Nesreća Žarkovo
Čitalac Alo!
Nesreća Žarkovo

Čitalac Alo!

Nesreća u Žarkovu, Foto: Čitalac Alo!

Dve devojčice, starosti 13 i 9 godina povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros, nešto pre 8 časova, dogodila u Žarkovu u ulici Ratka Mitrovića.

Devojčice su povređene kada je na njih na pešačkom prelazu naletelo putničko vozilo marke "fijat".

- Samo se čuo vrisak i devojčice su ostale da leže na zemlji - kaže nam očevidac ovog stravičnog događaja.

Nesreća se dogodila nedaleko od OŠ "Ljuba Nenadović".

Hitna pomoć prevezla je povređene devojčice u bolnicu, a kako saznajemo, nisu životno ugrožene.

Još nije poznato kako je došlo do ove nesreće. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Komentari (4)

dzudovicolja

13.02.2018 10:59

To je jedna velika ulica kojom idu dva gradska prevoza 89 i 57 , i bezbroj automobila koji divljaju.Uprkos neposrednoj blizini skole ne postoji nijedan semafor.Ovakva nesreca se samo cekala, nadam se da ce devojcice biti dobro.

Aleksandar

13.02.2018 14:15

@dzudovicolja - Sve sto je napisano stoji. Ali kako je uspeo da ih udari, kad je ulica puna lezecih policajaca upravo oko skola i doma zdravlja, a o rupama, neravninama i sahtovima da ne pricam. Pa voznja brza od 30-40km na sat, predstavlja traumu za vozaca i vozilo. Od skole Milos Crnjanski, pa sve do ukurstanja sa Ace Joksimovica ulica Ratka Mitrovica ima 7 lezecih policajaca oko skola i doma zdravlja, a o udarnim rupama, neravninama, sahtovima i ostalim preprekama da ne govorim.

Branko

13.02.2018 12:55

Zadnjih 20tak i više godina pešaci su ugroženi i na kolovozu i na trotoau. To je uočljivije čim se malo udaljite od centra. Ovo govorim iz iskustva pošto stanujem u Prvomajskoj uluci u Zemunu. Parkiraju se vozila gde se kome prohte,vozi se nepropisnom brzinom bez obzira na pešački prelaz.Na trotoaru opet prete sitni lopovi(početnici)koji slabijima otimaju sve iz ruku ili lančiće sa vrata.A policije nigde.Pre 20 i nešto godina mislili smo da su na Kosovu po dužnosti. Gde su sada?

smm

13.02.2018 16:40

Osnovna škola "Lj. Nenadović" je ima 2-3000 učenika. U neposrednoj blizini je i dom zdravlja i stanica hitne pomoći. Svakodnevno je ovde prisutno veliki broj dece i odraslih....Ništa se ne preduzima da se reši problem parkiranja pacijenata i roditelja dece. Ne postoji semaforska regulacija (nema pešačkih semafora niti statičnih radara) Gužva i saobraćajni kolaps su svakodnevna pojava.. Stanari okolonih zgrada su često blokirani i ne mogu da izadji sa parking mesta. Jednom rečju: opšte ludilo.