 7.000 dinara, druga na 18.000 dinara. „Zahida” nas je ubeđivala da će nam biti bolje, ali ne odmah. Meni se sviđao čovek koji je bio stariji desetak godina od mene, ali imao je problem sa impotencijom. Vračara mi je rekla da to nije ništa strašno i da će mi pomoći, ali da je za to potreban malo veći novac. Da ga ne bih slala poštom, poslaće svog čoveka da mu damo pet hiljada evra - tvrdi nesrećna žena, koja je samo želela da uživa u ljubavi sa svojim ljubavnikom, koga je muškost napustila.

Zahida: U selu su se svi bavili vračanjem

Kako „Alo!” sazanje, Zahida je na saslušanju izavila da je odlučila da se bavi vradžbinama jer je videla kako se „lepo “ od toga živi, a i celo selo se time bavilo. Ona je tvrdila da je klijentima govorila da zna da se radi o crnoj magiji, da je obično tražila od tri do 10.000 dinara i da je nekada dobijala novac iako ga nije tražila.

 Prema tvrdnjama dve oštećene žene, poslednji novac su „Zahidi” poslale takozvanom brzom poštom, kada je vračara tražila da joj evre pošalju zamotane u beli peškir.

- Tek kada nam je rekla da vradžbina ne uspeva jer sigurno nismo uništile sve uplatnice koje smo slale putem pošte, onda smo shvatile da smo prevarene. Od nas je tražila da odmah spalimo sve dokaze jer to ometa „sile” - tvrde oštećene.

Kako „Alo!” saznaje, tužilaštvo u Bačkoj Palanci nije imalo dokaza da „Zahidu” smesti iza rešetaka i napiše krivičnu prijavu.

- Sumnja se da je vračara iz Bačke Palanke prevarila veliki broj ljudi iz svih krajeva Srbije. Svoje „klijente” je nalazila isključivo reklamiranjem u specijalizovanim časopisima. Neverovatno je da je razgovore sa njima obavljala isključivo preko telefona i da je za „proricanje sudbine” ili „skidanje čini” unapred tražila uplatu na račun! - objašnjava naš izvor.

Komentari (6)

VERA

24.06.2017 22:04

zaista ne mogu da zalim nekog ko u 21. veku veruje vracarama i jos lakovernije daje silne evre! Zar je moguce biti toliko naivan da ne kazem nesto ruznije!

DRITA

24.06.2017 22:13

Na jednoj strani lažna politička obečanja, na drugoj magovi, na trecoj starletizam i prostitucija, na cetvrtoj ubistva, ubodi, pljačke i tako sve u stilu napretka!

ditafootizz

25.06.2017 00:22

bas volim sto vam je uzela parice .vi ste malogradjanke sa parama .vracara je genijalna ma ti si ovca za sisanje ...trebala je 10 xiljada eura da vam uzme

Ja

25.06.2017 02:02

E neki Vas je " opeljesila", kada ste tako ... pi!!!

Lemi

25.06.2017 03:38

Eh trebala vam je uzeti i vise za vase ljubavne probleme.Nekako covek kada cuje da je netko isao kod vracare zbog bolesti pa jos nekako da i prihvatis taj razlog jer...kako biva tada se pacenik i za slamku hvata kako bi preziveo. Ali za ljubavne probleme ici kod vracare mogu samo naivni,misleci da ce im neko pomoci.

luna

25.06.2017 05:50

Ja ne mogu da verujem da neko moze toliko glup da bude, uostalom, ovce su za sisanje, kako kaze nas narod